سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

نان خوشمزه
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱:٢٤ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱۱/۳٠
 

سلام.....این نون خوشمزه و هر کی درست نکنه سرش کلاه رفته !!!! برای عصرونه یا اسنک بچه ها خیلی مناسبه :)))١

مواد  لازم

مایع خمیر فوری 1 ق غ

کره 12 ق غ

شکر 4 ق غ

آب گرم 1.5 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

آرد 3.5 پیمانه

نمک 2 ق چ

پودر آویشن 2 ق چ

پودر ریحان 2.5 ق چ

پودر سیر 1 ق چ

گوجه خشک شده

زیتون ریز شده

پیازچه 2 دسته

سوسیس 200 گرم

پارمزان 1.5 پیمانه

پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ

پنیر مازارلا تیکه ای .... 200 گرم....توی این نون از پنیر تازه مازارلا استفاده شده که شما توی تصویر بصورت توپ های کوچولو می بینید....نمیدونم توی ایران باشه یا نه !!!١

 

 

طرز تهیه:

 

حدود 5 قاشق از کره ها رو آب کنید و بزارید تا خنک بشن.....توی ظرف دیگه, شکر و همراه آب ولرم و تخم مرغ میریزیم و مخلوط میکنیم....خوب میزنیم و در اخر کره و اضافه میکنیم ....

 

آرد, نمک, مایع خمیر, 1 قاشق از آویشن و 1.5 قاشق از ریحون و به مواد مایع اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمون شکل بگیره....2-3 دقیقه ای ورز میدیم و بعد برای 1.5 ساعت میزاریم در جای گرم استراحت کنه....

 

از طرفی, سوسیس, پیازچه و کمی تفت میدیم و بعد با زیتون های حلقه شده و و گوجه های خشک ریز شده مخلوط میکنیم...

 

در ظرف دیگه ای هم پودر سیر, پارمزان, پودر فلفل, بقیه آویشن و ریحون و با هم مخلوط میکنیم.....

 

وقتی خمیر 2 برابر شد,روی سطح آرد پاشی شده قرار میدیم و اونو به 36 قسمت تقسیم میکنیم....

 

هر کدوم از 36 خمیر کوچولو و با یه تیکه پنیر مازارلا پر میکینم و خوب بصورت توپی, رولشون میکنیم....

 

کف قالب و با 1/4 مواد گوشتی پر میکنیم....گلوله های خمیر و کمی توی روغن میغلتونیم و بعد توی مخلوط پودری مینداریم و بعد روی مواد گوشتی توی قالب قرار میدیم....این کارو تا پایان خمیر ها انجام میدیم....لایه ها به ترتینی که گفتم توی قالب قرار میگیرن....

 

روی مواد و با پنیر پارمزان و کمی کره آب شده میپوشونیم و برای نیم ساعت میزاریم روی کانتر آشپزخونه استراحت کنه...روی ظرف و میپوشنیم تا خمیر خشک نشه....

 

بعد توی فر 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده, به مدت 35-40 دقیقه یا تا موقعی که لبه های نون قهوه ای بشه, میپزیم....

 

اگه دیدی لبه های نون قهوه ای شده ولی خمیر همچنان خام هست, روی اونو با فویل بپوشونید و برای 10 دقیقه دیگه بزارید که بپزه...

 

بعد از پخت توی ظرف مخصوص بر گردونید و نوش جان بفرمائید

فاطمه مامی نیکوقلب


 
comment نظرات ()
 
سالاد شیرین مرکبات
نویسنده : هما - ساعت ٦:٠٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢۸
 

این دسر خوشمزه 15 دقیقه ای آماده میشه و میدونیم که گریپ فروت در لاغر شدن هم خیلی موثره.

مواد لازم:

2 عدد پرتقال

1 گریپ فروت

2 قاشق orange sorbet (آب پرتقال رو در ظر فی بریزید و در فریزر به مدت چند ساعت بزارین تا یخ ببنده)

سس عسل و آب پرتقال:

آب یک عدد پرتقال

2 ق سوپخوری عسل

خیلی کم وانیل

پرتقالها و گریپ فروت را برش بزنید و بعد با یک چاقوی تیز ابتدا دور و سپس بین پره ها و قسمتهای سفید رو برش بزنید تا گوشت میوه جدا شود

میتونید میوه ها رو نصف نکنید و ابتدا پوست میوه رو جدا کنید و بعد گوشت اونو .درست مثل وقتی که برای تزیین کیک استفاده میکنید

برای سس,آب پرتقال,عسل و وانیل رو مخلوط کنید

میوه ها رو در ظرف ریخته و با sorbet و سس سرو کنید.

نوش جان

منبع:taste for life


 
comment نظرات ()
 
کلوچه های شکلات و گردو....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱۱:٠٢ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٧
 

سلام...

این دستور و بعد از وبگردی های شبانم پیدا کردم و زودی دست بکارش شدم....دستور اصلیش سرخ کردنی بود ولی من سالم ترش کردم و تو فر پزوندمش !!!!خوشگل میشه و خوشمزه, امتحان کنید :))مژه

 

مواد لازم برای 20 عدد کلوچه فسقلی چشمک

آرد  1 پیمانه

شکر  1 و 2/1  پیمانه

لمون زست (رنده پوست لیمو )  1 لیمو

روغن زیتون  4/1 پیمانه (قابل پخت باشه حتما)

نمک  خیلی کوچولو

شیر 2 ق غ

تخم مرغ  1 عدد

مواد لازم برای داخل خمیر :اد داخل کلوچه ها :

گردوی خرد شده   3/1 پیمانه (داخل خمیر)

شکلات تخته ای خرد شده  4/1 پیمانه (داخل خمیر)

مربا و عسل بدلخواه (داخل خمیر)

پودر نارگیل  بدلخواه

 

طرز تهیه:

آرد, نمک, شکر, لمون زست, روغن زیتون , زرده تخم مرغ و  شیر و با هم مخلوط کرده و خمیر بدست اومده و نیم ساعت استراحت میدیم....(سفیده رو دور نریزید )

در همین حال به روش بن ماری شکلات ها رو آب کرده و بعد از خنک شدن نارگیل و گردو و مربا رو بهش اضافه میکنیم تا مواد داخلی خمیر آماده بشه...( من مربا و عسل نزدم !!!)

بعد خمیر و به قطر 1.5 سانت باز میکنیم و قالب میزنیم....وسط خمیر ها رو با مواد داخلی پر میکنیم....

با سفیده تخم مرغ دور تا دور خمیر و مرطوب میکنیم و از یه طرف روی هم بر میگردونیم....بعد توی سینی فر بزارید و با چنگال دور تا دورشو روی هم فشار بدید تا توی فر از هم باز نشن....

با فاصله مناسب توی سینی فر از قبل روی 170 درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدیم و برای 10-15 دقیقه میپزیم....

نوش جان

فاطمه مامی نیکوقلب

 

 

 


 
comment نظرات ()
 
قاشق شکلاتی
نویسنده : رها - ساعت ٤:٥۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٥
 

سلام به همه ی دوستای گلمقلب

خوب احتمالا این قاشق های شکلاتی رو تو مامی سایت دیدید ولی از اونجا که وقت درست کردن غذا و دسر جدید نبود همین ها رو میزارم زبان

خوب من این قاشق ها رو واسه هم زدن نسکافه درست می کنم که با استقبال مهمونها روبه رو می شه.مژه

 

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و قاشق ها رو توش بزنید. شکلات باید رقیق باشه من از شکلات تخته ای پارمیدا استفاده می کنم یک بار شکلاتم غلیظ بود قاشقم اصلا خوب نشد.ناراحت چند قطره روغن مایع هم به شکلات اضافه کنید تا رقیق تر بشه.

قاشق ها رو عمودی نگه دارید تا وقتی شکلاتهای اضافی کاملا بریزه. و کمی خودش رو بگیره.

می تونید با شکلات سفید هم تزئینش کنید. چند ساعت بزارید تو یخچال تا کاملا سفت بشه و بعد دورش سلفون بپیچید و با یه روبان خوشگلش کنید.ماچ

این عکس ها برای اولین باریه که قاشق شکلاتی درست کردم. دفعه ی دوم دورش رو سلفون طرح دار پیچیدم( گل های سفید داشت) خیلی خوشگل شد


 
comment نظرات ()
 
فروماژ نسکافه ...
نویسنده : صبا - ساعت ۱:٢٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٤
 

به نام خدا ...

از اونجایی که دیدم کسی نیست بیاد آپ کنه و همه رفتن مسافرت این چند روز تعطیلی رو ... یه آپ که از رها بلند کردم رو براتون میزارمنیشخند ...


تخم مرغ 3عدد
خامه یک پیمانه پر
شکر یک پیمانه پر
نسکافه ا قاشق غذا خوری
آب جوش 2 قاشق
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پر
آب سرد نصف استکان
کمی وانیل یا رنده پوست پرتقال

طرز تهیه :

اول تخم مرغ رو ریختم تووی مخلوط کن و خوب هم زدم اوه... سفیده و زرده رو باهم ... بعد شکر و وانیل( که من نداشتم رنده پوست پرتقال ریختم) رو اضافه کردم و باز هم خوب زدم ... بعد خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیمآخ ... حالا نسکافه رو با اب جوش حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم ... پودر ژلاتین رو هم با اب سرد به روش بن ماری ذوب میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و همرو با هم خوب مخلوط میکنیملبخند ...

حالا قالب رو خیس میکنیم با اب سرد و موادمون رو تووش میریزیم ... و میزاریم ۵ ساعت توو یخچال تا ببنده خیال باطل...

برای برگردون دسر از قالب ... با چاقو گوشه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و یکم تکونش میدیم ... و برمیگردونیم ... من با این روش برگردوندم مژه... اگه برنگشت میتونین کمی توو اب داغ قالب رو فرو کنید و بعد برگدونید ... فقط مواظب باشید دسر اب نشه گاوچران...
مزه ی فوق العاده ای دارهخوشمزه ...حتما بک بار تست کنیدخوشمزه ...

صبا مژه


 
comment نظرات ()
 
Broccoli and Cheddar cheese soup
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱۱:٥۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٢
 

این سوپ و من بیشتر برای دختر 1.5 ساله ام درست میکنم ولی هیچ موقع از دست ناخنک زدن بابائیش در امون نمیمونه !!!نیشخند


مواد لازم:


پیاز خرد شده   1 عدد
هویج ریز شده  1 عدد
روغن زیتون   کمی
کره  3 ق غ
آرد   3 ق غ
شیر   2 پیمانه
براکلی   نیم کیلو
آب مرغ  2 پیمانه ( یا 2 عدد قرص مگی)
چدار چیز رنده شده 200 گرم
فلفل سیاه   کمی

طرز تهیه:
پیاز و هویج و روغن زیتون قابل پخت و پز و با هم داغ میکنیم و میزاریم که خوب تفت بخورن....
توی یه ظرف دیگه کره و آرد وتفت میدیم و بعد از کمی قهوه ای شدن, کم کم شیر و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا محلول یکدستی برامون بمونه....
بعد به پیاز و هویجمون اضافشون میکنیم و براکلی ها رو هم خرد کرده و میریزیم....
آب مرغ و هم اضافه کرده میزاریم بپزن تا نرم بشن...فلفل هم میزنیم....
آخر سر هم پنیر و کم کم میزنیم تا خوب حل بشه....
سوپمون آماده است...نوش جان


فاطمه مامی نیکو


 
comment نظرات ()
 
رولت تیرامیسو
نویسنده : هما - ساعت ٦:٤٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢۱
 

اگر هوس تیرامیسو کردین اما به خاطر تخم مرغ خام این دسر خوشمزه رو نمیخورید,اینو امتحان کنید.

رولت تیرامیسو بدون تخم مرغ خام!!

تخم مرغ ۴ عدد

٨٠ گرم شکر

٨٠ گرم آرد شیرنی پزی

٢٠ گرم کاکائو

۶٠ گرم روغن مایع

مواد میانی:

پنیر خامه ای ١٠٠ گرم

خامه ٢۵٠ گرم(میتونید کمتر یا بیشتر بزنید)

پودر نسکافه نصف ق چ

پودر قند(حدود ۴ ق غذاخوری-بسته به اینکه کم شیرین یا شیرین دوست داشته باشین)

تخم مرغها وشکر رو با همزن بزنید تا روشن و سبک بشن.آرد رو آلک کنید و همراه کاکائو به مایه اضافه کنید.روغن رو هم اضافه کرده و در سینی رولت بریزید و در دمای ١٩٠ سانتیگراد به مدت ٨ تا ١٠ دقیقه بپزید.

کاغذ روغنی رو طوری بندازید که تا دیواره های قالب بیاد اینطوری اطراف رولت نمیسوزه

رولت رو بعد از دراوردن از فر روی پارچه یا کاغذ روغنی برگردونید و به شکل زیر رول کنید

داخل همون کاغذی که رول کردید ١٠ دقیقه رولت بمونه تا خنک بشه.بعد رولت رو باز کرده و مخلوط خامه,پنیر ,نسکافه و پودر قند را روی رولت خنک شده بکشید.

برای مواد میانی هم خامه زده شده رو با پنیر و نسکافه خشک مخلوط کنید و پودر قند رو اضافه کرده هم بزنید.روی رولت رو میتونید از همون خامه یا خامه ساده بکشید و با پودر کاکائو تزیین کنید.رولت رو به مدت حداقل ٣ ساعت در یخچال بزارید.

نوش جانقلب

 

 


 
comment نظرات ()
 
مربای پوست پرتقال .
نویسنده : صبا - ساعت ۸:٥۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٠
 


به نام خدا ...

من آمدم با یک تلاش سه روزه نیشخند

مربای پوست پرتقال که دیشب تموم شد مراحل درست کردنش اوه...

اول از همه عذر خواهی میکنم که کیفیت عکسهام انقدر پایینهناراحت واقعا ببخشید دوستای گلم ... قلب

مربای پوست پرتقال خوشمزه

مواد لازم :

پوست پرتقال خلال شده  400 گرم

شکر    1 کیلو

آب 3 لیوان 

ابلیمو  یک قاشق سوپ خوری

خلال پسته  به دلخواه

طرز تهیه :

پوست های پرتقال رو خلال می کنیم ... یا اینکه با رنده درشت اونها رو رنده میکنیم ... من خودم خلال کردم ( خیلی خوشم می اد از این کار نیشخند یه بار یه بنده خدایی بهم گفت واسه گاو و گوشفنداتون خورد میکنی ؟ گفتم اره واسه شما نیشخند کلی حالش جا اومدنیشخند )...بعد اونها رو به مدت 24 ساعت تووی آب سرد میزاریم و توو این فاصله هم 3-4 بار ابشو عوض میکنیم ... اوه


بعد از 24 ساعت ... خلال ها رو تووی اب میریزیم و می جوشونیم ... ده دقیقه که جوشید ابکش میکنیم و روش آب میگیریم ... دوباره می جوشونیم ... سه بار این کارو تکرار میکنیم برای تلخی زدایی پوست های پرتقال یول...


بعد یکی از خلال ها رو میچشیم اگه تلخ بود دوباره  میجوشونیم ... اما همین سه بار کافیه  و گاهی با دوبار هم تلخی خلال ها گرفته میشهچشمک ...

بعد آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا خوب شکر با اب حل بشه و کمی قوام بیاد ... حالا خلال هارو بهش اضافه میکنیم خوشمزه...


میگذاریم تا خوب قوام بیاد و پوست پرتقال ها بپزه ... یکم زمان میبرهچشم ... یک ساعت ... تا اب و شکر غلیظ و سفت بشه کلافه...


حالا ابلیمو رو اضافه میکنیم ... میتونیم کمی گلاب هم اضافه کنیم اما خودش عطرش خوبه ... خلال پسته ها رو هم توو این مرحله اضافه میکنیم ... من خودم خلال پسته نداشتیم و نریختم ...دو تا جوش که خورد .. حرارت رو خاموش میکنیم ... میزاریم تا مربامون سرد بشهخیال باطل ...


حالا میتونیم اون رو تووی شیشه بریزیم ...و برای صبحانه میل کنید ... نوش جان قلب

نکته : این مربا مثل مربای هویج نرم و له مانند نیست ... بلکه کاملا خلال ها حالت ترد پیدا میکنن ... شاید حالت رنده ای اون له مانند بشه ... طعم خیلی خوبی دارهخوشمزه ...

راستی این اولین تجربه من تووی پخت مرباستمژه ...


صبا مژه


 
comment نظرات ()
 
ماکارونی ایرانی!
نویسنده : آرام - ساعت ٧:٤٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٩
 

 

 امروز میخوام طرز تهیه ی یه غذای خیلی خیلی معمولی رو براتون بنویسم.  ولی خوب چیکار کنم .... اولش اینکه هیچ چیز دیگه ای به ذهنم نرسیدنیشخند بعدشم اینکه خوب شاممون این بود سومش اینکه همه میگن ماکارونیهام خوشمزه میشهمژه بعدشم اصلا دلم خواست خوب نیشخند و اینکه خیلی ماکارونی میدوستم و خیلی غذای خوشمزه ایهخوشمزه

اصل این غذا همونطوری که میدونین پاستا هستش و دم نمیکنن ... ولی از اونجایی که ما ایرانیها تو همه چیز دخل و تصرف میکنیم این غذا هم با غذاهای ایتالیایی خیلی فرق داره:))

برای تهیه ی ماکارونی مواد زیر رو لازم داریم :

- 1 بسته ماکارونی (ترجیحا مارک زر باشه ... تک اصلا نخرید چون وامیره و غذا رو بد شکل میکنه ... این ماکارونی ایتالیایی ها هم خوبه ولی زر همون جواب عالی رو میده) -بخدا کارخونه ی زر ماکارون مال بابام نیست هااااااا:دی  تجربه اس فقط-

- گوشت چرخکرده ... من زیاد نمیریزم ... بسته های گوشتم 2 نفریه .... قشنگ برای 1 بسته ماکارونی که تقریبا برای 4-5 نفر هستش جواب میده

- پیاز

- فلفل دلمه ای ... خیلی خوش طعمش میکنه ولی من نداشتم امروز:)) نصف عدد!!!

- نمک و فلفل و زردچوبه

- رب ... ٣-۴ ق غ

خیلی ها برای ماکارونی پنیر پیتزا هم استفاده میکنن ولی چون شوهر من بسیار سنتی غذا رو دوست میداره پس پنیری در کار نیست:))

................................

 

قابلمه رو آب میکنیم و 1-2 قاشق زردچوبه میریزیم توی آب ... این زردچوبه فکر میکنم یکی از دلایل اصلی خوب شدن ماکارونی های من هستش ... این کار رو از 1 دوست قدیمی یاد گرفتم و ازش خیلی ممنونم:) هم باعث میشه رنگ ماکارونی ها از اون بیحالی در بیاد و هم باعث میشه اصلا به هم نچسبه. وقتی آب جوش اومد ماکارونی ها رو میریزیم توی آب . اگه خواستین 1 کم نمک هم بزنین .

حالا مواد گوشتیمون رو اماده میکنیم ... پیاز داغ درست میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم ... اگه فلفل دلمه ای داشتیم اینجا اضافه میکنیم ... نگینی خردش میکنیم و اضافه میکنیم به پیازداغ و ١ تفتش میدیم ... بعد گوشت رو میریزیم و خوب تفتش میدیم ... بعد رب ... من نسبتا رب زیاد میزنم واسه همین خوش آب و رنگ میشه ماکارونیم (وای که چقدر تعریف کردم از خودم:دی  کلی خوشحال شدم:))   )

بعد از حدود ١٠ دقیقه ماکارونی رو آبکش میکنیم ... حالا تفاوت کار من اینه ... یکی اینکه گوشت رو توش آب نمیریزم که آبپز بشه چون خودبخود وقتی دم میکشه میپزه ... بعدشم من ماکارونی رو میریزم و گوشت رو هم میریزم روش و هم میزنم ... اینجوری همه ی مواد با هم مخلوط میشه ... موقع کشیدن غذا خیلی سخته که بخوایم مخلوطش کنیم چون به هم میچسبه . خوب اگه دوست داشتین ته دیگ سیب زمینی بذارین سیب زمینیها رو حلقه حلقه میکنیم و میذاریم روغن داغ بشه .... ١ کم نمک میزنیم کف قابلمه و سیب ها رو روش میچینیم ... بعد ماکارونی و گوشت رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . فقط باید مواظب باشین که به ته یا دیواره ی قابلمه مواد گوشتیمون نچسبه چون زود میسوزه . بعد از ٢٠ دقیقه غذای خوشمزه آماده اس . راستی من برای مهمونیها تا اینجاشو درست میکنم .... فقط دم کشیدنش رو میذارم وقتی مهمونا میان که ماکارونی تازه تر میشه:)

نوش جونخوشمزهقلب

آرام

 

 

 


 
comment نظرات ()
 
شیرینی به شکل گل داوودی
نویسنده : رها - ساعت ۳:۳٩ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
 

سلام به همه ی دوستای عزیزم

وای خیلی حس خوبیه وقتی کامپیوتر رو روشن می کنی روشن بشه نیشخند

مال من این یک هفته وقتی روشنش میکردم روشن نمی شد نیشخند

آرام کی گفته اینجا جای چت نیست؟ خیلی بدجنسید من که مسنجر ندارم خوب باید اینجا چت کنم دیگه زبان

 

خوب بریم سر پست امروز. امروز آموزش یک شیرینی خوشمزه رو میزارم که خودم چند روز پیش از روی یک مجله درست کردم خیلی راحت درست می شه و طعمش هم تقریبا مثل بامیه هست ولی از اون خوشمزه تره به نظرم خوشمزه

این شیرینی رو من خودم چند روز نگه داشتم ولی توصیه می کنم همون موقع که درست می کنید بخورید چون وقتی می مونه بی مزه می شه

همون موقع خیلی خوشمزه هست

...............................

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد زرده یک عدد سفیده

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری

شیر یک دوم پیمانه

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

آرد دو و نیم پیمانه

...........................................

مواد لازم برای شربت

آب یک پیمانه

شکر 2 پیمانه

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

محلول زعفران مقداری

.............................................................................

آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت بجوشد تا قوام آید

در آخر جوهر لیمو و محلول زعفران را اضافه کرده حرارت را خاموش کنید.

(بزارید شربت کاملا خنک بشه)

..............................................................................

تخم مرغ ها را با وانیل و محلول زعفران بزنید شیر و روغن مایع را اضافه کنید. در آخر بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر لطیفی به دست آید.

خمیر را در نایلون قرار داده به آن یک ساعت استراحت دهید

خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کرده و با قالبهای گرد به 3 اندازه قالب بزنید. روی هر کدام از آنها را با چاقو 6 یا 8 برش دهید به طوری که برش ها به وسط دایره نرسد

وسط دایره ها را کمی آب یا سفیده ی تخم مرغ بمالید ( چه جالب من این قسمت رو ندیده بودم بعد همش می گفتم چرا این دایره ها موقع سرخ کردن از هم جدا می شن نیشخند)

 برش ها را از بزرگ به کوچک روی هم قرار داده مرکزش را کمی فشار دهید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید. به محض بیرون آوردن از روغن آنها را در شربت خنک بریزید و چند دقیقه بعد در آورده در ظرف بچینید.

..........................................................................

همون طور که گفتم این شیرینی ها تازش خوشمزه تره ولی اگه خواستید چند ساعت بعد از درست کردن اونها رو بخورید موقع سرو کمی شربت روشون بریزید که هم براق بشن و هم خوشمزه

نوش جان قلبماچ

 

پ ن. من خیلی کم جوهر لیمو ریختم چون احساس کردم شیرینی یه کم به ترشی می زنه

این عکس آخری یک روز بعد از درست کردن شیرینی هاست که براق نیست


 
comment نظرات ()
 
کوکیز شکلات وکشمش
نویسنده : هما - ساعت ۳:٠٧ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٧
 

کوکیز شکلات و کشمش

دستور این شیرینی از کتاب کیکهای سوئدی ست .با مواد زیر حدود ٩٠ کوکیز خوشمزه میشه درست کرد:

٢٠٠ گرم کره نرم شده

٣/۴ پیمانه شکر

٢ تخم مرغ

٢/٣ پیمانه کشمش خرد شده

۵٠ گرم شکلات خرد شده یا ١/۴ پیمانه شکلات چیپسی کوچک

١/۴ پیمانه کندی پوست پرتقال(یا ١ ق رنده پوست پرتقال)

٢و١/٢ پیمانه آرد

١ ق چای خوری پکینگ پودر

کره و شکر را با همزن خوب بزنید.تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر دفعه اضافه کردن خوب هم بزنید.شکلات,کشمش و پوست پرتقال را اضافه کنید.آرد و پ ب را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به کمک ٢ ق چای خوری از مواد(به اندازه ١-٢ قاشق) و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بگذارید(من با دست اینکارو انجام دادم). طبقه وسط فر با دمای ٣٢۵ درجه فارنهایت به مدت ١٢ دقیقه بپزید.

نوش جانقلب


 
comment نظرات ()
 
معجون
نویسنده : آرام - ساعت ٥:٤۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٥
 






اول چند عدد خرما رو  در آب بذارید تا پوست آن به راحتی جدا شود. پس از اینکه پوست خرماها را جدا کردید، هسته خرما را هم درآورید. خرما را  با کنجد،  پودرپسته و پودر نارگیل و یه کمی شیر و موز و عسل و دارچین داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که خرما کاملاً له و با بقیه مواد مخلوط شود مواد را مخلوط کنید.
قبل از اینکه داخل ظرف بریزیم با عسل داخل لیوان رو تزیین میکنیم و برای تزیین روی ظرف از دارچین و پودر نارگیل استفاده کنید. خیلی خوشمزه اس

آرام


 
comment نظرات ()
 
رول های کشمشی ....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٤
 

بعدا نوشتم :

در جواب یکی از دوستان در مورد تبدیل گرم به پیمانه لازم دیدم این توضیحات و اضافه کنم:

١ پیمانه حدود ١٢٨ گرم هست...

١ پیمانه حدود ٢۵٠ میلی لیتر هست....

********************************************

این یه دستور فوق العاده تازه است که همین امروز بعد از کشف کردنش, شروع به پختنش کردم....کسانی که به کلوچه علاقه داشته باشن از خوردنش سیر نخواهند شد :)))خوشمزه

مواد لازم:

آرد  400 تا 500 گرم

شکر  50 گرم

مایع خمیر فوری  2 ق چ

تخم مرغ  1 عدد

آب ولرم  180 میلی لیتر

کره  50 گرم

 

برای داخل رول ها:

شیر  100 میلی لیتر

کشمش  بدلخواه

پودر کاستارد  60 گرم ( من نداشتم 2 ق غ آرد جایگزین کردم و 50 گرم هم شکر بهش زدم)

طرز تهیه:

اول کشمش ها رو شسته و میزاریم خوب توی آب خیس بخوره....

آرد و آب و مایه خمیر و تخم مرغ شکر و کره ....همه رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدیم تا خمیر نرم و یکدستی برامون درست بشه....حدود 10 دقیقه باید ورز بدید....

بعد میره لالا برای حدود 1 ساعت تا جائیکه حجمش 2 برابر بشه...

تا اون استراحت میکنه مواد داخلی رو درست میکنیم....شیر و گرم میکنیم .....اگه کاستارد دارید که اونو میریزید و خوب مخلوط میکنید تا مایع یکدستی براتون درست شه....نباید خیلی آبکی و شل بشه...

اگه هم مثل من با آرد درست میکنید که باز هم شیر و آرد و شکر و با هم میجوشونید تا به غلظت دلخواه برسه.....میزاریم کنار تا خنک بشه....

کشمش ها رو از آب درآورده و خوب خشک میکنیم...

حالا خمیر پف کرده و روی تخته باز میکنیم و به اندازه یه مستطیل 40 در 20 صافش میکنیم....بعد از کاستارد یا آرد خنک شده روش میمالیم و از کشمش ها هم روش میپاشیم....

بعد شروع میکنیم به رول کردن خمیر و بعدش اونو به تیکه های مناسب میبریم و توی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشوندیم (اگه ندارید, همون کف سینی رو کمی چرب کنید, کافی خواهد بود )با فاصله قرار میدیم....

توی همون حالت میزاریم یه 10 دقیقه ای بمونن تا کمی پف کنن...

فر و از قبل روی 170 گرم میکنیم و سینی ها رو توی فر به مدت 20-25 دقیقه قرار میدیم....بسته به درجه فر, باید تا حدی بمونن که قهوه ای روشن بشن....

نوش جونتون :))

فاطمه مامی نیکو قلب

 

 

 


 
comment نظرات ()
 
سمبوسه هندی ...
نویسنده : صبا - ساعت ٥:٢۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٢
 

به نام خدا ...


دیدم کسی مثل اینکه نیست آپ کنه ... خودم اومدم با سمبوسه هندی ... البته به صورت مصور نیست ... خوشمزه شده بود ... مرغ رو خودم به این دستور اضافه کردم ... اگه دوست داشتین اضافه نکنین ...

سمبوسه هندی

مواد لازم ( به دلخواه )

داخل سمبوسه :

مرغ پخته و ریش ریش شده

نخود فرنگی

قارچ خورد شده پخته

فلفل دلمه خورد شده

پیاز خورد شده و سرخ شده

سیب زمینی خورد شده و سرخ شده

کمی ابلیمو

کمی سبز کوفته یا سبزی معطر

پنیر پیتزا

پودر زیره

فلفل قرمز 

نمک و زدچوبه

خمیر سمبوسه :

ارد  2 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

نمک کمی

اب به مقدار لازم

روغن مایع

طرز تهیه :

آرد ، آرد برنج ، نمک و روغن مایع رو با هم مخلوط می کنیم . آب رو که گرماش به اندازه ای هست که دست رو نسوزونه کم کم به مخلوط اضافه می کنیم و به کمک دست خمیر رو خوب مخلوط می کنیم .خمیر رو رول می کنیم و با دستمالی مرطوب می پوشونیم . به مدت ۲۰ دقیقه در جای مناسب قرار می دیم .

سپس در ظرفی تمامی مواد داخل سمبوسه را با هم مخلوط کرده ...

حالا مقدار کمی از خمیر را بر میداریم و به صورت مربعی در می اوریم و به اندازه دو قاشق از موادمان یک سمت ان میریزم و سمت دیگر خمیر را روی ان می اوریم تا به حالت مثلث شود ... گوشه های خمیر را با اب بهم می چسبانیم تا هنگام سرخ کردن وا نره...

حالا داخل ظرف گودی رو روغن به اندازه ای میریزیم که سمبوسه ها داخلش شناور بشه ... روغن داغ داغ که شد سمبوسه ها رو تووش سرخ میکنیم ...

بعد اونارو روی یه صافی میزاریم تا روغن اضافه اش خوب بره ...

نوش جان ....ببخشید چیزی برای تزئینش نداشتم !!


صبا



 
comment نظرات ()
 
کوکیز کدو حلوایی و گردو...
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۸:۱٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٠
 

امروز بعد از کنکاش در یخچال, چشمم به یه عدد کدوی تپلی افتاد که اونجا چند روزی بود که جا خوش کرده بود...

خلاصه این شد که به فکر تهیه این کوکیز ها افتادم....خیلی نرم و سبک هستن و با شیر, بهترین عصرونه رو تشکیل میدن

 

مواد لازم

کره نرم شده نصف پیمانه...

شکر سفید 4/3 پیمانه...

شکر قهوه ای 4/3 پیمانه...

تخم مرغ 2 عدد...

کدوی پخته و له شده 1.5 پیمانه...

آرد 2.5 پیمانه...

بکینگ پودر 2 ق چ...

جوش شیرین 1 ق چ...

دارچین 2 ق غ...

کشمش 1 پیمانه...

گردوی خرد شده 1 پیمانه...

طرز تهیه

فر و روی 180 گرم میکنیم...

کره و شکر ها رو با هم خوب مخلوط میکنیم...

تخم مرغ و کدو رو به نوبت به مواد بالا اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین رو هم با هم مخلوط میکنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم.

در اخر هم گردو و کشمش رو به مواد اضافه میکنیم...

حالا برامون یه خمیر نیمه سفت مونده....به اندازه یه قاشق غذا خوری پر از مواد به فاصله توی سینی فر میزاریم....به مدت 12-15 دقیقه میپزیم ....یا تا جائیکه که لبه های کوکیز ها قهوه ای بشن...

نوش جان:))


فاطمه مامی نیکوقلب

 

 


 
comment نظرات ()
 
قلیه ماهی
نویسنده : آرام - ساعت ۱٢:٢٦ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱۱/٩
 

برای تهیه ی این خورش جنوبی خوشمزه مواد زیر رو لازم داریم ...

سبزی قلیه ماهی (گشنیز و شنبلیله) که باید به نسبت ٢ به ١ باشه یعنی شنبلیله نصف گشنیز باشه چون شنبلیله تلخ میکنه غذا رو ... اگه به عمو سبزی فروش بگین:دی  براتون خودش به اندازه میریزه ... نیم کیلو

ماهی جنوب ( من ماهی شیر میریزم ) ... نیم کیلو

تمبر هندی ١ بسته

سیر خیلیییییییییی  یعنی هرچقدر سیرش بیشتر باشه خوشمزه تره

پیاز ... ١ عدد

ادویه و نمک و فلفل

.............................

سبزی ها رو خرد میکنیم و  به اندازه ی سبزی قورمه سرخش میکنیم ...

بعد پیاز داغ و سیر داغ درست میکنیم و ادویه هم میزنیم بعد سبزی رو بهش اضافه میکنیم .

حالا تمبر هندیمون رو میریزیم تو ١ ظرف و ٢ لیوان ابجوش بهش اضافه میکنیم و میذاریم قشنگ حل بشه . کل اب غذای ما همینه ... بعد با صافی میریزیمش توی سبزی ها

حالا ماهی هامون رو که میتونیم تیکه کنیم یا همینجوری درشت باشه ... دو طرفش رو نمک و زردچوبه میزنیم و ١ کم میذاریم بمونه تا به خوردش بره ... بعد من طبق تجویز رهای گل توی ماهیتابه که روغن ریختم ١ کم پودر دارچین زدم ... واقعا هیچ بویی تو خونه نیومد. ممنون رها جونی:بووووووووس

سبزی که ١ مقدار پخت و تقریبا کم اب شد ... نزدیک زمان سرو غذا ماهی ها رو میریزیم توی سبزی ها که ١ جوش بزنه . چون اگه زودتر بریزیمش ماهیها شل میشن و از قیافه میفتن . نمک و فلفل غذا رو اندازه کنین ... فقط مواظب باشین شور نشه ... چون تمبرهندی شور هستش ... هر چی سیر و فلفل این غذا بیشتر باشه خوشمزه تر میشه . کلا زمان پخت این غذا خیلی کمه .... مثلا در حد نیم ساعت ... چون ماهی زیاد پختن نداره و سبزی هم هرچی ریزتر خرد بشه بهتر و خوشمزه تر میشه . غذای خوشمزه ی ما آماده اس . نووووووووووووووش جونخوشمزه

 

آرام


 
comment نظرات ()
 
پیتزای سیب زمینی ...
نویسنده : صبا - ساعت ٩:٥٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٧
 

هوالمحبوب

دوستای گلم این آپی که امروز براتون میزارم رو شیدای عزیزم قلبزحمت کشیده و تمامی عکس ها و دستور مال شیدای گلم هست ...متن رو هم خودش برامون نوشته من فقط کپی کردم اینجا ...

مرسی شیدا جونم ماچ

*****

یه پیتزای شیک و خوشمزه و کاملا جدید !

مواد لازم:(اندازه تمامی مواد به دلخواه )

سیب زمینی ٢ عدد بزرگ

فلفل دلمه قرمز و  زرد و سبزنگینی خرد شده

مرغ پخته ریش ریش شده

قارچ کمی تفت خورده

پنیر پیتزا رنده شده

نمک و فلفل و پودر سیر

روغن زیتون

طرز تهیه :

اول دو تا سیب زمینی بزرگ رو رنده درشت می کنید . نمک ، فلفل و پودر سیر و یک تا دو قاشق روغن زیتون بهش می زنیم . توی ظرف میریزیم و با کمی فشار صاف می کنیم . میذاریم روی گاز یا توی فر سرخ بشه .




حالا روی دیگه کوکو رو میزاریم سرخ بشه ...


حالا روش سس و پنیر می ریزیم،



مرغ پخته و قارچ کمی تفت داده شده و پودر سیر و ادویه پیتزا رو روی ان میریزیم ...



در این قسمت فلفل دلمه های رنگی و پنیر رو میریزیم و توی فر قرار میدیم تا پنیر آب بشه و چند دقیقه هم گریل که روش برشته بشه...پیتزای شما اماده است ...



و اینم برش خوردش ...

نوش جان ...

شیدا


 
comment نظرات ()
 
Chocolate Balls
نویسنده : هما - ساعت ۸:۱٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱۱/٦
 

این شکلات از انواع راحت و خوشمزه شکلاتهاست که به دلیل نزدیک شدن به ولنتاین دستورش رو براتون میذارم,میتونید توکاغذ یا زرورقهای قرمز بگذارید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

100 گرم کره

1/2 پیمانه شکر

کمی وانیل

2 تا 3 ق س کاکائو الک شده

1و1/4 پیمانه جو دوسر

2 تا 3 ق سوپخوری قهوه غلیظ (سرد)

تزیین:پودر نارگیل

تهیه:ابتدا کره و شکر و وانیل رو با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن بشه.بقیه مواد رو مخلوط کنید.با دست به صورت توپهای کوچکی دربیارید و در پودر نارگیل بغلطانید.بعد چند ساعتی در یخچال بزارید.پس از سرو  بقیه شکلاتها  رو هم در یخچال نگه دارید.

به همین سادگی و خوشمزگی

نوش جان

هما.

دوست جونا این هم عکس جو دوسر:

قلب

 

 


 
comment نظرات ()
 
فتیر( نان شیرمال محلی )
نویسنده : صبا - ساعت ۱٢:۱٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٥
 

هوالمحبوب

امروز براتون یه نوع نون شیرمال محلی رو اوردماز خود راضی ... که خودم عاشقشمخوشمزه ... مادربزرگم همیشه برامون درست میکنه ... اون روز که داشتدرست میکرد بسکه با دوربین جلو دست و پا بودم کلی عصبانی شده بودن همه نیشخند


مواد لازم :

آرد    1 کیلو و 250 گرم

شیر   ا لیتر ( یک بسته از این شیرهای پاکتی )

شکر  به دلخواه

زردچوبه   کمی

خمیر ترش    یک چونه

اول از همه بگم که خمیر ترش چیهمتفکر ... میرید نونوایی و یه چونه خمیر اماده ازش میگیرید و میزارید تووی یه نایلون و خوب روشو میپوشونید و تا صبح میزارید یه جای گرم بمونه تا ترش بشه چشم...فرقی نمیکنه مال چه نونی باشه ... اما سنگک نباشه بهتره چون سبوس داره ...

طرز تهیه:

شیر و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و زردچوپه رو هم اضافه میکنیم ... وقتی خوب همه مواد با هم حل شد ... خمیر ترش رو به مایه اضافه میکنیم  و خوب مخلوط میکنیم اوه... حالا شروع میکنیم ارد رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر رو با دست مخلوط میکنیم ... برای این مواد یعنی یک لیتر شیر این مقدار ارد کافیه ... اما شما انقدر ارد اضافه کنید به موادتون تا خمیر زیاد به دست نچسبه آخ... بعد روی خمیر رو میپوشونیم و اون رو در جایه گرمی به مدت دو ساعت استراحت میدیم تا پف کنه و حجمش کمی زیاد بشه خواب...


بعد از این زمان ... روی یک سینی کمی ارد میپاشیم و از خمیر دایره های به اندازه نارنگی برمیداریم و گرد میکنیم روی سینی میگذاریم ( مثل همون چونه که برای نون پختن درست میکننیول ) (چونه به خمیر های توو عکس پایینی میگنیول )


بعد روی یه سطح صاف رو ارد میپاشیم وخمیر رو کاملا روش باز میکنیم خوب خمیر رو نازک میکنیم و پهن ... قطرش نیم سانت تقریبا باشه ... مثل عکس زیر ... بزرگیش هم 20 سانت باشه چون توی روغن جمع میشه ...


بعد اون رو تووی روغن داغ داغ سرخ میکنیم ...


هر دوطرف نون ها رو سرخ میکنیم ...


اونها رو روی توری میچینیم تا روغن اضافه اون در بیاد لبخند...

میتونید این فتیر ها رو تووی سفره یا نایلون به مدت طولانی تووی یخچال نگه داری کنید ...

نوش جان ...


ببخشید اگه خوب بلد نبودم اموزش بدم نگران... اگه جایی سوالی بود بپرسید تا از مامان بزرگم بپرسم و جواب بدمقلب ...

صبامژه


 
comment نظرات ()
 
پلو یونانی
نویسنده : رها - ساعت ۱٢:٥٦ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٤
 

سلام به همه قلب

این اولین پست من تو این وبلاگه

امیدوارم از غذای امروز خوشتون بیاد

غذایی که می خوام آموزشش رو بزارم یک نوع پلوی مخلوط هست به اسم پلو یونانی

 

مواد لازم

برنج

مرغ

قارچ

فلفل دلمه ای

رب گوجه فرنگی

پیاز

نمک

زردچوبه

.......................................

 

برنج رو مثل همیشه درست کنید

مرغ رو آبپز کنید

قارچ رو با پیاز و نمک و زردچوبه تفت بدید

 

 

 

 

 

بعد از چند دقیقه مرغ آبپز شده ی تکه تکه شده رو بهش اضافه کنید. تکه های مرغ نباید خیلی کوچیک باشه

 

 

 

 

 

حالا فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه کنید (من فلفل دلمه ای نریختم)

یک قاشق غذا خوری رب به مواد اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید

تو این مرحله باید به مواد آب اضافه کنید من آب مرغ هم ریختم که خوشمزه تر بشه خوشمزه

بزارید کامل بپزه و یه کم غلیظ بشه

 

حالا یک لایه برنج تو ظرفتون بریزید و یک لایه از مواد.

 

 

 

 

دوباره یک لایه برنج بریزید و یک لایه از مواد.

 

 

 

 

 

نوش جان قلب

 

رها


 
comment نظرات ()
 
سوپ جو
نویسنده : آرام - ساعت ۱٢:٠٩ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱۱/۳
 

 

برای تهیه ی سوپ جو مواد زیر رو لازم داریم ... من این مقدار مواد رو برای ٩ نفر درست کردم که زیاد هم اومد

- بلغور جو (اگه بلغور باشه بهتره وگرنه میتونین آخر کار میکس کنین سوپتون رو) ١ پیمانه

 

- هویج ٣-۴ عدد

- سیب زمینی بزرگ ١-٢ عدد

- پیاز ١ عدد متوسط

- آب مرغ یا اگه نبود از این اسرار خورشتهای مگی که برای گوشت و سبزیجات هستش و با زعفرونه بگیرین و همون اول بریزین توی آب

- شیر ١ پیمانه

- خامه ١ پاکت

- نمک و فلفل

 

......................................

بلغور جو رو ٢-٣ ساعت یا بیشتر میریزیم تو اب که خیس بخوره ... بعد میریزیم توی قابلمه ی بزرگ و یه عالمه اب توش میریزیم:) چون میخوایم زیاد بجوشه زیاد اب بریزین که آب سوپتون تموم نشه . اگه اب مرغ داشتیم که بجای آب اونو میریزیم وگرنه همون موقع ٢ تا از این بسته های اسرار خورشت میریزیم .... یا حتی قرص سوپ

حالا پیاز و سیب زمینی و هویج رو میریزیم تو غذاساز تا این شکلی بشه ...

بعد همه رو میریزیم توی جوهای در حال جوشیدن ... فقط به ١ چیز دقت کنین که ١ قاشق چوبی بذارین توی قابلمه تون که در قابلمه کامل بسته نشه وگرنه سر میره و کلی کار اضافه میشهشیطان  البته زیر غذا هم باید کم باشه تو کل مراحل پخت وگرنه قاشق هم چاره ساز نیست:)) بلایی که سر من اومدعصبانی

خوب میذاریم خوب ٢-٣ ساعت بجوشه ... حالا سوپ ما اماده اس ... من از روی گاز برش میدارم و شیر رو که ١ کم گرمش کردم رو بهش اضافه میکنم ... حالا میکشیم توی ظرف و با خامه تزیینش میکنیم . (چقدرم که من بلدم تزیینش کنمنیشخند) البته من ١ دفعه ١ جایی سوپ خوردم که حدس زدم خامه و شیر رو با هم قاطی کرده بود و اخر کار ریخته بود توی سوپ که اونم بسیار بسیار خوشمزه بود . خیلی سوپ راحت و خوشمزه ایه .... حتما امتحانش کنینخوشمزه

نوش جووووووووووووووووووونقلب

آرام

 


 
comment نظرات ()
 
قارچ های پر شده
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٠:٥٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱۱/٢
 

این یه دسر خیلی راحت ولی خوشمزه و شیک هست که برای مهمونی های عصرونه خیلی مناسبه....امتحان کنید :))چشمک

 

اندازه مواد لازم و نمینویسم چون میتونه با سلیقه هر کسی, تغییر کنه...

مواد لازم:

قارچ درشت

روغن زیتون

سوسیس

سیر

پیاز

کره

پودر نون خشک

آب لیمو

نمک و فلفل

گشنیز خرد شده

پنیر پازمازان

پنیر مازارلا

 

 

 

طرز تهیه 

...فر و روی 180 گرم کنید

 

...ساقه قارچ ها رو خیلی آروم جدا کنید تا یه سر قارچ با یه سوراخ واستون بمونه

...ساقه ها رو به همراه سوسیس سیر و پیاز خرد کرده توی روغن زیتون برای حدود پنج  دقیقه تفت بدید تا همه با هم نرم بشن

کره و نمک و فلفل رو اضافه کنید

...بعد پارمزان و گشنیز و پودر نون خشک رو هم بیزید و خوب مخلوط کنید

...اگه موادتون خیلی خشک به نظر میان, کمی روغن زیتون اضافه کنید

 

...حالا سینی فر و چرب کنید

...سرهای قارچ ها رو به جهتی که سوراخاش بالا باشه قرار بدید

...کمی توی سوراخ ها رو با نمک و فلفل و روغن مزه دار کنید

...از موادتون یه قاشق بردارید و توی سوراخ قارچ ها بزاریدو خوب فشار بدید که پر بشن

...حالا روشونو با پنیر مازارلای رنده شده تزئین کنید

...بعد توی فر بزارید

... حدود 15 دقیقه یا تا حدی که قارچ ها نرم شده باشن

نکته : این غذا باید همون موقع که از فر بیرون میاد, گرم نوش جان بشه

 فاطمه مامی نیکوقلب








 
comment نظرات ()