سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

فروماژ نسکافه ...
نویسنده : صبا - ساعت ۱:٢٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٤
 

به نام خدا ...

از اونجایی که دیدم کسی نیست بیاد آپ کنه و همه رفتن مسافرت این چند روز تعطیلی رو ... یه آپ که از رها بلند کردم رو براتون میزارمنیشخند ...


تخم مرغ 3عدد
خامه یک پیمانه پر
شکر یک پیمانه پر
نسکافه ا قاشق غذا خوری
آب جوش 2 قاشق
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پر
آب سرد نصف استکان
کمی وانیل یا رنده پوست پرتقال

طرز تهیه :

اول تخم مرغ رو ریختم تووی مخلوط کن و خوب هم زدم اوه... سفیده و زرده رو باهم ... بعد شکر و وانیل( که من نداشتم رنده پوست پرتقال ریختم) رو اضافه کردم و باز هم خوب زدم ... بعد خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیمآخ ... حالا نسکافه رو با اب جوش حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم ... پودر ژلاتین رو هم با اب سرد به روش بن ماری ذوب میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و همرو با هم خوب مخلوط میکنیملبخند ...

حالا قالب رو خیس میکنیم با اب سرد و موادمون رو تووش میریزیم ... و میزاریم ۵ ساعت توو یخچال تا ببنده خیال باطل...

برای برگردون دسر از قالب ... با چاقو گوشه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و یکم تکونش میدیم ... و برمیگردونیم ... من با این روش برگردوندم مژه... اگه برنگشت میتونین کمی توو اب داغ قالب رو فرو کنید و بعد برگدونید ... فقط مواظب باشید دسر اب نشه گاوچران...
مزه ی فوق العاده ای دارهخوشمزه ...حتما بک بار تست کنیدخوشمزه ...

صبا مژه


 
comment نظرات ()