سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

آقا گردک
نویسنده : رها - ساعت ۳:٥٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٢/٩
 

 

مواد لازم برای 50 عدد شیرینی


آب ولرم یک دوم پیمانه


روغن آب کرده یک پیمانه

 
آرد حدودا سم و نیم پیمانه


جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری


روغن فراوان برای سرخ کردن

مواد لازم برای تزئین


پودر قند 3 پیمانه


پودر هل یک قاشق چای خوری


پودر پسته یک چهارم پیمانه


................................................................
آب و روغن را در ظرف گودی بریزید. آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط و به تدریج اضافه کنید.

 با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. اگر خمیر سفت بود آب و اگر شل بود آرد اضافه کنید. روی خمیر را با نایلون پوشانده و 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر جا بیفتد.


یک الک را وارونه کنید از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و با دست روی الک به شکل نوارهای بلند و باریکی در بیاورید. این نوار ها را دور انگشت نشانه بپیچید و دو لبه ی نوار را خوب به هم بچسبانید.

 

 

حلقه ها را در روغن داغ بیندازید تا خوب پف کند وقتی روی آنها طلایی شد حرارت را ملایم کنید تا مغز شیرینی بپزد. شیرینی را در صافی قرار داده و بعد از سرد شدن آن را در مخلوط پودر قند و پودر هل بزنید و رویش پودر پسته بپاشید.

................................................................
این شیرینی را می توانید در ظرف دربسته در محیط خنک یا یخچال به مدت یک ماه نگهداری کنید.

این شیرینی بسیار ترد و لذیذ بوده و از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد

آرد در حدی که خمیر به دست نچسبد استفاده شود

علت استفاده از الک ایجاد حفره های کوچکی روی شیرینی است تا پودر قند را بهتر جذب کند

منبع مجله ی هنر آشپزی

.......................................................

تجربه ی من: شیرینی رو زیاد سرخ نکنید چون یه کم مزه ی تلخی میگیره کم سرخ بشه بهتره

من با نصف مواد درست کردم و حدودا 15 تا شیرینی داد



 
comment نظرات ()