سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

شیرینی مارمالادی یا thumbprint
نویسنده : هما - ساعت ٤:٢٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢٥
 

مواد لازم:

١٢۵ گرم کره یا مارگارین نرم شده

٣قاشق سوپخوری شکر

١ عدد زرده تخم مرغ

١ پیمانه نشاسته ذرت یا سیب زمینی

٣-۴ ق مارمالاد

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن بزنید تا روشن شود.زرده تخم مرغ و نشاسته را اضافه کنید.خمیر رو به شکل توپهای کوچکی درآورید و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشتید قرار بدید.وسط هر شیرینی را یک فرو رفتگی با انگشت ایجاد کنید(به عمق ١ سانت)و با مارمالاد پر کنید.

در فر با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد به مدت ١۵ دقیقه بپزید تا زیر شیرینی طلایی شود.

به جای مارمالاد میتونید از مغزی استفاده کنید

منبع:کتاب شیرینیها و کیکهای سوئدی

نوش جانقلب


 
comment نظرات ()
 
پیتزا قیفی
نویسنده : صبا - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢٢
 

به نام خدا

سهلام ... این اپ رو شیدای گلمون برامون فرستاده ...خیلی خیلی زیاد ممنونیم شیدای عزیزم ...بوووس

***

پیتزا قیفی

مواد لازم :

یک بسته پودر خمیر پیتزا هانی کو

یک بسته پنیر پیتزا رنده شده

مواد داخل :

هر چیزی که دوست داشتید مثل مرغ پخته شده ، ژامبون ، فلفل دلمه ای ، قارچ و پیازچه

یک تا دو قاشق غذاخوری سس مایونز

زرده تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :

در ابتدا پودر خمیر پیتزا هانی کو را طبق دستور با یک لیوان آب گرم و یک چهارم لیوان روغن مایع مخلوط می کنیم . ورز می دهیم و وقتی یکدست شد در کیسه فریزر میگذاریم در دمای آشپزخانه بمونه تا خوب پف کنه .

حالا میریم سراغ مواد :

8-7 تا پیازچه و 6-5 برگ ژامبون و هر چند تا دونه قارچ رو خرد می کنیم و تفت می دهیم .

حالا مرغ پخته و خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم .

به موادمون نمک و فلفل و سس قرمز می زنیم و فلفل دلمه ای ها رو هم اضافه می کنیم .

حالا دو قاشق مایونز و حدود سه چهارم بسته پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم تا موادمون چسبندگی پیدا کنه .

تو این مدتی که ما این کارا رو می کردیم دیگه باید خمیرمون حسابی کپل شده باشه . بین 45 دقیقه تا یک ساعت زمان می بره برای آماده شدن خمیر . اگر سرعتتون بیشتر بود یه کم استراحت کنید و به خمیر باز هم زمان بدین .

حالا اول فر رو روشن کنید تا گرم بشه و بعد  با هر آنچه که در دسترس دارید شروع کنید به قالبهای دایره ای زدن . از روی کاسه های من احتمالا میتونین سایز قالبها رو حدس بزنید . به اندازه یک نعلبکی و باز هم با وردنه یه کم بازش می کنیم .

حالا از موادمون داخل خمیرها میریزیم و شکل قیف می بندیم . یه کم اون جایی رو که روی هم میاد با ناخن فشار میدیم تا فیکس بشه .

توی سینی فر با فاصله می چینیم چون تو فر هم پف می کنه . یه کم زرده تخم مرغ روش می مالیم و میذاریم تو فری که گرم شده . نتیجه میشه یه پیتزا یا پیراشکی خوشمزه که راحت هم میشه خوردش .

نوش جان

شیدا


 
comment نظرات ()
 
شیرینی دو رنگ
نویسنده : رها - ساعت ۱:٢٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢٠
 



این دستور از خانوم طوروسیان هست


مواد لازم

آرد 350 گرم

کره 150 گرم

پودر قند 100 گرم

تخم مرغ معمولی 60 گرمی 1 عدد

مقدار کمی نمک و وانیل

...........................................................................

طرز تهیه

آرد پودر قند کره نرم شده و نمک را در دستگاه غذاساز بریزید. تا مواد به صورت خرده نان دراید.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید  دوباره هم بزنید مواد را درون کاسه ریخته با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی به دست آورید

 

خمیر را یک ربع در یخچال بگذارید

خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید

برش ها را به کمک خود قالب بردارید و در سینی فر چرب نشده بگذارید



20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید


...............................................................................................


تجربه ی من

من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم.

وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم


یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه


قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم.


این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته شده


من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه

ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه

قلب




 
comment نظرات ()
 
توپهای ترافیلی
نویسنده : آرام - ساعت ۱:٢٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱۸
 

- کیک خرد شده - من کیک کاکائویی گرفتم ... فکر کنم اگه خودمون کیک رو بدون شکر درست کنیم بهتر باشه چون خیلی شیرین شد-  دو سوم پیمانه
- بادام زمینی خرد شده  یک سوم پیمانه - به دلخواه-
- شکلات تخته‌ای نیمه تلخ  50 گرم
- خامه  3 قاشق غذاخوری
- گلاب  2 قاشق غذاخوری - به دلخواه- 
- ترافل  به میزان لازم

..................................................................

خامه و گلاب را مخلوط کنید.

کیک و بادام‌زمینی خرد شده را به آن اضافه نمایید.

شکلات تخته‌ای را به طریق بن‌ماری ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید.

به اندازه یک توپ گرد و کوچک از مواد بردارید و به شکل گردو درآورید.

سپس در ترایفل‌های رنگی بغلتانید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید و در ظرف بچینید. شکلات‌ها را می‌توانید به جای ترایفل در پودر پسته و پودر نارگیل بغلتانید.

بعدش بذارین تو یخچال تا خودش رو بگیره. نووووووووووووووش جونخوشمزه

با تشکر از ورونیکای عزیزقلب




* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.

من ریختم تو ظرف گذاشتم تو ماکروویو ... ١.۵ دقیقه طول کشید تا آب شد

آرام


 
comment نظرات ()
 
شیرینی نسکافه و گردو
نویسنده : رها - ساعت ٢:٠٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱٧
 

 

 

مواد لازم


کره 50 گرم


پودر قند 40 گرم

 
نسکافه 1 قاشق سوپخوری


آب یا شیر 1 قاشق سوپخوری


زرده 1 عدد


گردوی ریز شده نصف پیمانه


آرد 100 تا 120 گرم


بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
.........................................

طرز تهیه


کره و پودر قند را با همزن بزنید.

نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید سپس زرده و گردو را نیز اضافه کنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را ما بین 2 کیسه باز کرده به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

......................................................................

 



شیرینی خوشمزه ای بود به نظرم اگه نسکافه رو یه کوچولو بیشتر بریزید خوشمزه تر هم می شه قلب

 

 


 
comment نظرات ()
 
کوفته گوشت و نعنا....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ٢:٤۸ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱٦
 

مواد لازم برای 3 نفر:

گوشت گوسفند چرخی  نیم کیلو

پیاز قرمز کوچولو  1 عدد

سیر له شده   4 حبه

تخم مرغ  1 عدد

نعنا تازه ریز شده  250 گرم

آب مرغ/سبزیجات   20 میلی لیتر

پیاز ریز شده  1 عدد

زنجفیل تازه له شده   2 ق غ

کدوی خورشتی ریز شده   1 عدد

بادمجون ریز شده 1 عدد

سس گوجه (یا گوجه رنده شده نیم کیلو)  500 میلی لیتر

پودر زیره  1 ق چ

گشنیز خشک شده  1 ق چ

دارچین  نصف غ چ

ادویه و نمک و فلفل

شکر قهوه ای   4 ق چ

روغن

 

طرز تهیه:

 

در یه کاسه, گوشت, 2 تا سیر له شده, پیاز قرمز ریز شده, نعنا و تخم مرغ و با هم خوب چنگ بزنید....بصورت کوفته گردشون کنید....12 تا کوفته متوسط کوچولو درست میشه....

حالا توی یه ماهیتابه کمی روغن بریزید و کوفته ها رو روی حرارت کم, سرخ کنید....دور تا دورشون و باید سرخ کنید....

در ظرف دیگه ای پیاز/ 2 تا سیر, زنجفیل و تفت بدید....کدو و بادمجون ها رو هم اضافه کنید و بعد از تفت خوردن ,آب مرغ/ سبزیجات و بهش اضافه کنید و بزارید 2 دقیقه ای بجوشه....

بعد باقی مواد + گوشت ها رو هم اضافه کنید و نیم ساعت بپزید...

آب این غذا خیلی کم باید باشه....

نوش جان

فاطمه مامی نیکوقلب

منبع: slimmingeats.com

 

 

 

 

 

 


 
comment نظرات ()
 
شیرینی مشهدی یا آلمانی
نویسنده : هما - ساعت ٥:۱٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱۳
 

این شیرینی پرطرفدار برای نوروز خیلی مناسبه چون ماندگاری بالایی داره و خیلی راحت و خوشمزه ست.

 این مواد برای ٢٠ عدد شیرینی تک(١٠ جفت)است.

مواد لازم:

پودر شکر:۶٠ گرم

آرد :١۵٠ گرم

زرده تخم مرغ پخته شده:٢ عدد

کره نرم شده:٧۵ گرم

وانیل:کمی

نمک:خیلی کم(سر انگشت)

مواد تزیین:زرده (با چنگال کمی همزده)-بادام خرد شده-مارمالاد( یا عسل)

تهیه:

زرده پخته شده را از الک رد میکنیم تا پودر شود, آن را با پودر قند مخلوط کرده و با همزن کمی میزنم.سپس کره نرم شده را همراه وانیل با همزن ٢ دقیقه میزنیم تا رنگش سفید شود.آرد و نمک را الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدهیم. با وردنه خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز میکنیم و به قطر ۴ -۵میلیمتر قالب میزنیم.(دقت کنید که خمیری که قالب زدید جفت باشند-

روی خمیر هایی که روی شیرینی قرار میگیره با چرتکه زرده خام میمالیم و روی آن بادام خرد شده میریزیم(یا پسته یاکنجد).در فر ١۶٠ درجه به مدت ١٠ الی ١۵ دقیقه میپزیم.کمی زیر شیرینی طلایی شد آماده ست.

از عسل یا مارمالاد برای چسباندن دو رویه بهم استفاده میشه.

نوش جانقلب 

 


 
comment نظرات ()
 
سالاد پستا ایتالیایی ...
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٢:٠۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱٢
 

سلام.....این سالاد خوشمزه رو هم بعنوان غذا میتونید استفاده کنید و هم کنار غذای اصلی....خیلی خوش عطر و لذیذه :))

مواد لازم:(به سلیقه خودتون کم و زیادش کنید)

پستای ریز ریز....حروف میتونه باشه ....برنجی هم میشه....

کلم براکلی

فلفل دلمه ای همه رنگی

 برای سس:

زنجفیل تازه رنده شده (اگه میخواهید زنجفیل راحت تر رنده بشه, یه ربعی تو فریزر بزاریدش تا یخ کنه....بعدش راحت و بدون دردسر اون ریشه هاش, رنده میشه !!)

سیر رنده شده

سرکه برنج (طعم سبک و خوشمزه ای داره و زیاد ترش نیست)

سویا سس

فلفل قرمز مایع (سس تند بهروز بود, مهرام بود نمیدونم یادم نمیاد!! از اونا هم میشه !!!!!!)

روغن زیتون

طرز تهیه:

پستا رو خوب بپزید و آبکش کنید تا خنک بشه....

سبزیجات و رو هم خلالی ریز کنید.....

مواد سس رو هم  با هم مخلوط کنید و با مواد بالایی خوب قاطی کنید.....اندازه سس دست خودتونه که هر کدوم و که خواستید کم زیاد کنید ولی هیچی رو حذف نکنید....

اگه بزارید 2 ساعتی تو یخچال بمونه, طعم سس داخل مواد میره و خوشمزه ترش میکنه...همین نیشخند

نوش جان.

فاطمه مامی نیکوقلب


 
comment نظرات ()
 
سوفله سبزیجات ...
نویسنده : صبا - ساعت ۱:۱٥ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱۱
 

به نام خدا


مین هونا ( یعنی من اینجامنیشخند ) سهلاممممممممم دوست جونیام ...

این غذا رو پریشب درستیدم ... خوشمزه بود بسیییی مزه پیتزا میداد کمی ... البته شکل و شمایل مال من خوب نشد که به دلیل خونه تکونی و گرسنگی شدید سریع از فر درش اوردم خوشمزه مهلت ندادم خوب ابش کشیده شهنیشخند ... شما بزارید خوب سفت شه باشه ؟نیشخند تازه فرمون قاتی داره پنیر رو همیشه می سوزونه !! نیشخند

با این حال اعتماد به نفس در حد المپیک عکسشو براتون میزام !از خود راضی

سوفله سبزیجات

مواد لازم :

پنیر پیتزا 200 گرم

سوپ قارچ اماده دوبسته ( 110 گرم )

فلفل دلمه ای یک عدد

لوبیا سبز ابپز شده  5 پیمانه

قارچ 250 گرم

پیاز سرخ شده دو قاشق غذا خوری

شیر یک لیوان

طرز تهیه :

سوپ های اماده رو به جای اینکه با اب قاتی کنیم ... با یه لیوان شیرمون قاتی میکنیم و خیلی کم حرارتش میدیمخیال باطل ...

بعد قارچ و فلفل دلمه ای رو خورد میکنیم و به همراه لوبیا سبز و پیاز به محلول سوپمون اضافه میکنیم و نیمی از پنیز پیتزا رو هم تووش رنده میکنیم ...میتونیم کمی نمک هم اضافه کنیممتفکر ...

موادمون رو داخل ظرف نسوز میریزیم وبقیه پنیر رو روش رنده میکنیمچشم ...


و داخل مایکرو فر با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار میدیم ... من تووی فرقرار دادملبخند ...

سوفله سبزیجاتتون اماده است ...


نوش جان چشمک

صبامژه

 


 
comment نظرات ()
 
آقا گردک
نویسنده : رها - ساعت ۳:٥٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٢/٩
 

 

مواد لازم برای 50 عدد شیرینی


آب ولرم یک دوم پیمانه


روغن آب کرده یک پیمانه

 
آرد حدودا سم و نیم پیمانه


جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری


روغن فراوان برای سرخ کردن

مواد لازم برای تزئین


پودر قند 3 پیمانه


پودر هل یک قاشق چای خوری


پودر پسته یک چهارم پیمانه


................................................................
آب و روغن را در ظرف گودی بریزید. آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط و به تدریج اضافه کنید.

 با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. اگر خمیر سفت بود آب و اگر شل بود آرد اضافه کنید. روی خمیر را با نایلون پوشانده و 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر جا بیفتد.


یک الک را وارونه کنید از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و با دست روی الک به شکل نوارهای بلند و باریکی در بیاورید. این نوار ها را دور انگشت نشانه بپیچید و دو لبه ی نوار را خوب به هم بچسبانید.

 

 

حلقه ها را در روغن داغ بیندازید تا خوب پف کند وقتی روی آنها طلایی شد حرارت را ملایم کنید تا مغز شیرینی بپزد. شیرینی را در صافی قرار داده و بعد از سرد شدن آن را در مخلوط پودر قند و پودر هل بزنید و رویش پودر پسته بپاشید.

................................................................
این شیرینی را می توانید در ظرف دربسته در محیط خنک یا یخچال به مدت یک ماه نگهداری کنید.

این شیرینی بسیار ترد و لذیذ بوده و از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد

آرد در حدی که خمیر به دست نچسبد استفاده شود

علت استفاده از الک ایجاد حفره های کوچکی روی شیرینی است تا پودر قند را بهتر جذب کند

منبع مجله ی هنر آشپزی

.......................................................

تجربه ی من: شیرینی رو زیاد سرخ نکنید چون یه کم مزه ی تلخی میگیره کم سرخ بشه بهتره

من با نصف مواد درست کردم و حدودا 15 تا شیرینی داد



 
comment نظرات ()
 
قلبهای شکری
نویسنده : هما - ساعت ٦:٤٤ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱٢/۸
 

این شیرینی ها رو با هر قالبی که دوست دارین میتونین تهیه کنید.

مواد لازم:

کره:٧٠ گرم

شکر:٨٠ گرم

زرده تخم مرغ:یک عدد

آرد:١۵٠ گرم

شکلات آب شده(سرد):٢٨ گرم

پوست پرتقال رنده شده:١ ق چ

کره و شکر را با همزن میزنیم تا سفید شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه و مجددا هم میزنیم.سپس مایه را به دو قسمت کرده یکی را با شکلات و به دیگری پوست پرتقال اضافه میکنیم.سپس آرد را بین هر کدام از آنها تقسیم میکنیم تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را نازک باز کرده و با دو سایز  قلب قالب میزنیم.قالب کوچک را روی بزرگ قرار داده و در فر ١۶٠ درجه به مدت ١٠ دقیقه قرار میدهیم.(من قلبها رو بعد از پخت با مارمالاد به هم چسبوندم).

نوش جانقلب


 
comment نظرات ()
 
اسنک تن ماهی....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٢:٤٢ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱٢/٧
 

من دارم سعی میکنم صبا و مامی آلینا رو سی فود ( غذای دریایی) خور کنم!!!!!ممکنه ماهی دوست نداشته باشید ولی تن ماهی و که دیگه رد نمیکنید, میکنید؟؟؟؟؟

مواد لازم:

تن ماهی 1 عدد (بدون روغن البته, نمیدونم ایران تن ماهی توی آب هم هست یا نه !!)

زیتون ریز شده  نصف پیمانه

مایونز 1l3 پیمانه

پیاز قرمز خرد شده  1l4  پیمانه

نخود فرنگی    بدلخواه

آب لیموی تازه  1 ق غ

فلفل سیاه  1 ق غ

نمک  1l2  ق چ

نون تست تازه یا باگت   8 ورقه

گوجه   3 عدد (16 ورقه)

پنیر مازارلا ورقه ای  8 عدد

 

تن ماهی/زیتون/مایونز/پیاز/آب لیمو/نمک و فلفل و نخود فرنگی ها رو خوب با هم مخلوط کنید...

حالا نون ها رو توی سینی فر بزارید و روشونو با مواد بالا پر کنید....

روی هر نون یه ورقه گوجه و در آخر پنیر بزارید....نمک و فلفل هم بزنید....

حالا فقط برای 5 دقیقه روی گریل اونها رو بپزید تا جایی که پنیر رنگش طلایی بشه :)))

نوش جونتونخوشمزه

فاطمه مامی نیکو

 

 

 


 
comment نظرات ()
 
میگو پلو
نویسنده : آرام - ساعت ٩:٤۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٤
 


برای تهیه این غذا برای 4 نفر مواد زیر رو لازم داریم ...

- میگو 200 گرم

- برنج 2 پیمانه

- گوجه فرنگی 3-4 عدد

- ذرت 2/1 پیمانه

- نخودسبز 2/1 پیمانه

- هویج نگینی 2/1 پیمانه

- پیاز 1 دونه متوسط ... من 7-8 تا پیازچه به جاش ریختم

- سیر 2-3 حبه

- زنجبیل 1 ذره نیشخند

- فلفل دلمه ای بازم 1 ذره چشمک

زردچوبه و نمک و فلفل و 1 کم هم ادویه ی کاری که اگرم نداشتین مهم نیست

.................................................

خوب اول از همه برنجمون رو خیس میکنیم ... من کته درست میکنم ولی میتونیم آبکش هم بکنیم ... اگر کته میکنین به این توجه کنین که چون گوجه داریم آب کمتری روی برنج بریزین ... بعد هویج و ذرت و نخودی که ابپز شده رو بهش اضافه میکنین + نمک ... البته خیلی نمک نزنین چون سبزیجات 1 کم نمک دارن خودشون



خوب حالا فعلا به برنج کاری نداریم ... پیاز و سیر و زنجبیل رو میریزیم تو تابه و سرخشون میکنیم ...


بعد میگوهایی که پاک کردیم - یعنی سر و تهش رو زدیم و خط کمرش (روده شو) در آوردیم- رو میریزیم توش و سرخ میکنیم .... برای سرخ شدن میگو زمان زیادی صرف نمیکنیم چون سفت میشه .... 2-3 دقیقه کافیه ... فقط تا وقتی که میگوها که 1 حالت خمیده دارن بصورت گرد دربیان:)


زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل میزنیم و در آخر گوجه ها رو که نگینی خوردشون کردیم رو اضافه میکنیم ... خیلی نمیخواد بجوشه .


حالا برنجمون رو میذاریم روی شعله و نزدیک موقعی که میخواد آب برنج تموم شه موادمون رو میریزیم توش ... اگرم میخواین آبکش کنین لا به لا بدین ولی به نظر من اینجوری خوشگلتر میشهلبخند

بعد که اب برنج کاملا تموم شد درش رو میبندیم و زیرش رو کم میکنیم تا خوب بپزه . به نظر من غذای خوشمزه ایه ... میتونین بدون گوجه هم درستش کنین ... اونجوری هم خوشمزه میشه. نوش جوووووووووووونقلب

آرام


 


 
comment نظرات ()
 
بنفشه های نوروزی
نویسنده : رها - ساعت ۱:٠٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٤
 

 

 

 

مواد لازم

کره 1 پیمانه (225 گرم)

شکر یک دوم پیمانه (110 گرم)

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

زرده ی تخم مرغ 3 عدد درشت

آرد 2 و یک دوم پیمانه (310 گرم)

شکر اضافی 3 قاشق غذا خوری

رنگ پودری خوراکی
.....................................................

طرز تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود.وانیل و زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنیدو هم بزنید. در انتها آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدست شود.

خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر را از یخچال بیرون آورده و پس از کمی ورز دادن روی سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانت باز کنید. برای تهیه ی هر گل با قالب گرد 1 سانتی 6 گلبرگ قالب بزنید (برای مرکز گل هم یه گردالی کوچولو لازم دارید)

نیمی از گلبرگ ها را با آب مرطوب کرده و در شکر رنگی آماده شده فرو ببرید. و آنها را طوری روی هم قرار دهید تا یک سوم از گلبرگ دیگری را بپوشاند. حالا قسمت میانی را قرار داده و با فشار انگشت گلبرگ ها را به هم بچسبانید.

روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و گل ها را با فاصله ی کمی روی آن قرار دهید.

در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید
...................................................................

طرز تهیه ی شکر رنگی: شکر را با رنگ پودری خوراکی مخلوط کنیدنیشخند

...............................................................

من شیرینی های سبز رو با رنگ پودری و نارنجی ها رو با پودر زله ی پرتقال درست کردم

نوش جان قلب


 
comment نظرات ()
 
سیگارهای شکلاتی
نویسنده : هما - ساعت ۱:٠٤ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢
 

این یکی از شیرینیهای خشک راحت و خوشمزه برای عید ست.میتونید از الان درست کنید و خوب بسته بندی و داخل فریزر نگه دارید.

مواد لازم:

١٧۵ گرم کره یا مارگارین,نرم شده

١/٣ پیمانه شکر

١٢۵ گرم(١ پیمانه)گردوی خرد شده

١و ١/۴ پیمانه آرد

٢ ق سوپخوری شیر

تزیین:۵٠ گرم شکلات تخته ای

کره و شکر رو با همزن بزنید تا روشن و سبک شود.گردو و آرد و سپس شیر را اضافه کنید.از مواد, رولهایی به ضخامت انگشت درست کنید و به قطعات ۵ سانتی ببرید.داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید.سپس طبقه وسط فر با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد حدود ١٢ دقیقه بپزید(زیر شیرینی طلایی شود).

 

شکلات رو ذوب کرده و بعد ازسرد شدن شیرینی ها ,اونها رو داخل شکلات بزنید و 

کنار بزارید تا شکلات ببندد.

شیرین کام باشیدقلب

 

 


 
comment نظرات ()
 
کیک شکلاتی فوری بدون نیاز به تخم مرغ
نویسنده : صبا - ساعت ٢:۳۳ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱
 

به نام خدا ...

سهلامممممم صبا اومد ...مژه این کیک رو دیروز درست کردم لبخند خوشمزه بود ... برای شما هم میزارم ... خوشمزه

کیک شکلاتی فوری بدون نیاز به تخم مرغ

زمان تهیه: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه


مواد لازم:


آرد: ۳ پیمانه
شکر:  ۲ پیمانه
آب سرد: ۲ پیمانه
روغن: ۳/۲ پیمانه
پودر کاکائو: ۲/۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
سرکه سفید: ۲ قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:


• ابتدا فر را روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

• در یک کاسه بزرگ، تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید خیال باطل...

• حالا بقیه مواد رو به اون اضافه میکنیم و همرو با همزن برقی حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ... این کیکی نیاز به تخم مرغ نداره !


• حالا قالب رو حسابی چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم ( من همین یه قالب رو دارم نخندین بهم که چقدر قدیمیه !نیشخند )


• حالا موادمون رو تووی قالب میریزیم ...اوه


• قالب رو تووی فر به مدت مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید،  تووی فر میزاریم ...آخ

بعد اون رو به راحتی از تووی قالب در میاریم ...لبخند


مال من نمیدونم چرا انقدر ترک خورد !!!قهر

میتونید با بستینی یا چای سرو کنید ...

نوش جان ! قلب


صبامژه



 
comment نظرات ()