سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

بنفشه های نوروزی
نویسنده : رها - ساعت ۱:٠٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٤
 

 

 

 

مواد لازم

کره 1 پیمانه (225 گرم)

شکر یک دوم پیمانه (110 گرم)

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

زرده ی تخم مرغ 3 عدد درشت

آرد 2 و یک دوم پیمانه (310 گرم)

شکر اضافی 3 قاشق غذا خوری

رنگ پودری خوراکی
.....................................................

طرز تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود.وانیل و زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنیدو هم بزنید. در انتها آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدست شود.

خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر را از یخچال بیرون آورده و پس از کمی ورز دادن روی سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانت باز کنید. برای تهیه ی هر گل با قالب گرد 1 سانتی 6 گلبرگ قالب بزنید (برای مرکز گل هم یه گردالی کوچولو لازم دارید)

نیمی از گلبرگ ها را با آب مرطوب کرده و در شکر رنگی آماده شده فرو ببرید. و آنها را طوری روی هم قرار دهید تا یک سوم از گلبرگ دیگری را بپوشاند. حالا قسمت میانی را قرار داده و با فشار انگشت گلبرگ ها را به هم بچسبانید.

روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و گل ها را با فاصله ی کمی روی آن قرار دهید.

در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید
...................................................................

طرز تهیه ی شکر رنگی: شکر را با رنگ پودری خوراکی مخلوط کنیدنیشخند

...............................................................

من شیرینی های سبز رو با رنگ پودری و نارنجی ها رو با پودر زله ی پرتقال درست کردم

نوش جان قلب


 
comment نظرات ()