سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

ژله ی قلبی
نویسنده : رها - ساعت ۱٠:۳۳ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/٤/٢۳
 

سلاممممممممممممممممممم

من بعد از یه غیبت کبری برگشتم

درگیر امتحانام بودم و بعدش هم یه کم اینجا رو یادم رفت :دی امروز هما جونم بهم یادآوری کرد

خوب آموزش امروز ایده ش از مخلوط ایده ی 2تا از دوستام به دست اومده نوشین جونم تو مامی سایت و طیبه جون 


این لینک مامی سایت


 

[

 

اول یک بسته ژله ی هندونه درست کنید و بریزید تو پیرکس تا ببنده

با قالب شیرینی به شکل قلب قالب بزنید و ته قالب اصلیتون بچینید

قالبتون رو چرب کنید که بعد ژله راحت از توش در بیاد

 

حالا ژله بستنی آناناس درست کنید. بلدید دیگه؟ یک بسته ژله ی آناناس + 1لیوان اب داغ + 1لیوان بستنی وانیلی نرم شده

ژله بستنی رو بزارید یه کوچولو خودش رو بگیره بعد خیلی آروم با قاشق بریزید بین قلب ها

فقط بینشون بریزید و بزارید کامل ببنده

 

 

 

بعد که بست بقیه ی ژله بستنی رو بریزید روش که کامل روش رو بپوشونه

 

 

خوب تو این قسمت می تونید از هر ژله ای که دوست دارید استفاده کنید من 1بسته ژله ی شاتوت رو با یه کم آلبالوی ترش مخلوط کردم و گذاشتم نیم بند شد و ریختم وسط ژله

 

 

من چون با کمبود ژله ی آناناس رو به رو بودم این قسمت رو ژله ی شیر ریختم ولی شما همون ژله بستنی آناناس بریزید خوشمزه تره

ژله بستنی بریزید تا کامل روش رو بپوشونه

آهان راستی واسه این ژله من از 2سایز قالب قلب استفاده کردم

برای دور ژله قالب کوچولو (قالب شیرینی نخودچی)

ژله بستنی بریزید و بزارید یه کم خودش رو بگیره بعد دور قالب رو خیلیییییی کم با قلم مو چرب کنید و قلب ها رو بچینید

ژله ی نیم بند قلب ها رو روی خودش نگه میداره

حالا آرومممممممممم بقیه ی ژله بستنی رو هم بریزید تا کامل روی قلب ها رو هم بپوشونه

اگه اروم بریزید اصلا به زیر قلب ها نفوذ نمی کنه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اینم برش خوردش

 

 

 

من لینک مامی سایت رو گذاشتم ولی چرا دیده نمی شه؟


 
comment نظرات ()