سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

بندری پلو...
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱۱:۱٧ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/٢/۳۱
 

دستور این پلوی مخلوط و از یکی از دوستان که اسمشو یادم نمیاد !! از مامی سایت برداشته بودم...البته با انجام کمی تغییرات توی دستورش, امروز اونو آموزش خواهم دادلبخند

مواد لازم برای 3 نفر:

ماهی بدون تیغ ریز شده  نیم کیلو (تن ماهی هم میشه استفاده کرد)

سبزی پلویی  نیم کیلو (شوید خالی هم میشه استفاده کرد)

گوجه ریز شده  5 عدد

سیر و پیاز به مقدار دلخواه (سیرش زیاد باشه, خوشمزه تره!)

نمک و فلفل و زردچوبه

فلفل سبز تند  بدلخواه

برنج آبکش شده  3 پیمانه پلوپز

 

طرز تهیه:

 

سیر و پیاز و توی کمی روغن تفت میدیم و ماهی ها رو بهش اضافه میکنیم تا خوب تفت بخورن...

بعد گوجه ها و سبزی و اضافه میکنیم ...سعی کنید حرارت زیاد باشه که مواد زیاد آب نندازن...

بعد ادویه جات و فلفل و هم اضافه کرده و زیرش و خاموش میکنیم...

کف قابلمه مورد نظر و کمی روغن بریزید و یه قاشق چایخوری زردچوبه توی روغن بریزید و برنج و مواد گوشتی و لایه لایه به قابلمه انتقال بدید...

بعد هم که میزاریم دم بکشه....این غذا با ترشی بندری خیلی بیشتر مزه میده....نوش جون

فاطمه مامی نیکو قلب


 
comment نظرات ()
 
هات چاکلت یخی
نویسنده : هما - ساعت ۱٠:٢٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/٢/٢٩
 

با هات چاکلت آماده خیلی چیزا میشه درست کرد یه نمونه اش هم این نوشیدنی آسون و خوشمزه ست.

دوست داران شکلات بشتابید....خودم هم عاشق نوشیدنی های شکلاتی هستم و اینو امتحان کردم ,خیلی عالیه و روزهای گرم حسابی میچسبه...

90 گرم شکلات تخته ای

2 ق سوپخوری پودر هات چاکلت

1 و 2/1 پیمانه شیر

1و 2/1 ق سوپخوری شکر

3 پیمانه یخ

شکلاتها رو خرد کنید و به روش بن ماری روی کتری ذوب کنید(یا 20 ثانیه در ماکروفر قرار بدین).هات چاکلت و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید.

از روی بخار کتری ظرف رو بردارید و کم کم 2/1 پیمانه شیر رو اضافه کنید.بزارید تا در دمای محیط خنک بشه.

حالا  درون مخلوط کن,شکلات ,یخ و بقیه شیر رو اضافه کرده و با سرعت بالا میکس کنید.درون لیوان سرو ریخته و میتونید با خامه تزیین کنید یا ساده نوش جان کنید.قلب

منبع:وبلاگ oprah


 
comment نظرات ()
 
عدسی یا آش عدس ...
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱۱:٢٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/٢/٢٢
 

پست امروز طبق درخواست مامان مهدیه و آلینا گلی نوشته شده :))) این عدسی و من بعنوان صبحونه, ناهارونه خودمون و حتی غذای نیکو ازش استفاده میکنم....مدل های مختلفی همه عدسی و میپزن و اینم مدل مامان فاطمه است !!!!

مواد لازم:

عدس 2 پیمانه

پیاز و سیر خرد شده  1 پیمانه

آرد  2 ق غ

سیب زمینی ریز شده  2 عدد متوسط

نمک و زردچوبه  به مقدار لازم


طرز تهیه:

عدسها رو با مقداری آب و نمک میزاریم بپزین تا خوب مغز پخت بشن...

سیر و پیاز ها رو توی روغن تفت میدیم وقتی طلایی شدن, آرد و بهش اضافه میکنیم و یه 2 دقیقه ای تفت میدیم...بعدش زردچوبه میزنیم و عدسهای پخته شده و بهش اضافه میکنیم.... (مواظب باشید چون داغه امکان پاشیدن داره!)

بعد هم سیب زمینی ها رو اضافه کنید و اگر آبش کم بود کمی هم آب بریزید و بزارید تا موقعی که تقریبا غذا جا بیوفته....زیاد نباید غلیط بشه چون وقتی کمی خنک بشه خود بخود غلیظ خواهد شد !!!

چون امروز این غذا برای دخملی پزیده شد, در ظرف مخصوص ایشون هم سرو گردید :)))

نوش جون ...فاطمه مامی نیکوقلب

 


 
comment نظرات ()
 
خورش گوجه سبز
نویسنده : آرام - ساعت ۱٢:٤٠ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸٩/٢/٥
 

سلام سلام .

این خورش یکی از خوشمزه ترین هاست ... یعنی من که خیلی دوست دارم .... امتحان کنین:) فقط اگه گوجه سبزها بزرگتر و ترشتر باشن بهتره  خوشمزه

حالا مواد لازم ...

سبزی ... نعنا و جعفری نیم کیلو

گوجه سبز ... نیم کیلو

گوشت ... هرچقدر دوست دارین:دی

پیاز داغ ... ٢ قاشق غذاخوری

ادویه و نمک و فلفل

........................................

 

اول از همه سبزی ها رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم ... تقریبا تو مایه ی سبزی قورمه ... بعد پیاز داغ رو اضافه میکنیم و ادویه هم میزنیم ... در آخر گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ... در قابلمه رو میبندیم و میذاریم گوشت آبش کشیده بشه . این خورش آب زیادی نباید داشته باشه ... چون کلا خورش سفتی نیست .... فقط به اندازه ای آب اضافه میکنیم که گوشتمون بپزه . من همون اول کار گوجه سبزها رو هم میریزم ... شما میتونین تو نیم ساعت آخر پخت بریزین که از شکل نیفتن . وقتی گوشتمون پخت غذا آماده اس .

من اول کار ١ بسته اسرار خورشت مگی هم میریزم که لعاب بده به غذا .

نوش جووووووووووونقلب

آرام


 
comment نظرات ()