سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

پیتزا قیفی
نویسنده : صبا - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢٢
 

به نام خدا

سهلام ... این اپ رو شیدای گلمون برامون فرستاده ...خیلی خیلی زیاد ممنونیم شیدای عزیزم ...بوووس

***

پیتزا قیفی

مواد لازم :

یک بسته پودر خمیر پیتزا هانی کو

یک بسته پنیر پیتزا رنده شده

مواد داخل :

هر چیزی که دوست داشتید مثل مرغ پخته شده ، ژامبون ، فلفل دلمه ای ، قارچ و پیازچه

یک تا دو قاشق غذاخوری سس مایونز

زرده تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :

در ابتدا پودر خمیر پیتزا هانی کو را طبق دستور با یک لیوان آب گرم و یک چهارم لیوان روغن مایع مخلوط می کنیم . ورز می دهیم و وقتی یکدست شد در کیسه فریزر میگذاریم در دمای آشپزخانه بمونه تا خوب پف کنه .

حالا میریم سراغ مواد :

8-7 تا پیازچه و 6-5 برگ ژامبون و هر چند تا دونه قارچ رو خرد می کنیم و تفت می دهیم .

حالا مرغ پخته و خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم .

به موادمون نمک و فلفل و سس قرمز می زنیم و فلفل دلمه ای ها رو هم اضافه می کنیم .

حالا دو قاشق مایونز و حدود سه چهارم بسته پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم تا موادمون چسبندگی پیدا کنه .

تو این مدتی که ما این کارا رو می کردیم دیگه باید خمیرمون حسابی کپل شده باشه . بین 45 دقیقه تا یک ساعت زمان می بره برای آماده شدن خمیر . اگر سرعتتون بیشتر بود یه کم استراحت کنید و به خمیر باز هم زمان بدین .

حالا اول فر رو روشن کنید تا گرم بشه و بعد  با هر آنچه که در دسترس دارید شروع کنید به قالبهای دایره ای زدن . از روی کاسه های من احتمالا میتونین سایز قالبها رو حدس بزنید . به اندازه یک نعلبکی و باز هم با وردنه یه کم بازش می کنیم .

حالا از موادمون داخل خمیرها میریزیم و شکل قیف می بندیم . یه کم اون جایی رو که روی هم میاد با ناخن فشار میدیم تا فیکس بشه .

توی سینی فر با فاصله می چینیم چون تو فر هم پف می کنه . یه کم زرده تخم مرغ روش می مالیم و میذاریم تو فری که گرم شده . نتیجه میشه یه پیتزا یا پیراشکی خوشمزه که راحت هم میشه خوردش .

نوش جان

شیدا


 
comment نظرات ()