سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

مافین دونات کاراملی....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۸:۱٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱٠/۳٠
 

این دستور و من از یه سایت خارجی پیدا کردم و خیلی زود دست بکار شدم....خیلی راحته و خوشمزهخوشمزه


مواد لازم:

شکر  3/4 پیمانه
تخم مرغ  1 عدد
آرد  1.5 پیمانه
بکینگ پودر 2  ق چ
نمک  کمی
روغن  1/4 پیمانه
شیر  3/4 پیمانه
وانیل  کمی
کره آب شده  2 ق غ
شکر برای تزئین  کمی
دارچین برای تزئین  کمی

طرز تهیه:

اول کارامل رو آماده میکنیم:


1 پیمانه شکر رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم....وقتی قهوه ای شد, همزمان 3 ق غ کره و نصف پیمانه شیر پرچرب یا 2 ق غ خامه سفت و کمی نمک رو بهش اضافه میکنیم....بعد میبینید که موادتون شروع میکنه به حباب زدن.....خوب هم بزنید و وقتی همه چی حل شد و کارامل قهوه ای خوشرنگی حاصل شد از رو حرارت بردارید....
بزارید همون بغل گاز بمونه که سفت نشه و برای ریختن روی مواد راحت باشید....

مواد مافین:

شکر رو با تخم مرغ میزینم تا خوب حل شه.....بعد شیر و روغن رو هم مخلوط کرده......توی یه ظرف جدا, آرد, ب پ ,وانیل و  نمک و مخلوط میکنیم و به مواد مایعمون اضافه میکنیم....
در آخر یه مخلوط نیمچه سفت خواهید داشت...

حالا قالبهای مافین و کمی چرب کنید و توی هر کردوم به اندازه ای که 3/4 قالب پر شه, از مواد کیکتون بریزید و وسط هر کدوم یه قاشق از کارامل بریزید....

**من وقتی کارامل و وسط ریختم با قاشقم مواد کیک و از بغل آوردم و روی کارامل و پوشوندم که خوب وسط قرار بگیره**

بعد که سینی آماده شد در فر 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 15-20 دقیقه بپزید...

وقتی از فر بیرون آوردید با کره آب شده روشونو فرچه بزنید و شکر بپاشید.....بعد هم در مخلوط دارچین وشکر بغلطانید

فاطمه مامی نیکو






 
comment نظرات ()
 
دسر ژله و موز
نویسنده : صبا - ساعت ٧:٢۳ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢۸
 

هوالمحبوب

صبا اومد با یک نوع دسر خوشمزه !!!


مواد لازم :

ژله توت فرنگی (  هر طعم ژله ای میشه ) یک بسته
موز بزرگ رسیده 2 عدد
خامه  یک بسته

طرز تهیه :

ژله رو به روش معمولی ( یه لیوان آب جوش یه لیوان اب سرد ) اماده میکنیم و بعد تووی مخلوط کن می ریزم و کمی مخلوطش میکنیم بعد موزهارو بهش اضافه میکنیم وبعد هم خامه رو همرو باهم خوب مخلوط میکنیم تا موز ها له بشه ... بعد میریزیم تووی قالب و می زاریم تووی یخچال تا ببنده ...
طعمش فوق العاده خوشمزه میشه ... اگه دوست دارین شیرین تر باشه میتونین شکر بزنید اما به نظر من شیرینیش خوبه تازه زیادم هست ...

نوش جان کنید حالا ... خدایی با ژله توت فرنگی خیلی خوشمزه است یک بار امتحان کنید ...





 
comment نظرات ()
 
ته چین گوشت و بادنجان
نویسنده : آرام - ساعت ۱۱:٥۸ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢٧
 

با تشکر از خاتون گل:بوووووووووووس

برای تهیه ی این ته چین برای ٧ نفر این مواد رو لازم داریم ... حالا میتونین به نسبت کم و زیادش کنین ...

- گوشت گوساله یا گوسفندی  (هر چقدر دوست دارین پرگوشت یا کم گوشت باشه بستگی به خودتون داره) مثلا نیم کیلو

- پیاز برای پختن گوشت ١ عدد بزرگ

- بادنجان ١٠ عدد قلمی

- زرده ی تخم مرغ ۶ عدد

- برنج ۶ پیمانه

- ماست ١٢ قاشق غذاخوری

- کره ٢٠٠ گرم

- زعفران ٢ قاشق چایخوری دم کرده

- نمک و فلفل

..........................

 اول پیازداغ درست میکنیم و گوشتمون رو توش ١ تفت میدیم و با ادویه و با ١-٢ لیوان آب میذاریم آروم آروم بپزه

برنج رو به روش معمولی اول با نمک خیس میکنیم و آبکش میکنیم ... من از اول برنج رو میریزم تا با اب بجوشه ولی اکثرا میذارن آب جوش بیاد بعد برنج رو میریزن تو آبجوش ... حالا به هر روشی برنج رو آبکش میکنین ... فقط ١ مقدار زنده تر برنج رو بردارین .

حالا زرده ها رو میریزیم تو ١ ظرف بزرگ و ماست رو بهش اضافه میکنیم ... یا با همزن یا با چنگال میزنیم تا یکدست بشه ... بعد نمک و فلفل و زعفران و کره ی آب شده رو اضافه میکنیم ... اینجا ١ مطلبی هست که بهتره بگم .... چون غذای خودم بسیاااااااااااار چرب شد ... بهتره از کره ی کمتری استفاده کنین ... چون بادنجانها رو که سرخ میکنین خودش ١ مقدار روغن جذب میکنه و این کره به نظر من زیاده ...

خلاصه برنج رو هم که آبکش شد به این مواد اضافه میکنیم و میذاریم ١ مدت تو یخچال تا قشنگ مزه ها با هم قاطی شه

بعد بادنجونها رو حلقه حلقه میکنیم و بهش نمک میزنیم و یکربع صبر میکنیم تا آب پس بده .... این باعث میشه روغن کمتری جذب کنه ... بعد آب رو خشک میکنیم و قشنگ سرخشون میکنیم ...

خوب حالا در آخر کار ... میتونیم این ته چین رو روی گاز درست کنیم یا توی فر ... من روی گاز درست کردم ... ١ لایه برنج میریزیم کف قابلمه ی مورد نظر و با کفگیر فشارش میدیم تا خوب منسجم بشه

بعد بادنجونها رو روش میچینیم و روی اونها گوشت رو میریزیم ...

حالا بقیه ی برنج رو روی مواد میریزیم و بازم با کفگیر منسجمش میکنیم و روش رو با کفگیر چند تا سوراخ میزنیم که ته چینمون بخاطر خروج هوا شکلش رو از دست نده ...

بعد در ظرفمون رو میذاریم و با شعله ی کم یکساعت و نیم باید روی گاز باشه تا خوب طلایی بشه .

نوش جوووووووووووووونقلب

آرام

 

 


 
comment نظرات ()
 
ناگت مرغ ...
نویسنده : صبا - ساعت ٢:٠٦ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢٦
 

هوالمحبوب

صبا اومد با طرز تهیه ناگت مرغ ...


ناگت مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی هست که با گوشت مرغ درست میشه ... بهتون پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده این غذای خوشمزه رو امتحان کنید ...

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ :


سینه مرغ   نیم کیلو

عصاره مرغ  یک بسته

پیاز متوسط  یک عدد

پنیر پیتزا  ١٠٠گرم

پفک نمکی پودر شده  به مقدار لازم

پودر نان  به مقدار لازم

پودر سیر کمی

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ + پیاز + پنیر پیتزا + عصاره مرغ + پودر سیر رو تووی مخلوط کن یا چرخ گوشت میریزم . تمامی مواد رو با هم مخلوط و له میکنیم تا تبدیل به خمیری چسبناک بشه ... که اسم این خمیر حالا ناگته ...

روغن رو در تابه میریزم و روی حرارت قرار میدیم تا داغ شه ... سپس پودر پفک و پودر نان رو تووی ظرفی با هم مخلوط میکنیم ... حالا دستمون رو کمی در اب میزنیم تا خمیر به دستمون نچسبه .. به اندازه یک نارنگی متوسط از خمیر بر میداریم و اون رو گرد میکنیم و کمی فشار میدهیم ( شبیه کوکو )... سپس در مخلوط پودر پفک و پودر نان اون رو می غلطونیم ... و در تابه میگذاریم و با حرارت کم انها رو سرخ میکنیم  ...

وقتی دو طرفه ناگت ها سرخ شد ان ها در ظرفی چیده ...و با سلیقه زیبای خودتون اون رو تزئین کنید ... ( ما خوش سلیقه نبودیم این شد تزئینمون ! )

نوش جان میکنیم ...

صبا


 
comment نظرات ()
 
پیتزا دو رویه....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱٠/٢٥
 

بعلت علاقه زیادی که به نون دارم, و همچنین بعلت ریزش مواد حین خوردن پیتزا, تصمیم گرفتم که اینبار شکل جدیدی به پیتزا جان بدیم و این شد نتیجه کار :

مواد لازم برای خمیر:

(اینو اول بگم که این خمیره بسسسسسیار خوبیه و برای هرگونه غذایی که به خمیر احتیاج داشته باشه بکار گرفته میشه...من که ازش راضیم :))

مایع خمیر فوری  ١.۵ ق م (معمولی هم میشه)

شکر نصف ق غ

آب گرم ١.۵ پیمانه

آرد  ٣.۵ پیمانه

نمک ١.۵ ق چ

تخم مرغ  ١ عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

 

اول نمک و شکر و توی آب ولرم شده حل کنید و بعد بریزید تو ظرف و مایع خمیر و با نصف آرد مخلوط کنید و بریزید توش و هم بزنید...

بعد تخم مرغ و روغن زیتون و بریزید و باقی آرد و همه رو با هم خوب چنگ بزنید....یه کمی باید چسب چسبی باشه....نگران نباشید....

یه ساعتی بره لالا, بعدش آماده است....

یه نکته مهم تو دستور این خمیر اینه که بعد که همه مواد رو روی خمیر ریختی, بزاری یه ربعی توی سینی و روی کانتر بمونه و باز هم پف میکنه و ترد میشه....

....

 

مواد  داخل پیتزا...

 

راستش من هر چی تو یخچال داشتیم و استفاده کردم, پس شما هم با به میل و سلیقتون میتونید موادشو انتخاب کنید....

اول که خمیر و به دو قسمت تقسیم کردم....نصفشو باز کردم و بترتیب, پنیر خامه ای, پنیر مازارلا, براکلی, فلفل دلمه قرمز و گوجه خشک شده (بیرون اماده میفروشن) رو هم ریختم و بعد یه لایه دیگه پنیر مازارلا و در اخر هم اون نصف دیگه خمیر و باز کردم و همه رو باهاش پوشوندم....

روی خمیر و هم با چنگال سوراخ کردم و یه کمی هم آب پاشیدم...

بعد هم داخل فر از قبل 180 درجه سانتی گراد گرم شده, به مدت 20 دقیقه پزیدم.....

نوش جان...قلب


 
comment نظرات ()
 
رول کیک گردو و دارچین....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٢:٢٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢۳
 

مواد لازم برای خمیر:

مایع خمیر 2 ق چ (فرقی نمیکنه از چه نوعی)
آب ولرم نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
نمک کمی
کره نرم شده 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 3.5 پیمانه

موادلازم برای داخل خمیر:

شکر قهوه ای 1 پیمانه ....اگه نداشتین سفید هم میشه...
شیر 3/4 پیمانه
گردو ریز خرد شده نیم کیلو (کمتر و زیاد تر هم میشه ریخت)
کره 1/4 پیمانه
عسل 3/4 پیمانه
وانیل 1 ق چ
دارچین 1 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ

طرز تهیه:

آرد و داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و وسطشو گود میکنیم.....مایع خمیری که با آب آماده شده رو میریزیم و بعد همه مواد یعنی شیر, شکر, نمک, کره نرم شده, تخم مرغ رو هم اضافه کرده و خمیرمون رو درست میکنیم....همون 3.5 پیمانه آرد کافیه...اگه دیدید خییییییییییلی چسبناکه میتونید تا نصف پیمونه دیگه آرد اضافه کنید....
بعد میزاریم تا حجمش دو برابر شه

حالا روی حرارت, مواد داخلش رو درست میکنیم....توی یه ظرف, شکر و شیر و حل میکنیم....بعد کره, عسل رو میریزیم و بعد از حل شدن, گردو, وانیل, دارچین و پودر کاکائو رو میریزیم....لازم نیست که بجوشه...همه با هم حل بشن و به خورد هم برن, کافیه....


**اگه دیدید زیاد شلکی شده با کمی آرد سفتش کنید**



 

 

خمیر و وقتی 2 برابر شد از ظرف در میاریم و به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم....نصف خمیر و با وردنه باز میکنیم ....حدود یه مستطیل 30 در 50 سانت با قطر 1 سانت کافیه...
بعد روی خمیر و از مواد داخلی که خنک شده, می مالیم...


بعد هم خیلی خوشگل و نرم, رولش میکنیم ....



وقتی خمیر دوم رو هم آماده کردیم, هر دوتا رو کنار همدیگه توی قالب از قبل چرب شدمون, میزاریم....



توی قالب یه مدتی استراحت میدیم تا پف کنه....



**اگه می بینید که خمیرتون نسبت به قالب زیاده , اونو 4 قسمت کنید و توی 2 تا قالب درستش کنید**

بعد در فر 160 درجه سانتی گراد به مدت 55 دقیقه بپزید.....


من خمیرم نسبت به قالب زیاد شد و خیلی پف کرد....



اینم نتیجه کار.....نوش جان خوشمزه

فاطمه مامی نیکو


 
comment نظرات ()
 
هویج پلو
نویسنده : آرام - ساعت ۱:٤٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢۱
 



برای تهیه ی هویج پلو مواد زیر رو نیاز داریم ... اندازه ها رو نمینویسم چون هر کسی ذائقه ی خانواده اش یه جوریه که خودش میتونه تشخیص بده از هر کدوم چقدر بریزه بهترهچشمک

- هویج

- مرغ که میتونیم بپزیم و ریش ریش کنیم ... میتونیم جوجه کبابی درست کنیم با زعفرون و بعد به تکه های کوچولو تقسیمش کنیم که مسلما مدل دوم خیلی خوشمزه تر میشهخوشمزه

- پیاز

- زرشک

- خلال بادام و پسته - در صورت تمایل

- ادویه و نمک و فلفل


......................

اول هویجهامون رو پوست میکنیم و به قطعات کوچیک تقسیم میکنیم بعد اون تیکه ها رو خلالی خرد میکنیم .... ترجیحا هر چی یکدست تر باشه خوشگلتره . بعد میریزیم توی ماهیتابه و سرخش میکنیم ...


وقتی به این اندازه سرخ شد از روغن درش میاریم ... هویج باید تو روغن نسبتا زیاد سرخ شه .... نه به حالت غوطه ور ولی به نسبت پیاز داغ اینا روغن بیشتری میخواد


خوب حالا  پیازهای خلالی شده رو سرخ میکنیم و در اخر ادویه هم بهش میزنیم و باز هم از روغن درش میاریم ... 


بعد میریم سراغ مرغها ... بصورت مکعبی خردشون میکنیم و بعدش سرخشون میکنیم


اگه دوست داشته باشیم میتونیم ١ کم صبر کنیم تا پخته بشه ولی جوجه کباب خیلی سریع میپزه


خلال بادام و پسته رو اگه خواستیم اضافه کنیم ... بعد از اینکه یکی دو بار اب از روش رد کردیم که گرد و خاک احتمالیش رو بگیره ١ مدت توی اب میذاریم تا خیس بخوره و یه کم نرم بشه .

توی مرحله ی آخر همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میریزیم داخل ماهیتابه و مجددا تفتشون میدیم . این کار رو دیگه موقعی که میخواین غذا رو بیارید سر سفره انجام بدین که گرم هم بشه ... نمک و فلفلشم همونجا اضافه میکنیم



خوب حالا غذای شما اماده اس ... میتونین لابلای پلو ی ابکش کرده تون بدین یا مثل من روی ظرف پلو بریزین .


خیلی خوشمزه میشه .خوشمزه حتما امتحان کنین ... نوش جونقلب

آرام


 
comment نظرات ()
 
سر آشپز ها
نویسنده : صبا - ساعت ٢:٥٥ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢٠
 

به نام خدا ...



از امرزو این وبلاگ رو باز کردیم تا تجریبات آشپزی خودمون رو براتون بزاریم و امیدواریم مورد استفاده شما هم قرار بگیره مژه...

هر روز به یکی از دوستان و نویسندگان وبلاگ تعلق داره که همیشه تووی اون روز ایشون اپ میکننقلب ...

تمامی عکسها توسط خوده نویسنده گرفته شدهمژه ...

اگر مشکلی با دستور یا سوالی داشتین تووی همون پست از نویسنده پست بپرسید ایشون هم تووی همون بخش نظرات جوابتون رو میدن لبخند...



از شما عزیزان خواهش میکنم تمامی مطالب رو فقط با ذکر منبع و اسم نویسنده در جای دیگه قرار بدین ... اگر قانون کپی رایت رو رعایت نکنید درسته ما نمیتونیم کاری کنیم ... اما مطمئن باشید این دزدی به حساب می یاد و هیچ ادم با شخصیتی دزدی نمیکنه ... پس با رعایت قانون کپی رایت شخصیتتون رو نشون بدین دوست عزیز ...



۴ تا نویسنده هستیم ...

فاطمه ٣٢ ساله متاهل از ونکوور کانادا قلب

آرام  ٢٧ ساله متاهل ازتهران قلب

صبا ٢۴ ساله نیمه متاهلنیشخند از تهران  قلب

رها 21 ساله مجرد از تهران قلب



دوستان و همراهای گل و ببیندگان وبلاگ هم اگه غذایی رو درست کردند میتونن عکسش رو برای ما بفرستند تا با اسم خودتون تووی وبلاگ قرار بدیم بغل...

نظرای گرمتون باعث دلگرمی ما برای ادامه راه لبخند...

همیشه سبز باشید ...

قلب


 
comment نظرات ()