سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

نان خوشمزه
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱:٢٤ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱۱/۳٠
 

سلام.....این نون خوشمزه و هر کی درست نکنه سرش کلاه رفته !!!! برای عصرونه یا اسنک بچه ها خیلی مناسبه :)))١

مواد  لازم

مایع خمیر فوری 1 ق غ

کره 12 ق غ

شکر 4 ق غ

آب گرم 1.5 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

آرد 3.5 پیمانه

نمک 2 ق چ

پودر آویشن 2 ق چ

پودر ریحان 2.5 ق چ

پودر سیر 1 ق چ

گوجه خشک شده

زیتون ریز شده

پیازچه 2 دسته

سوسیس 200 گرم

پارمزان 1.5 پیمانه

پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ

پنیر مازارلا تیکه ای .... 200 گرم....توی این نون از پنیر تازه مازارلا استفاده شده که شما توی تصویر بصورت توپ های کوچولو می بینید....نمیدونم توی ایران باشه یا نه !!!١

 

 

طرز تهیه:

 

حدود 5 قاشق از کره ها رو آب کنید و بزارید تا خنک بشن.....توی ظرف دیگه, شکر و همراه آب ولرم و تخم مرغ میریزیم و مخلوط میکنیم....خوب میزنیم و در اخر کره و اضافه میکنیم ....

 

آرد, نمک, مایع خمیر, 1 قاشق از آویشن و 1.5 قاشق از ریحون و به مواد مایع اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمون شکل بگیره....2-3 دقیقه ای ورز میدیم و بعد برای 1.5 ساعت میزاریم در جای گرم استراحت کنه....

 

از طرفی, سوسیس, پیازچه و کمی تفت میدیم و بعد با زیتون های حلقه شده و و گوجه های خشک ریز شده مخلوط میکنیم...

 

در ظرف دیگه ای هم پودر سیر, پارمزان, پودر فلفل, بقیه آویشن و ریحون و با هم مخلوط میکنیم.....

 

وقتی خمیر 2 برابر شد,روی سطح آرد پاشی شده قرار میدیم و اونو به 36 قسمت تقسیم میکنیم....

 

هر کدوم از 36 خمیر کوچولو و با یه تیکه پنیر مازارلا پر میکینم و خوب بصورت توپی, رولشون میکنیم....

 

کف قالب و با 1/4 مواد گوشتی پر میکنیم....گلوله های خمیر و کمی توی روغن میغلتونیم و بعد توی مخلوط پودری مینداریم و بعد روی مواد گوشتی توی قالب قرار میدیم....این کارو تا پایان خمیر ها انجام میدیم....لایه ها به ترتینی که گفتم توی قالب قرار میگیرن....

 

روی مواد و با پنیر پارمزان و کمی کره آب شده میپوشونیم و برای نیم ساعت میزاریم روی کانتر آشپزخونه استراحت کنه...روی ظرف و میپوشنیم تا خمیر خشک نشه....

 

بعد توی فر 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده, به مدت 35-40 دقیقه یا تا موقعی که لبه های نون قهوه ای بشه, میپزیم....

 

اگه دیدی لبه های نون قهوه ای شده ولی خمیر همچنان خام هست, روی اونو با فویل بپوشونید و برای 10 دقیقه دیگه بزارید که بپزه...

 

بعد از پخت توی ظرف مخصوص بر گردونید و نوش جان بفرمائید

فاطمه مامی نیکوقلب


 
comment نظرات ()