سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

کیک میوه ای عصرانه..
نویسنده : فاطمه مامی نیکو - ساعت ٢:٢٩ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸٩/٤/٦
 

کیک میوه ای همیشه خوش عطر ترین کیکه....چون میوه تازه طبیعی ترین مزه و به کیک میده و عطرش هم که دیگه نگو مژه

مواد لازم:

آرد  200 گرم (میتونید اگه خمیرتون خیلی شل بود, تا 50 تا هم زیادتر بریزید)

بکینگ پودر  1/2 ق چ

نمک  1/2 ق چ

شکر  100 گرم

کره  80 گرم

تخم مرغ 2 عدد

رنده پوست پرتقال  1 ق چ

وانیل  1 ق چ

شکر ق  1 ق غ (اگه نداشتید میتونید حذفش کنید )

میوه های دلخواه ریز شده  (من توت فرنگی و هلو داشتم )

 

طرز تهیه:

شکر و کره و با همزن برای 3-5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه...تخم مرغ ها رو دونه رونه اضافه کنید و هم بزنید...

رنده پوست پرتقال/ وانیل/ شکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید...

آرد/ ب پ / و نمک و مخلوط کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید تا یه خمیر شل مانند براتون درست شه...چسب چسبی خواهد بود, اشکال نداره !!!

دستاتونو کمی چرب کنید و خمیر و به دو قسمت تقسیم کنید و بزارید لای کاغذ روغنی و صاف کنید و بزارید تو فریزر یه 15 دقیقه ای بمونه...

در این حین میوه ها رو ریز کنید و قالبتونو چرب کنید و کمی آرد بپاشید...فر رو هم روی 180 سانتی گراد گرم کنید...

بعد یه لایه از خمیر و ته قالب باز کنید....میوه ها رو بریزید روش ...

خمیر بعدی و به اندازه های گردو گلوله گلوله کنید و روی میوه ها با فاصله قرار بدید...

توی فر برای 30-40 دقیقه بپزید...من 2 دقیقه اخر هم روشونو یه زرده مالیدم تا خوشرنگ بشنخوشمزه

فاطمه مامی نیکوقلب


 
comment نظرات ()