سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

Stuffed jumbo shells pasta
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ٤:۳٢ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/۳/٢٦
 

خوب خوب میبینم که هیشکی اینجا رو تحویل نمیگیره !!! حالا صبا عذرش موجه هست؛ باقی دوستان چرا قدم رنجه نمیفرمایند !!! هان !!!

اما غذا (یا به قول یکی از دوستان نکته بین !!) خوراک امروز یه نوع پستای صدفی درشت هست که توش و با هر چیزی که دوست دارید میتونید پر کنید و نوش جان بفرمائید...خیلی راحته و خوشمزه...امروز من نوع پر شده با سوسیس و اسفناج و آموزش میدم (آخه فقط اینا رو تو خونه در دسترس داشتم !!)

مواد لازم برای 3 نفر شکمو !!!

سوسیس  6 عدد (کوکتل تپلی البته !!)

اسفناج ریز شده و بخار پز شده   3 پیمانه (حدود 1 کیلو)

پنیر پارمزان  بدلخواه

پنیر مازارلا  بدلخواه

گوجه متوسط ریز شده  3 عدد

رب گوجه  2 ق غ

نمک/فلفل/زردچوبه/ آویشن  به مقدار لازم

سیر  ریز شده  1 بته

پیاز ریز شده  1 عدد متوسط


اول آب و بزارید با کمی روغن و نمک جوش بیاد و صدف ها رو توش بریزید و برای 10-15 دقیقه بجوشونید...البته همیشه طبق دستور پشت جعبه سیف ترین راهه...بعد آبکش کنید...

سیر و پیاز و تفت بدید و بعد گوجه ها/ رب/نمک/فلفل/ آویشن/زردجوبه و با یه کوشولو آب بهش اضافه کنید و در ماهیتابه رو ببندید و بزار آروم بپز تا نرم بشن....

بعد از یه 10 دقیقه اونو با گوشت کوب بکوبید و بصورت پوره نرم دربیارید...(گوشت کوب سریع ترین راه حله !!)

اسفناج ها رو هم میتونید بخار پز کنید و یا اینکه توی یه ماهیتابه فقط بدون روغن تفتش بدید تا نرم بشن...

سوسیس ها رو هم ریز کنید و با کمی روغن تفت بدید...

خوب حالا همه مواد آماده هستن...حالا نوبت پر کردنه پستا صدفی هاست...

توی ظرف مخصوص فر, نصفی از سس گوجه رو پخش کنید...

صدف ها رو با کمی سوسیس/ بعد اسفناج و روش با پارمزان پر کنید و کنار هم توی ظرف روی سس بچینید...

بعد باقی سس و روشون بریزید و در فر از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم شده برای 20-30 دقیقه بپزید....

5 دقیقه آخر میتونید ظرفتونو بکشید بیرون و روی صدف ها رو با پنیر مازارلا بپوشونید و برای 1 دقیقه گریل کنید تا پنیرا آب بشن....

بعدشم نوش جان....من با ترشی گشنیز کامران خان (آشپزخونه سناتور) خوردم و بسی خوشمزه شده بود خوشمزه

فاطمه مامی نیکوقلب

 


 
comment نظرات ()