سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

سالاد پستا ایتالیایی ...
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٢:٠۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱٢
 

سلام.....این سالاد خوشمزه رو هم بعنوان غذا میتونید استفاده کنید و هم کنار غذای اصلی....خیلی خوش عطر و لذیذه :))

مواد لازم:(به سلیقه خودتون کم و زیادش کنید)

پستای ریز ریز....حروف میتونه باشه ....برنجی هم میشه....

کلم براکلی

فلفل دلمه ای همه رنگی

 برای سس:

زنجفیل تازه رنده شده (اگه میخواهید زنجفیل راحت تر رنده بشه, یه ربعی تو فریزر بزاریدش تا یخ کنه....بعدش راحت و بدون دردسر اون ریشه هاش, رنده میشه !!)

سیر رنده شده

سرکه برنج (طعم سبک و خوشمزه ای داره و زیاد ترش نیست)

سویا سس

فلفل قرمز مایع (سس تند بهروز بود, مهرام بود نمیدونم یادم نمیاد!! از اونا هم میشه !!!!!!)

روغن زیتون

طرز تهیه:

پستا رو خوب بپزید و آبکش کنید تا خنک بشه....

سبزیجات و رو هم خلالی ریز کنید.....

مواد سس رو هم  با هم مخلوط کنید و با مواد بالایی خوب قاطی کنید.....اندازه سس دست خودتونه که هر کدوم و که خواستید کم زیاد کنید ولی هیچی رو حذف نکنید....

اگه بزارید 2 ساعتی تو یخچال بمونه, طعم سس داخل مواد میره و خوشمزه ترش میکنه...همین نیشخند

نوش جان.

فاطمه مامی نیکوقلب


 
comment نظرات ()