سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

ریزوتو -risotto
نویسنده : آرام - ساعت ۱:٥٩ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸٩/٥/٢٤
 

سلام سلام .

من تازگیا 1 غذایی خوردم به اسم ریزوتو ... خیلی خوشم اومد گفتم به شماها هم یاد بدم ..... بسیار ساده اس . فقط 1 چیزی من با برنج ریزوتو درست کردم ولی فکر میکنم با برنج معمولی هم بشه .... یعنی اصولا که میشه .... ولی اگه برنج گردک پیدا کنین خوشمزه تر میشهخوشمزه

خوب مواد لازممون... فقط همونجور که میدونین من معمولا مواد رو بصورت چشمی میریزم ... اگه دوست داشتین به نظرم اول 1 ذره خودتون درست کنین اگه خوشتون اومد به مقدار زیاد درست کنینچشمک

 برنج.... این برنج آماده ی ریزوتوئه با قارچ

 

پنیر گرویر

 

قارچ ... هر جوری بود مهم نیست .... مال ما این بود

 

کره 1 تیکه کوچک برای سرخ کردن قارچ

 

پیاز و سیر

.......................................

خوب اول از همه کره رو میندازیم و پیاز و سیر رو سرخ میکنیم و بعد قارچها رو تفت میدیم

حالا آب رو اضافه میکنیم ... این غذا 1 کم آبکیه ... ضمنا نباید باز دوباره آب توش اضافه کنید ... تو دستور اصلیش نوشته اگه به نسبت 3 به 1 شراب اضافه کنید خوشمزه تر میشه که ما نکردیم این کار رو نیشخند ما برای این مقدار برنج 1 لیوان آب ریختیم . برنج این غذا 1 کم سفته .... یعنی تقریبا تو مایه های وقتی که میخوایم برنج رو آبکش کنیم .... همونجوری . برای پختش هم در قابلمه رو کج بذارید و زیرش رو کم کنید یواش یواش بجوشه تا خوب بپزه . بعد از 15 دقیقه تقریبا ریزوتو اماده اس .... حالا 1 کم پنیر رو رنده کنید توی غذا و زود خاموشش کنید تا با حرارت خود غذا پنیر اب بشه و حالت کشدار به غذا بده خوشمزه

روی غذا هم میتونین با پنیر رندیده تزئین کنید. نوش جانخوشمزه

 


 
comment نظرات ()