سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

پیتزا دو رویه....
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳۸۸/۱٠/٢٥
 

بعلت علاقه زیادی که به نون دارم, و همچنین بعلت ریزش مواد حین خوردن پیتزا, تصمیم گرفتم که اینبار شکل جدیدی به پیتزا جان بدیم و این شد نتیجه کار :

مواد لازم برای خمیر:

(اینو اول بگم که این خمیره بسسسسسیار خوبیه و برای هرگونه غذایی که به خمیر احتیاج داشته باشه بکار گرفته میشه...من که ازش راضیم :))

مایع خمیر فوری  ١.۵ ق م (معمولی هم میشه)

شکر نصف ق غ

آب گرم ١.۵ پیمانه

آرد  ٣.۵ پیمانه

نمک ١.۵ ق چ

تخم مرغ  ١ عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

 

اول نمک و شکر و توی آب ولرم شده حل کنید و بعد بریزید تو ظرف و مایع خمیر و با نصف آرد مخلوط کنید و بریزید توش و هم بزنید...

بعد تخم مرغ و روغن زیتون و بریزید و باقی آرد و همه رو با هم خوب چنگ بزنید....یه کمی باید چسب چسبی باشه....نگران نباشید....

یه ساعتی بره لالا, بعدش آماده است....

یه نکته مهم تو دستور این خمیر اینه که بعد که همه مواد رو روی خمیر ریختی, بزاری یه ربعی توی سینی و روی کانتر بمونه و باز هم پف میکنه و ترد میشه....

....

 

مواد  داخل پیتزا...

 

راستش من هر چی تو یخچال داشتیم و استفاده کردم, پس شما هم با به میل و سلیقتون میتونید موادشو انتخاب کنید....

اول که خمیر و به دو قسمت تقسیم کردم....نصفشو باز کردم و بترتیب, پنیر خامه ای, پنیر مازارلا, براکلی, فلفل دلمه قرمز و گوجه خشک شده (بیرون اماده میفروشن) رو هم ریختم و بعد یه لایه دیگه پنیر مازارلا و در اخر هم اون نصف دیگه خمیر و باز کردم و همه رو باهاش پوشوندم....

روی خمیر و هم با چنگال سوراخ کردم و یه کمی هم آب پاشیدم...

بعد هم داخل فر از قبل 180 درجه سانتی گراد گرم شده, به مدت 20 دقیقه پزیدم.....

نوش جان...قلب


 
comment نظرات ()