سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

ماکارونی ایرانی!
نویسنده : آرام - ساعت ٧:٤٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱۱/۱٩
 

 

 امروز میخوام طرز تهیه ی یه غذای خیلی خیلی معمولی رو براتون بنویسم.  ولی خوب چیکار کنم .... اولش اینکه هیچ چیز دیگه ای به ذهنم نرسیدنیشخند بعدشم اینکه خوب شاممون این بود سومش اینکه همه میگن ماکارونیهام خوشمزه میشهمژه بعدشم اصلا دلم خواست خوب نیشخند و اینکه خیلی ماکارونی میدوستم و خیلی غذای خوشمزه ایهخوشمزه

اصل این غذا همونطوری که میدونین پاستا هستش و دم نمیکنن ... ولی از اونجایی که ما ایرانیها تو همه چیز دخل و تصرف میکنیم این غذا هم با غذاهای ایتالیایی خیلی فرق داره:))

برای تهیه ی ماکارونی مواد زیر رو لازم داریم :

- 1 بسته ماکارونی (ترجیحا مارک زر باشه ... تک اصلا نخرید چون وامیره و غذا رو بد شکل میکنه ... این ماکارونی ایتالیایی ها هم خوبه ولی زر همون جواب عالی رو میده) -بخدا کارخونه ی زر ماکارون مال بابام نیست هااااااا:دی  تجربه اس فقط-

- گوشت چرخکرده ... من زیاد نمیریزم ... بسته های گوشتم 2 نفریه .... قشنگ برای 1 بسته ماکارونی که تقریبا برای 4-5 نفر هستش جواب میده

- پیاز

- فلفل دلمه ای ... خیلی خوش طعمش میکنه ولی من نداشتم امروز:)) نصف عدد!!!

- نمک و فلفل و زردچوبه

- رب ... ٣-۴ ق غ

خیلی ها برای ماکارونی پنیر پیتزا هم استفاده میکنن ولی چون شوهر من بسیار سنتی غذا رو دوست میداره پس پنیری در کار نیست:))

................................

 

قابلمه رو آب میکنیم و 1-2 قاشق زردچوبه میریزیم توی آب ... این زردچوبه فکر میکنم یکی از دلایل اصلی خوب شدن ماکارونی های من هستش ... این کار رو از 1 دوست قدیمی یاد گرفتم و ازش خیلی ممنونم:) هم باعث میشه رنگ ماکارونی ها از اون بیحالی در بیاد و هم باعث میشه اصلا به هم نچسبه. وقتی آب جوش اومد ماکارونی ها رو میریزیم توی آب . اگه خواستین 1 کم نمک هم بزنین .

حالا مواد گوشتیمون رو اماده میکنیم ... پیاز داغ درست میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم ... اگه فلفل دلمه ای داشتیم اینجا اضافه میکنیم ... نگینی خردش میکنیم و اضافه میکنیم به پیازداغ و ١ تفتش میدیم ... بعد گوشت رو میریزیم و خوب تفتش میدیم ... بعد رب ... من نسبتا رب زیاد میزنم واسه همین خوش آب و رنگ میشه ماکارونیم (وای که چقدر تعریف کردم از خودم:دی  کلی خوشحال شدم:))   )

بعد از حدود ١٠ دقیقه ماکارونی رو آبکش میکنیم ... حالا تفاوت کار من اینه ... یکی اینکه گوشت رو توش آب نمیریزم که آبپز بشه چون خودبخود وقتی دم میکشه میپزه ... بعدشم من ماکارونی رو میریزم و گوشت رو هم میریزم روش و هم میزنم ... اینجوری همه ی مواد با هم مخلوط میشه ... موقع کشیدن غذا خیلی سخته که بخوایم مخلوطش کنیم چون به هم میچسبه . خوب اگه دوست داشتین ته دیگ سیب زمینی بذارین سیب زمینیها رو حلقه حلقه میکنیم و میذاریم روغن داغ بشه .... ١ کم نمک میزنیم کف قابلمه و سیب ها رو روش میچینیم ... بعد ماکارونی و گوشت رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . فقط باید مواظب باشین که به ته یا دیواره ی قابلمه مواد گوشتیمون نچسبه چون زود میسوزه . بعد از ٢٠ دقیقه غذای خوشمزه آماده اس . راستی من برای مهمونیها تا اینجاشو درست میکنم .... فقط دم کشیدنش رو میذارم وقتی مهمونا میان که ماکارونی تازه تر میشه:)

نوش جونخوشمزهقلب

آرام

 

 

 


 
comment نظرات ()