سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

توپهای ترافیلی
نویسنده : آرام - ساعت ۱:٢٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/۱۸
 

- کیک خرد شده - من کیک کاکائویی گرفتم ... فکر کنم اگه خودمون کیک رو بدون شکر درست کنیم بهتر باشه چون خیلی شیرین شد-  دو سوم پیمانه
- بادام زمینی خرد شده  یک سوم پیمانه - به دلخواه-
- شکلات تخته‌ای نیمه تلخ  50 گرم
- خامه  3 قاشق غذاخوری
- گلاب  2 قاشق غذاخوری - به دلخواه- 
- ترافل  به میزان لازم

..................................................................

خامه و گلاب را مخلوط کنید.

کیک و بادام‌زمینی خرد شده را به آن اضافه نمایید.

شکلات تخته‌ای را به طریق بن‌ماری ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید.

به اندازه یک توپ گرد و کوچک از مواد بردارید و به شکل گردو درآورید.

سپس در ترایفل‌های رنگی بغلتانید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید و در ظرف بچینید. شکلات‌ها را می‌توانید به جای ترایفل در پودر پسته و پودر نارگیل بغلتانید.

بعدش بذارین تو یخچال تا خودش رو بگیره. نووووووووووووووش جونخوشمزه

با تشکر از ورونیکای عزیزقلب




* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.

من ریختم تو ظرف گذاشتم تو ماکروویو ... ١.۵ دقیقه طول کشید تا آب شد

آرام


 
comment نظرات ()