سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

قاشق شکلاتی
نویسنده : رها - ساعت ٤:٥۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱۱/٢٥
 

سلام به همه ی دوستای گلمقلب

خوب احتمالا این قاشق های شکلاتی رو تو مامی سایت دیدید ولی از اونجا که وقت درست کردن غذا و دسر جدید نبود همین ها رو میزارم زبان

خوب من این قاشق ها رو واسه هم زدن نسکافه درست می کنم که با استقبال مهمونها روبه رو می شه.مژه

 

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و قاشق ها رو توش بزنید. شکلات باید رقیق باشه من از شکلات تخته ای پارمیدا استفاده می کنم یک بار شکلاتم غلیظ بود قاشقم اصلا خوب نشد.ناراحت چند قطره روغن مایع هم به شکلات اضافه کنید تا رقیق تر بشه.

قاشق ها رو عمودی نگه دارید تا وقتی شکلاتهای اضافی کاملا بریزه. و کمی خودش رو بگیره.

می تونید با شکلات سفید هم تزئینش کنید. چند ساعت بزارید تو یخچال تا کاملا سفت بشه و بعد دورش سلفون بپیچید و با یه روبان خوشگلش کنید.ماچ

این عکس ها برای اولین باریه که قاشق شکلاتی درست کردم. دفعه ی دوم دورش رو سلفون طرح دار پیچیدم( گل های سفید داشت) خیلی خوشگل شد


 
comment نظرات ()