سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

شیرینی مارمالادی یا thumbprint
نویسنده : هما - ساعت ٤:٢٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳۸۸/۱٢/٢٥
 

مواد لازم:

١٢۵ گرم کره یا مارگارین نرم شده

٣قاشق سوپخوری شکر

١ عدد زرده تخم مرغ

١ پیمانه نشاسته ذرت یا سیب زمینی

٣-۴ ق مارمالاد

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن بزنید تا روشن شود.زرده تخم مرغ و نشاسته را اضافه کنید.خمیر رو به شکل توپهای کوچکی درآورید و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشتید قرار بدید.وسط هر شیرینی را یک فرو رفتگی با انگشت ایجاد کنید(به عمق ١ سانت)و با مارمالاد پر کنید.

در فر با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد به مدت ١۵ دقیقه بپزید تا زیر شیرینی طلایی شود.

به جای مارمالاد میتونید از مغزی استفاده کنید

منبع:کتاب شیرینیها و کیکهای سوئدی

نوش جانقلب


 
comment نظرات ()