سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

معجون
نویسنده : آرام - ساعت ٥:٤۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٥
 






اول چند عدد خرما رو  در آب بذارید تا پوست آن به راحتی جدا شود. پس از اینکه پوست خرماها را جدا کردید، هسته خرما را هم درآورید. خرما را  با کنجد،  پودرپسته و پودر نارگیل و یه کمی شیر و موز و عسل و دارچین داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که خرما کاملاً له و با بقیه مواد مخلوط شود مواد را مخلوط کنید.
قبل از اینکه داخل ظرف بریزیم با عسل داخل لیوان رو تزیین میکنیم و برای تزیین روی ظرف از دارچین و پودر نارگیل استفاده کنید. خیلی خوشمزه اس

آرام


 
comment نظرات ()