سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

گیس باف مارمالاد توت فرنگی و نارگیل ....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ٩:٤۱ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/۱/٢٠
 

سلام....مثل اینکه از بقیه سرآشپزها خبری نیست !!! ما هم گفتیم بیایم با دستور جدید....با اجازه :))

مواد لازم:

آرد  2 پیمانه

بکینگ پودر  1 ق چ

نمک  نصف ق چ

کره  نصف پیمانه

پنیر خامه ای  نصف پیمانه

شیر  نصف پیمانه

وانیل  کمی

مارمالاد توت فرنگی مخصوص حرارت  به اندازه ( اینجا مارمالاد هایی هست که مخصوص حرارتن که توی فر آب نشن و از وسط خمیر نریزن بیرون, اگرم نبود با مارمالاد معمولی هم میشه ولی ریزش پیدا میکند !!!!)

زرده تخم مرغ  1 عدد برای تزئین

پودر نارگیل  کمی برای تزئین

طرز تهیه:

توی میکسر آرد و بکینگ پودر و نمک و بریزین. بعد کره, پنیر خامه ای, شیر و وانیل و هم اضافه کنید و روشنش کنید تا خوب مخلوط شه و خمیرتون بدست بیاد....

اگرم مثل من میکسر نداشتید که همون با روش قدیمی همزن و دست خمیرتونو درست کنید !!!

بعد نکته اینجاست که باید خیلی نرم خمیر و ورز بدید...زیاد لازم نیست بالا و پائینش کنید....سفت میشه و ترد بودنشو از دست خواهد داد....

خمیر و 4 قسمت کنید و بین کاغذ روغنی باز کنید .....و بصورت زیر برش بزنید....مارمالاد وسط و از کنار برش ها انجام بشه....

بعد دونه دونه از هر طرف خمیر ها رو روی هم میاریم و یه کوچولو با دست پرس میکنیم....

زرده میمالیم و در فر از قبل 180 درجه گرم شده برای 15 تا 20 دقیقه میپزیم تا روشون طلایی شه...بعد از فر دراومدن روشونو با پودر نارگیل تزئین میکنیم....

نوش جونخوشمزه

فاطمه مامی نیکوقلب

 


 
comment نظرات ()