سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

رولت تیرامیسو
نویسنده : هما - ساعت ٦:٤٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢۱
 

اگر هوس تیرامیسو کردین اما به خاطر تخم مرغ خام این دسر خوشمزه رو نمیخورید,اینو امتحان کنید.

رولت تیرامیسو بدون تخم مرغ خام!!

تخم مرغ ۴ عدد

٨٠ گرم شکر

٨٠ گرم آرد شیرنی پزی

٢٠ گرم کاکائو

۶٠ گرم روغن مایع

مواد میانی:

پنیر خامه ای ١٠٠ گرم

خامه ٢۵٠ گرم(میتونید کمتر یا بیشتر بزنید)

پودر نسکافه نصف ق چ

پودر قند(حدود ۴ ق غذاخوری-بسته به اینکه کم شیرین یا شیرین دوست داشته باشین)

تخم مرغها وشکر رو با همزن بزنید تا روشن و سبک بشن.آرد رو آلک کنید و همراه کاکائو به مایه اضافه کنید.روغن رو هم اضافه کرده و در سینی رولت بریزید و در دمای ١٩٠ سانتیگراد به مدت ٨ تا ١٠ دقیقه بپزید.

کاغذ روغنی رو طوری بندازید که تا دیواره های قالب بیاد اینطوری اطراف رولت نمیسوزه

رولت رو بعد از دراوردن از فر روی پارچه یا کاغذ روغنی برگردونید و به شکل زیر رول کنید

داخل همون کاغذی که رول کردید ١٠ دقیقه رولت بمونه تا خنک بشه.بعد رولت رو باز کرده و مخلوط خامه,پنیر ,نسکافه و پودر قند را روی رولت خنک شده بکشید.

برای مواد میانی هم خامه زده شده رو با پنیر و نسکافه خشک مخلوط کنید و پودر قند رو اضافه کرده هم بزنید.روی رولت رو میتونید از همون خامه یا خامه ساده بکشید و با پودر کاکائو تزیین کنید.رولت رو به مدت حداقل ٣ ساعت در یخچال بزارید.

نوش جانقلب

 

 


 
comment نظرات ()