سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

مربای پوست پرتقال .
نویسنده : صبا - ساعت ۸:٥۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٠
 


به نام خدا ...

من آمدم با یک تلاش سه روزه نیشخند

مربای پوست پرتقال که دیشب تموم شد مراحل درست کردنش اوه...

اول از همه عذر خواهی میکنم که کیفیت عکسهام انقدر پایینهناراحت واقعا ببخشید دوستای گلم ... قلب

مربای پوست پرتقال خوشمزه

مواد لازم :

پوست پرتقال خلال شده  400 گرم

شکر    1 کیلو

آب 3 لیوان 

ابلیمو  یک قاشق سوپ خوری

خلال پسته  به دلخواه

طرز تهیه :

پوست های پرتقال رو خلال می کنیم ... یا اینکه با رنده درشت اونها رو رنده میکنیم ... من خودم خلال کردم ( خیلی خوشم می اد از این کار نیشخند یه بار یه بنده خدایی بهم گفت واسه گاو و گوشفنداتون خورد میکنی ؟ گفتم اره واسه شما نیشخند کلی حالش جا اومدنیشخند )...بعد اونها رو به مدت 24 ساعت تووی آب سرد میزاریم و توو این فاصله هم 3-4 بار ابشو عوض میکنیم ... اوه


بعد از 24 ساعت ... خلال ها رو تووی اب میریزیم و می جوشونیم ... ده دقیقه که جوشید ابکش میکنیم و روش آب میگیریم ... دوباره می جوشونیم ... سه بار این کارو تکرار میکنیم برای تلخی زدایی پوست های پرتقال یول...


بعد یکی از خلال ها رو میچشیم اگه تلخ بود دوباره  میجوشونیم ... اما همین سه بار کافیه  و گاهی با دوبار هم تلخی خلال ها گرفته میشهچشمک ...

بعد آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا خوب شکر با اب حل بشه و کمی قوام بیاد ... حالا خلال هارو بهش اضافه میکنیم خوشمزه...


میگذاریم تا خوب قوام بیاد و پوست پرتقال ها بپزه ... یکم زمان میبرهچشم ... یک ساعت ... تا اب و شکر غلیظ و سفت بشه کلافه...


حالا ابلیمو رو اضافه میکنیم ... میتونیم کمی گلاب هم اضافه کنیم اما خودش عطرش خوبه ... خلال پسته ها رو هم توو این مرحله اضافه میکنیم ... من خودم خلال پسته نداشتیم و نریختم ...دو تا جوش که خورد .. حرارت رو خاموش میکنیم ... میزاریم تا مربامون سرد بشهخیال باطل ...


حالا میتونیم اون رو تووی شیشه بریزیم ...و برای صبحانه میل کنید ... نوش جان قلب

نکته : این مربا مثل مربای هویج نرم و له مانند نیست ... بلکه کاملا خلال ها حالت ترد پیدا میکنن ... شاید حالت رنده ای اون له مانند بشه ... طعم خیلی خوبی دارهخوشمزه ...

راستی این اولین تجربه من تووی پخت مرباستمژه ...


صبا مژه


 
comment نظرات ()