سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

شیرینی به شکل گل داوودی
نویسنده : رها - ساعت ۳:۳٩ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
 

سلام به همه ی دوستای عزیزم

وای خیلی حس خوبیه وقتی کامپیوتر رو روشن می کنی روشن بشه نیشخند

مال من این یک هفته وقتی روشنش میکردم روشن نمی شد نیشخند

آرام کی گفته اینجا جای چت نیست؟ خیلی بدجنسید من که مسنجر ندارم خوب باید اینجا چت کنم دیگه زبان

 

خوب بریم سر پست امروز. امروز آموزش یک شیرینی خوشمزه رو میزارم که خودم چند روز پیش از روی یک مجله درست کردم خیلی راحت درست می شه و طعمش هم تقریبا مثل بامیه هست ولی از اون خوشمزه تره به نظرم خوشمزه

این شیرینی رو من خودم چند روز نگه داشتم ولی توصیه می کنم همون موقع که درست می کنید بخورید چون وقتی می مونه بی مزه می شه

همون موقع خیلی خوشمزه هست

...............................

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد زرده یک عدد سفیده

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری

شیر یک دوم پیمانه

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

آرد دو و نیم پیمانه

...........................................

مواد لازم برای شربت

آب یک پیمانه

شکر 2 پیمانه

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

محلول زعفران مقداری

.............................................................................

آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت بجوشد تا قوام آید

در آخر جوهر لیمو و محلول زعفران را اضافه کرده حرارت را خاموش کنید.

(بزارید شربت کاملا خنک بشه)

..............................................................................

تخم مرغ ها را با وانیل و محلول زعفران بزنید شیر و روغن مایع را اضافه کنید. در آخر بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر لطیفی به دست آید.

خمیر را در نایلون قرار داده به آن یک ساعت استراحت دهید

خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کرده و با قالبهای گرد به 3 اندازه قالب بزنید. روی هر کدام از آنها را با چاقو 6 یا 8 برش دهید به طوری که برش ها به وسط دایره نرسد

وسط دایره ها را کمی آب یا سفیده ی تخم مرغ بمالید ( چه جالب من این قسمت رو ندیده بودم بعد همش می گفتم چرا این دایره ها موقع سرخ کردن از هم جدا می شن نیشخند)

 برش ها را از بزرگ به کوچک روی هم قرار داده مرکزش را کمی فشار دهید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید. به محض بیرون آوردن از روغن آنها را در شربت خنک بریزید و چند دقیقه بعد در آورده در ظرف بچینید.

..........................................................................

همون طور که گفتم این شیرینی ها تازش خوشمزه تره ولی اگه خواستید چند ساعت بعد از درست کردن اونها رو بخورید موقع سرو کمی شربت روشون بریزید که هم براق بشن و هم خوشمزه

نوش جان قلبماچ

 

پ ن. من خیلی کم جوهر لیمو ریختم چون احساس کردم شیرینی یه کم به ترشی می زنه

این عکس آخری یک روز بعد از درست کردن شیرینی هاست که براق نیست


 
comment نظرات ()