سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

سمبوسه هندی ...
نویسنده : صبا - ساعت ٥:٢۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٢
 

به نام خدا ...


دیدم کسی مثل اینکه نیست آپ کنه ... خودم اومدم با سمبوسه هندی ... البته به صورت مصور نیست ... خوشمزه شده بود ... مرغ رو خودم به این دستور اضافه کردم ... اگه دوست داشتین اضافه نکنین ...

سمبوسه هندی

مواد لازم ( به دلخواه )

داخل سمبوسه :

مرغ پخته و ریش ریش شده

نخود فرنگی

قارچ خورد شده پخته

فلفل دلمه خورد شده

پیاز خورد شده و سرخ شده

سیب زمینی خورد شده و سرخ شده

کمی ابلیمو

کمی سبز کوفته یا سبزی معطر

پنیر پیتزا

پودر زیره

فلفل قرمز 

نمک و زدچوبه

خمیر سمبوسه :

ارد  2 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

نمک کمی

اب به مقدار لازم

روغن مایع

طرز تهیه :

آرد ، آرد برنج ، نمک و روغن مایع رو با هم مخلوط می کنیم . آب رو که گرماش به اندازه ای هست که دست رو نسوزونه کم کم به مخلوط اضافه می کنیم و به کمک دست خمیر رو خوب مخلوط می کنیم .خمیر رو رول می کنیم و با دستمالی مرطوب می پوشونیم . به مدت ۲۰ دقیقه در جای مناسب قرار می دیم .

سپس در ظرفی تمامی مواد داخل سمبوسه را با هم مخلوط کرده ...

حالا مقدار کمی از خمیر را بر میداریم و به صورت مربعی در می اوریم و به اندازه دو قاشق از موادمان یک سمت ان میریزم و سمت دیگر خمیر را روی ان می اوریم تا به حالت مثلث شود ... گوشه های خمیر را با اب بهم می چسبانیم تا هنگام سرخ کردن وا نره...

حالا داخل ظرف گودی رو روغن به اندازه ای میریزیم که سمبوسه ها داخلش شناور بشه ... روغن داغ داغ که شد سمبوسه ها رو تووش سرخ میکنیم ...

بعد اونارو روی یه صافی میزاریم تا روغن اضافه اش خوب بره ...

نوش جان ....ببخشید چیزی برای تزئینش نداشتم !!


صبا



 
comment نظرات ()