سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

شیرینی دو رنگ
نویسنده : رها - ساعت ۱:٢٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢٠
 



این دستور از خانوم طوروسیان هست


مواد لازم

آرد 350 گرم

کره 150 گرم

پودر قند 100 گرم

تخم مرغ معمولی 60 گرمی 1 عدد

مقدار کمی نمک و وانیل

...........................................................................

طرز تهیه

آرد پودر قند کره نرم شده و نمک را در دستگاه غذاساز بریزید. تا مواد به صورت خرده نان دراید.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید  دوباره هم بزنید مواد را درون کاسه ریخته با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی به دست آورید

 

خمیر را یک ربع در یخچال بگذارید

خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید

برش ها را به کمک خود قالب بردارید و در سینی فر چرب نشده بگذارید



20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید


...............................................................................................


تجربه ی من

من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم.

وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم


یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه


قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم.


این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته شده


من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه

ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه

قلب




 
comment نظرات ()