سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

شیرینی مشهدی یا آلمانی
نویسنده : هما - ساعت ٥:۱٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱۳
 

این شیرینی پرطرفدار برای نوروز خیلی مناسبه چون ماندگاری بالایی داره و خیلی راحت و خوشمزه ست.

 این مواد برای ٢٠ عدد شیرینی تک(١٠ جفت)است.

مواد لازم:

پودر شکر:۶٠ گرم

آرد :١۵٠ گرم

زرده تخم مرغ پخته شده:٢ عدد

کره نرم شده:٧۵ گرم

وانیل:کمی

نمک:خیلی کم(سر انگشت)

مواد تزیین:زرده (با چنگال کمی همزده)-بادام خرد شده-مارمالاد( یا عسل)

تهیه:

زرده پخته شده را از الک رد میکنیم تا پودر شود, آن را با پودر قند مخلوط کرده و با همزن کمی میزنم.سپس کره نرم شده را همراه وانیل با همزن ٢ دقیقه میزنیم تا رنگش سفید شود.آرد و نمک را الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدهیم. با وردنه خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز میکنیم و به قطر ۴ -۵میلیمتر قالب میزنیم.(دقت کنید که خمیری که قالب زدید جفت باشند-

روی خمیر هایی که روی شیرینی قرار میگیره با چرتکه زرده خام میمالیم و روی آن بادام خرد شده میریزیم(یا پسته یاکنجد).در فر ١۶٠ درجه به مدت ١٠ الی ١۵ دقیقه میپزیم.کمی زیر شیرینی طلایی شد آماده ست.

از عسل یا مارمالاد برای چسباندن دو رویه بهم استفاده میشه.

نوش جانقلب 

 


 
comment نظرات ()