سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

مافین دونات کاراملی....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۸:۱٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱٠/۳٠
 

این دستور و من از یه سایت خارجی پیدا کردم و خیلی زود دست بکار شدم....خیلی راحته و خوشمزهخوشمزه


مواد لازم:

شکر  3/4 پیمانه
تخم مرغ  1 عدد
آرد  1.5 پیمانه
بکینگ پودر 2  ق چ
نمک  کمی
روغن  1/4 پیمانه
شیر  3/4 پیمانه
وانیل  کمی
کره آب شده  2 ق غ
شکر برای تزئین  کمی
دارچین برای تزئین  کمی

طرز تهیه:

اول کارامل رو آماده میکنیم:


1 پیمانه شکر رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم....وقتی قهوه ای شد, همزمان 3 ق غ کره و نصف پیمانه شیر پرچرب یا 2 ق غ خامه سفت و کمی نمک رو بهش اضافه میکنیم....بعد میبینید که موادتون شروع میکنه به حباب زدن.....خوب هم بزنید و وقتی همه چی حل شد و کارامل قهوه ای خوشرنگی حاصل شد از رو حرارت بردارید....
بزارید همون بغل گاز بمونه که سفت نشه و برای ریختن روی مواد راحت باشید....

مواد مافین:

شکر رو با تخم مرغ میزینم تا خوب حل شه.....بعد شیر و روغن رو هم مخلوط کرده......توی یه ظرف جدا, آرد, ب پ ,وانیل و  نمک و مخلوط میکنیم و به مواد مایعمون اضافه میکنیم....
در آخر یه مخلوط نیمچه سفت خواهید داشت...

حالا قالبهای مافین و کمی چرب کنید و توی هر کردوم به اندازه ای که 3/4 قالب پر شه, از مواد کیکتون بریزید و وسط هر کدوم یه قاشق از کارامل بریزید....

**من وقتی کارامل و وسط ریختم با قاشقم مواد کیک و از بغل آوردم و روی کارامل و پوشوندم که خوب وسط قرار بگیره**

بعد که سینی آماده شد در فر 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 15-20 دقیقه بپزید...

وقتی از فر بیرون آوردید با کره آب شده روشونو فرچه بزنید و شکر بپاشید.....بعد هم در مخلوط دارچین وشکر بغلطانید

فاطمه مامی نیکو






 
comment نظرات ()