سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

ژله ی قلبی
نویسنده : رها - ساعت ۱٠:۳۳ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/٤/٢۳
 

سلاممممممممممممممممممم

من بعد از یه غیبت کبری برگشتم

درگیر امتحانام بودم و بعدش هم یه کم اینجا رو یادم رفت :دی امروز هما جونم بهم یادآوری کرد

خوب آموزش امروز ایده ش از مخلوط ایده ی 2تا از دوستام به دست اومده نوشین جونم تو مامی سایت و طیبه جون 


این لینک مامی سایت


 

[

 

اول یک بسته ژله ی هندونه درست کنید و بریزید تو پیرکس تا ببنده

با قالب شیرینی به شکل قلب قالب بزنید و ته قالب اصلیتون بچینید

قالبتون رو چرب کنید که بعد ژله راحت از توش در بیاد

 

حالا ژله بستنی آناناس درست کنید. بلدید دیگه؟ یک بسته ژله ی آناناس + 1لیوان اب داغ + 1لیوان بستنی وانیلی نرم شده

ژله بستنی رو بزارید یه کوچولو خودش رو بگیره بعد خیلی آروم با قاشق بریزید بین قلب ها

فقط بینشون بریزید و بزارید کامل ببنده

 

 

 

بعد که بست بقیه ی ژله بستنی رو بریزید روش که کامل روش رو بپوشونه

 

 

خوب تو این قسمت می تونید از هر ژله ای که دوست دارید استفاده کنید من 1بسته ژله ی شاتوت رو با یه کم آلبالوی ترش مخلوط کردم و گذاشتم نیم بند شد و ریختم وسط ژله

 

 

من چون با کمبود ژله ی آناناس رو به رو بودم این قسمت رو ژله ی شیر ریختم ولی شما همون ژله بستنی آناناس بریزید خوشمزه تره

ژله بستنی بریزید تا کامل روش رو بپوشونه

آهان راستی واسه این ژله من از 2سایز قالب قلب استفاده کردم

برای دور ژله قالب کوچولو (قالب شیرینی نخودچی)

ژله بستنی بریزید و بزارید یه کم خودش رو بگیره بعد دور قالب رو خیلیییییی کم با قلم مو چرب کنید و قلب ها رو بچینید

ژله ی نیم بند قلب ها رو روی خودش نگه میداره

حالا آرومممممممممم بقیه ی ژله بستنی رو هم بریزید تا کامل روی قلب ها رو هم بپوشونه

اگه اروم بریزید اصلا به زیر قلب ها نفوذ نمی کنه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اینم برش خوردش

 

 

 

من لینک مامی سایت رو گذاشتم ولی چرا دیده نمی شه؟


 
comment نظرات ()
 
کیک میوه ای عصرانه..
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ٢:٢٩ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸٩/٤/٦
 

کیک میوه ای همیشه خوش عطر ترین کیکه....چون میوه تازه طبیعی ترین مزه و به کیک میده و عطرش هم که دیگه نگو مژه

مواد لازم:

آرد  200 گرم (میتونید اگه خمیرتون خیلی شل بود, تا 50 تا هم زیادتر بریزید)

بکینگ پودر  1/2 ق چ

نمک  1/2 ق چ

شکر  100 گرم

کره  80 گرم

تخم مرغ 2 عدد

رنده پوست پرتقال  1 ق چ

وانیل  1 ق چ

شکر ق  1 ق غ (اگه نداشتید میتونید حذفش کنید )

میوه های دلخواه ریز شده  (من توت فرنگی و هلو داشتم )

 

طرز تهیه:

شکر و کره و با همزن برای 3-5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه...تخم مرغ ها رو دونه رونه اضافه کنید و هم بزنید...

رنده پوست پرتقال/ وانیل/ شکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید...

آرد/ ب پ / و نمک و مخلوط کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا یه خمیر شل مانند براتون درست شه...چسب چسبی خواهد بود, اشکال نداره !!!

دستاتونو کمی چرب کنید و خمیر و به دو قسمت تقسیم کنید و بزارید لای کاغذ روغنی و صاف کنید و بزارید تو فریزر یه 15 دقیقه ای بمونه...

در این حین میوه ها رو ریز کنید و قالبتونو چرب کنید و کمی آرد بپاشید...فر رو هم روی 180 سانتی گراد گرم کنید...

بعد یه لایه از خمیر و ته قالب باز کنید....میوه ها رو بریزید روش ...

خمیر بعدی و به اندازه های گردو گلوله گلوله کنید و روی میوه ها با فاصله قرار بدید...

توی فر برای 30-40 دقیقه بپزید...من 2 دقیقه اخر هم روشونو یه زرده مالیدم تا خوشرنگ بشنخوشمزه

فاطمه مامی نیکوقلب


 
comment نظرات ()