سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

قلیه ماهی
نویسنده : آرام - ساعت ۱٢:٢٦ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱۱/٩
 

برای تهیه ی این خورش جنوبی خوشمزه مواد زیر رو لازم داریم ...

سبزی قلیه ماهی (گشنیز و شنبلیله) که باید به نسبت ٢ به ١ باشه یعنی شنبلیله نصف گشنیز باشه چون شنبلیله تلخ میکنه غذا رو ... اگه به عمو سبزی فروش بگین:دی  براتون خودش به اندازه میریزه ... نیم کیلو

ماهی جنوب ( من ماهی شیر میریزم ) ... نیم کیلو

تمبر هندی ١ بسته

سیر خیلیییییییییی  یعنی هرچقدر سیرش بیشتر باشه خوشمزه تره

پیاز ... ١ عدد

ادویه و نمک و فلفل

.............................

سبزی ها رو خرد میکنیم و  به اندازه ی سبزی قورمه سرخش میکنیم ...

بعد پیاز داغ و سیر داغ درست میکنیم و ادویه هم میزنیم بعد سبزی رو بهش اضافه میکنیم .

حالا تمبر هندیمون رو میریزیم تو ١ ظرف و ٢ لیوان ابجوش بهش اضافه میکنیم و میذاریم قشنگ حل بشه . کل اب غذای ما همینه ... بعد با صافی میریزیمش توی سبزی ها

حالا ماهی هامون رو که میتونیم تیکه کنیم یا همینجوری درشت باشه ... دو طرفش رو نمک و زردچوبه میزنیم و ١ کم میذاریم بمونه تا به خوردش بره ... بعد من طبق تجویز رهای گل توی ماهیتابه که روغن ریختم ١ کم پودر دارچین زدم ... واقعا هیچ بویی تو خونه نیومد. ممنون رها جونی:بووووووووس

سبزی که ١ مقدار پخت و تقریبا کم اب شد ... نزدیک زمان سرو غذا ماهی ها رو میریزیم توی سبزی ها که ١ جوش بزنه . چون اگه زودتر بریزیمش ماهیها شل میشن و از قیافه میفتن . نمک و فلفل غذا رو اندازه کنین ... فقط مواظب باشین شور نشه ... چون تمبرهندی شور هستش ... هر چی سیر و فلفل این غذا بیشتر باشه خوشمزه تر میشه . کلا زمان پخت این غذا خیلی کمه .... مثلا در حد نیم ساعت ... چون ماهی زیاد پختن نداره و سبزی هم هرچی ریزتر خرد بشه بهتر و خوشمزه تر میشه . غذای خوشمزه ی ما آماده اس . نووووووووووووووش جونخوشمزه

 

آرام


 
comment نظرات ()