سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

قارچ های پر شده
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٠:٥٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱۱/٢
 

این یه دسر خیلی راحت ولی خوشمزه و شیک هست که برای مهمونی های عصرونه خیلی مناسبه....امتحان کنید :))چشمک

 

اندازه مواد لازم و نمینویسم چون میتونه با سلیقه هر کسی, تغییر کنه...

مواد لازم:

قارچ درشت

روغن زیتون

سوسیس

سیر

پیاز

کره

پودر نون خشک

آب لیمو

نمک و فلفل

گشنیز خرد شده

پنیر پازمازان

پنیر مازارلا

 

 

 

طرز تهیه 

...فر و روی 180 گرم کنید

 

...ساقه قارچ ها رو خیلی آروم جدا کنید تا یه سر قارچ با یه سوراخ واستون بمونه

...ساقه ها رو به همراه سوسیس سیر و پیاز خرد کرده توی روغن زیتون برای حدود پنج  دقیقه تفت بدید تا همه با هم نرم بشن

کره و نمک و فلفل رو اضافه کنید

...بعد پارمزان و گشنیز و پودر نون خشک رو هم بیزید و خوب مخلوط کنید

...اگه موادتون خیلی خشک به نظر میان, کمی روغن زیتون اضافه کنید

 

...حالا سینی فر و چرب کنید

...سرهای قارچ ها رو به جهتی که سوراخاش بالا باشه قرار بدید

...کمی توی سوراخ ها رو با نمک و فلفل و روغن مزه دار کنید

...از موادتون یه قاشق بردارید و توی سوراخ قارچ ها بزاریدو خوب فشار بدید که پر بشن

...حالا روشونو با پنیر مازارلای رنده شده تزئین کنید

...بعد توی فر بزارید

... حدود 15 دقیقه یا تا حدی که قارچ ها نرم شده باشن

نکته : این غذا باید همون موقع که از فر بیرون میاد, گرم نوش جان بشه

 فاطمه مامی نیکوقلب








 
comment نظرات ()