سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

هویج پلو
نویسنده : آرام - ساعت ۱:٤٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢۱
 



برای تهیه ی هویج پلو مواد زیر رو نیاز داریم ... اندازه ها رو نمینویسم چون هر کسی ذائقه ی خانواده اش یه جوریه که خودش میتونه تشخیص بده از هر کدوم چقدر بریزه بهترهچشمک

- هویج

- مرغ که میتونیم بپزیم و ریش ریش کنیم ... میتونیم جوجه کبابی درست کنیم با زعفرون و بعد به تکه های کوچولو تقسیمش کنیم که مسلما مدل دوم خیلی خوشمزه تر میشهخوشمزه

- پیاز

- زرشک

- خلال بادام و پسته - در صورت تمایل

- ادویه و نمک و فلفل


......................

اول هویجهامون رو پوست میکنیم و به قطعات کوچیک تقسیم میکنیم بعد اون تیکه ها رو خلالی خرد میکنیم .... ترجیحا هر چی یکدست تر باشه خوشگلتره . بعد میریزیم توی ماهیتابه و سرخش میکنیم ...


وقتی به این اندازه سرخ شد از روغن درش میاریم ... هویج باید تو روغن نسبتا زیاد سرخ شه .... نه به حالت غوطه ور ولی به نسبت پیاز داغ اینا روغن بیشتری میخواد


خوب حالا  پیازهای خلالی شده رو سرخ میکنیم و در اخر ادویه هم بهش میزنیم و باز هم از روغن درش میاریم ... 


بعد میریم سراغ مرغها ... بصورت مکعبی خردشون میکنیم و بعدش سرخشون میکنیم


اگه دوست داشته باشیم میتونیم ١ کم صبر کنیم تا پخته بشه ولی جوجه کباب خیلی سریع میپزه


خلال بادام و پسته رو اگه خواستیم اضافه کنیم ... بعد از اینکه یکی دو بار اب از روش رد کردیم که گرد و خاک احتمالیش رو بگیره ١ مدت توی اب میذاریم تا خیس بخوره و یه کم نرم بشه .

توی مرحله ی آخر همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میریزیم داخل ماهیتابه و مجددا تفتشون میدیم . این کار رو دیگه موقعی که میخواین غذا رو بیارید سر سفره انجام بدین که گرم هم بشه ... نمک و فلفلشم همونجا اضافه میکنیم



خوب حالا غذای شما اماده اس ... میتونین لابلای پلو ی ابکش کرده تون بدین یا مثل من روی ظرف پلو بریزین .


خیلی خوشمزه میشه .خوشمزه حتما امتحان کنین ... نوش جونقلب

آرام


 
comment نظرات ()