سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

سوپ جو
نویسنده : آرام - ساعت ۱٢:٠٩ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱۱/۳
 

 

برای تهیه ی سوپ جو مواد زیر رو لازم داریم ... من این مقدار مواد رو برای ٩ نفر درست کردم که زیاد هم اومد

- بلغور جو (اگه بلغور باشه بهتره وگرنه میتونین آخر کار میکس کنین سوپتون رو) ١ پیمانه

 

- هویج ٣-۴ عدد

- سیب زمینی بزرگ ١-٢ عدد

- پیاز ١ عدد متوسط

- آب مرغ یا اگه نبود از این اسرار خورشتهای مگی که برای گوشت و سبزیجات هستش و با زعفرونه بگیرین و همون اول بریزین توی آب

- شیر ١ پیمانه

- خامه ١ پاکت

- نمک و فلفل

 

......................................

بلغور جو رو ٢-٣ ساعت یا بیشتر میریزیم تو اب که خیس بخوره ... بعد میریزیم توی قابلمه ی بزرگ و یه عالمه اب توش میریزیم:) چون میخوایم زیاد بجوشه زیاد اب بریزین که آب سوپتون تموم نشه . اگه اب مرغ داشتیم که بجای آب اونو میریزیم وگرنه همون موقع ٢ تا از این بسته های اسرار خورشت میریزیم .... یا حتی قرص سوپ

حالا پیاز و سیب زمینی و هویج رو میریزیم تو غذاساز تا این شکلی بشه ...

بعد همه رو میریزیم توی جوهای در حال جوشیدن ... فقط به ١ چیز دقت کنین که ١ قاشق چوبی بذارین توی قابلمه تون که در قابلمه کامل بسته نشه وگرنه سر میره و کلی کار اضافه میشهشیطان  البته زیر غذا هم باید کم باشه تو کل مراحل پخت وگرنه قاشق هم چاره ساز نیست:)) بلایی که سر من اومدعصبانی

خوب میذاریم خوب ٢-٣ ساعت بجوشه ... حالا سوپ ما اماده اس ... من از روی گاز برش میدارم و شیر رو که ١ کم گرمش کردم رو بهش اضافه میکنم ... حالا میکشیم توی ظرف و با خامه تزیینش میکنیم . (چقدرم که من بلدم تزیینش کنمنیشخند) البته من ١ دفعه ١ جایی سوپ خوردم که حدس زدم خامه و شیر رو با هم قاطی کرده بود و اخر کار ریخته بود توی سوپ که اونم بسیار بسیار خوشمزه بود . خیلی سوپ راحت و خوشمزه ایه .... حتما امتحانش کنینخوشمزه

نوش جووووووووووووووووووونقلب

آرام

 


 
comment نظرات ()