سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

شیرینی نسکافه و گردو
نویسنده : رها - ساعت ٢:٠٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱٧
 

 

 

مواد لازم


کره 50 گرم


پودر قند 40 گرم

 
نسکافه 1 قاشق سوپخوری


آب یا شیر 1 قاشق سوپخوری


زرده 1 عدد


گردوی ریز شده نصف پیمانه


آرد 100 تا 120 گرم


بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
.........................................

طرز تهیه


کره و پودر قند را با همزن بزنید.

نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید سپس زرده و گردو را نیز اضافه کنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را ما بین 2 کیسه باز کرده به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

......................................................................

 



شیرینی خوشمزه ای بود به نظرم اگه نسکافه رو یه کوچولو بیشتر بریزید خوشمزه تر هم می شه قلب

 

 


 
comment نظرات ()