کیک شکلاتی فوری بدون نیاز به تخم مرغ

به نام خدا ...

سهلامممممم صبا اومد ...مژه این کیک رو دیروز درست کردم لبخند خوشمزه بود ... برای شما هم میزارم ... خوشمزه

کیک شکلاتی فوری بدون نیاز به تخم مرغ

زمان تهیه: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه


مواد لازم:


آرد: ۳ پیمانه
شکر:  ۲ پیمانه
آب سرد: ۲ پیمانه
روغن: ۳/۲ پیمانه
پودر کاکائو: ۲/۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
سرکه سفید: ۲ قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:


• ابتدا فر را روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

• در یک کاسه بزرگ، تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید خیال باطل...

• حالا بقیه مواد رو به اون اضافه میکنیم و همرو با همزن برقی حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ... این کیکی نیاز به تخم مرغ نداره !


• حالا قالب رو حسابی چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم ( من همین یه قالب رو دارم نخندین بهم که چقدر قدیمیه !نیشخند )


• حالا موادمون رو تووی قالب میریزیم ...اوه


• قالب رو تووی فر به مدت مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید،  تووی فر میزاریم ...آخ

بعد اون رو به راحتی از تووی قالب در میاریم ...لبخند


مال من نمیدونم چرا انقدر ترک خورد !!!قهر

میتونید با بستینی یا چای سرو کنید ...

نوش جان ! قلب


صبامژه


/ 12 نظر / 26 بازدید
نمایش نظرات قبلی
M A H D I

این کیکش مزه اش مثل این کیک شکلاتی 500 تومنی های بیرونه؟چند برابر اونه؟تا چند نفرو جواب میده؟[نیشخند]

Mom of 1 Son

چه جالب بدون تخم مرغ، باید سرکه بخرم امتحانش کنم، راستی صبا جون مزه اش چجوری بود؟

معراج

رو وبلاگ برترت كليك كردم لطفا شما هم كليك كن بهم خبر بده

aram

به نظر خوشمزه میاد صبایی .... فقط اون سرکه هه 1 جوری میکنه ادمو:دی خوشمزه بود؟ طعم ترشی نمیداد؟؟؟؟؟؟؟؟

فیروزه

سلام صبایی! کجاییییییی! دلم حسابی برات تنگ شده ...... گقتی چرا کیکت ترک خورده؟!من هم یه دستور دارم با سرکه بجای bpکه البته مال من شیر هم داره و سرکه رو به شیر اضافه می کنیم....کیک هایی که با سرکه هستن خیلی لطیف و پوک هستن واسه همین باید از قالب هایی با شکل های ساده استفاده کرد. مثلا من خودم توی پیرکس کاغذ می اندازم و این کیک رو می درستم.... بازم مرسی بخاطر دستور کیک شکلاتی ..من عاشق هر چیز شکلاتی هستم[نیشخند][قلب]

افسانه

خانم صبا من واقعا نمیدونم بقه دوستان چجور یتونستند این کیک رو خوب دربیارند! و اینکه شما گفتید کیک خوشمزه شد هم واقعا تعجب آور بود![تعجب] راستش نمیدونم چرا کیک من مثل زهرمار تلخ و سیاه شد با اینکه همون مقداری کاکائو ریختم که توی دستورش بود! مهم تر از اون اینکه فقط 0/5 سانت بالا اومد و توش خام بودو زیرش سوخت![سبز][سبز][تعجب][سوال] واقعا ناراحتم نزدیک بود گریه کنم آخه اون عکسی که شما گذاشته بودی واقعا بهم اطمینان داد که کیک من خوب میشه اما خیلی خراب شد حتی نمینشد یه ذرشو امتحان کرد! [گریه][سبز][گریه] به نظر شما اشکالش چی بود؟؟؟؟؟؟ علاوه بر اینکه کلی مواد حروم کردم / کلی خودمو خسته کردمو آشپزخونه تا دلت بخواد کثیف شد/ ... مهم تر اینکه اول زندگی آبروم جلوی شوهرم رفت!!!!!!!!!!!![ناراحت][گریه][خجالت][ناراحت][گریه]

ملیحه

سلام و خسته نباشی جای عکس خالیه از چیزهایی که دستور پختشو نوشتی و بعد اماده می کنی یه عکس بگیر و توی سایتت بذار این جوری خیلی بهتره

مرجان

سلام دوست خوبم من همیشه از روغن زیتون الیت استفاده می کنم طعم و بوی خوبی داره

مرجان

دوستم یه سر به سایت من و الیت بزن

زهرا

اگه نیاز به نویسنده دارین حاضرم