سرآشپزها

این وبلاگ زود به زود اپ میشه , هر روز بهمون سر بزن , نظر یادت نره!!...

ته چین گوشت و بادنجان
نویسنده : آرام - ساعت ۱۱:٥۸ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳۸۸/۱٠/٢٧
 

با تشکر از خاتون گل:بوووووووووووس

برای تهیه ی این ته چین برای ٧ نفر این مواد رو لازم داریم ... حالا میتونین به نسبت کم و زیادش کنین ...

- گوشت گوساله یا گوسفندی  (هر چقدر دوست دارین پرگوشت یا کم گوشت باشه بستگی به خودتون داره) مثلا نیم کیلو

- پیاز برای پختن گوشت ١ عدد بزرگ

- بادنجان ١٠ عدد قلمی

- زرده ی تخم مرغ ۶ عدد

- برنج ۶ پیمانه

- ماست ١٢ قاشق غذاخوری

- کره ٢٠٠ گرم

- زعفران ٢ قاشق چایخوری دم کرده

- نمک و فلفل

..........................

 اول پیازداغ درست میکنیم و گوشتمون رو توش ١ تفت میدیم و با ادویه و با ١-٢ لیوان آب میذاریم آروم آروم بپزه

برنج رو به روش معمولی اول با نمک خیس میکنیم و آبکش میکنیم ... من از اول برنج رو میریزم تا با اب بجوشه ولی اکثرا میذارن آب جوش بیاد بعد برنج رو میریزن تو آبجوش ... حالا به هر روشی برنج رو آبکش میکنین ... فقط ١ مقدار زنده تر برنج رو بردارین .

حالا زرده ها رو میریزیم تو ١ ظرف بزرگ و ماست رو بهش اضافه میکنیم ... یا با همزن یا با چنگال میزنیم تا یکدست بشه ... بعد نمک و فلفل و زعفران و کره ی آب شده رو اضافه میکنیم ... اینجا ١ مطلبی هست که بهتره بگم .... چون غذای خودم بسیاااااااااااار چرب شد ... بهتره از کره ی کمتری استفاده کنین ... چون بادنجانها رو که سرخ میکنین خودش ١ مقدار روغن جذب میکنه و این کره به نظر من زیاده ...

خلاصه برنج رو هم که آبکش شد به این مواد اضافه میکنیم و میذاریم ١ مدت تو یخچال تا قشنگ مزه ها با هم قاطی شه

بعد بادنجونها رو حلقه حلقه میکنیم و بهش نمک میزنیم و یکربع صبر میکنیم تا آب پس بده .... این باعث میشه روغن کمتری جذب کنه ... بعد آب رو خشک میکنیم و قشنگ سرخشون میکنیم ...

خوب حالا در آخر کار ... میتونیم این ته چین رو روی گاز درست کنیم یا توی فر ... من روی گاز درست کردم ... ١ لایه برنج میریزیم کف قابلمه ی مورد نظر و با کفگیر فشارش میدیم تا خوب منسجم بشه

بعد بادنجونها رو روش میچینیم و روی اونها گوشت رو میریزیم ...

حالا بقیه ی برنج رو روی مواد میریزیم و بازم با کفگیر منسجمش میکنیم و روش رو با کفگیر چند تا سوراخ میزنیم که ته چینمون بخاطر خروج هوا شکلش رو از دست نده ...

بعد در ظرفمون رو میذاریم و با شعله ی کم یکساعت و نیم باید روی گاز باشه تا خوب طلایی بشه .

نوش جوووووووووووووونقلب

آرام

 

 


 
comment نظرات ()