سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

رول کیک گردو و دارچین....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱٢:٢٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢۳
 

مواد لازم برای خمیر:

مایع خمیر 2 ق چ (فرقی نمیکنه از چه نوعی)
آب ولرم نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
نمک کمی
کره نرم شده 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 3.5 پیمانه

موادلازم برای داخل خمیر:

شکر قهوه ای 1 پیمانه ....اگه نداشتین سفید هم میشه...
شیر 3/4 پیمانه
گردو ریز خرد شده نیم کیلو (کمتر و زیاد تر هم میشه ریخت)
کره 1/4 پیمانه
عسل 3/4 پیمانه
وانیل 1 ق چ
دارچین 1 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ

طرز تهیه:

آرد و داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و وسطشو گود میکنیم.....مایع خمیری که با آب آماده شده رو میریزیم و بعد همه مواد یعنی شیر, شکر, نمک, کره نرم شده, تخم مرغ رو هم اضافه کرده و خمیرمون رو درست میکنیم....همون 3.5 پیمانه آرد کافیه...اگه دیدید خییییییییییلی چسبناکه میتونید تا نصف پیمونه دیگه آرد اضافه کنید....
بعد میزاریم تا حجمش دو برابر شه

حالا روی حرارت, مواد داخلش رو درست میکنیم....توی یه ظرف, شکر و شیر و حل میکنیم....بعد کره, عسل رو میریزیم و بعد از حل شدن, گردو, وانیل, دارچین و پودر کاکائو رو میریزیم....لازم نیست که بجوشه...همه با هم حل بشن و به خورد هم برن, کافیه....


**اگه دیدید زیاد شلکی شده با کمی آرد سفتش کنید**



 

 

خمیر و وقتی 2 برابر شد از ظرف در میاریم و به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم....نصف خمیر و با وردنه باز میکنیم ....حدود یه مستطیل 30 در 50 سانت با قطر 1 سانت کافیه...
بعد روی خمیر و از مواد داخلی که خنک شده, می مالیم...


بعد هم خیلی خوشگل و نرم, رولش میکنیم ....



وقتی خمیر دوم رو هم آماده کردیم, هر دوتا رو کنار همدیگه توی قالب از قبل چرب شدمون, میزاریم....



توی قالب یه مدتی استراحت میدیم تا پف کنه....



**اگه می بینید که خمیرتون نسبت به قالب زیاده , اونو 4 قسمت کنید و توی 2 تا قالب درستش کنید**

بعد در فر 160 درجه سانتی گراد به مدت 55 دقیقه بپزید.....


من خمیرم نسبت به قالب زیاد شد و خیلی پف کرد....



اینم نتیجه کار.....نوش جان خوشمزه

فاطمه مامی نیکو


 
comment نظرات ()