سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

میگو پلو
نویسنده : آرام - ساعت ٩:٤۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٤
 


برای تهیه این غذا برای 4 نفر مواد زیر رو لازم داریم ...

- میگو 200 گرم

- برنج 2 پیمانه

- گوجه فرنگی 3-4 عدد

- ذرت 2/1 پیمانه

- نخودسبز 2/1 پیمانه

- هویج نگینی 2/1 پیمانه

- پیاز 1 دونه متوسط ... من 7-8 تا پیازچه به جاش ریختم

- سیر 2-3 حبه

- زنجبیل 1 ذره نیشخند

- فلفل دلمه ای بازم 1 ذره چشمک

زردچوبه و نمک و فلفل و 1 کم هم ادویه ی کاری که اگرم نداشتین مهم نیست

.................................................

خوب اول از همه برنجمون رو خیس میکنیم ... من کته درست میکنم ولی میتونیم آبکش هم بکنیم ... اگر کته میکنین به این توجه کنین که چون گوجه داریم آب کمتری روی برنج بریزین ... بعد هویج و ذرت و نخودی که ابپز شده رو بهش اضافه میکنین + نمک ... البته خیلی نمک نزنین چون سبزیجات 1 کم نمک دارن خودشون



خوب حالا فعلا به برنج کاری نداریم ... پیاز و سیر و زنجبیل رو میریزیم تو تابه و سرخشون میکنیم ...


بعد میگوهایی که پاک کردیم - یعنی سر و تهش رو زدیم و خط کمرش (روده شو) در آوردیم- رو میریزیم توش و سرخ میکنیم .... برای سرخ شدن میگو زمان زیادی صرف نمیکنیم چون سفت میشه .... 2-3 دقیقه کافیه ... فقط تا وقتی که میگوها که 1 حالت خمیده دارن بصورت گرد دربیان:)


زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل میزنیم و در آخر گوجه ها رو که نگینی خوردشون کردیم رو اضافه میکنیم ... خیلی نمیخواد بجوشه .


حالا برنجمون رو میذاریم روی شعله و نزدیک موقعی که میخواد آب برنج تموم شه موادمون رو میریزیم توش ... اگرم میخواین آبکش کنین لا به لا بدین ولی به نظر من اینجوری خوشگلتر میشهلبخند

بعد که اب برنج کاملا تموم شد درش رو میبندیم و زیرش رو کم میکنیم تا خوب بپزه . به نظر من غذای خوشمزه ایه ... میتونین بدون گوجه هم درستش کنین ... اونجوری هم خوشمزه میشه. نوش جوووووووووووونقلب

آرام


 


 
comment نظرات ()