سالاد پستا ایتالیایی ...

سلام.....این سالاد خوشمزه رو هم بعنوان غذا میتونید استفاده کنید و هم کنار غذای اصلی....خیلی خوش عطر و لذیذه :))

مواد لازم:(به سلیقه خودتون کم و زیادش کنید)

پستای ریز ریز....حروف میتونه باشه ....برنجی هم میشه....

کلم براکلی

فلفل دلمه ای همه رنگی

 برای سس:

زنجفیل تازه رنده شده (اگه میخواهید زنجفیل راحت تر رنده بشه, یه ربعی تو فریزر بزاریدش تا یخ کنه....بعدش راحت و بدون دردسر اون ریشه هاش, رنده میشه !!)

سیر رنده شده

سرکه برنج (طعم سبک و خوشمزه ای داره و زیاد ترش نیست)

سویا سس

فلفل قرمز مایع (سس تند بهروز بود, مهرام بود نمیدونم یادم نمیاد!! از اونا هم میشه !!!!!!)

روغن زیتون

طرز تهیه:

پستا رو خوب بپزید و آبکش کنید تا خنک بشه....

سبزیجات و رو هم خلالی ریز کنید.....

مواد سس رو هم  با هم مخلوط کنید و با مواد بالایی خوب قاطی کنید.....اندازه سس دست خودتونه که هر کدوم و که خواستید کم زیاد کنید ولی هیچی رو حذف نکنید....

اگه بزارید 2 ساعتی تو یخچال بمونه, طعم سس داخل مواد میره و خوشمزه ترش میکنه...همین نیشخند

نوش جان.

فاطمه مامی نیکوقلب

/ 9 نظر / 21 بازدید
شیدا

دستت درد نکنه فاطمه جون . راستی چرا اینقدر کم پیدایی ؟ من راجع به اون کلوچه هایی که توش گردو و شکلات داشت ازت سوال داشتم . کجا بپرسم ؟

شیدا

راستی ایندفعه من اول شدم . چرا ؟

شیدا

حالا که اول شدم یه سوال دیگه : بروکلی رو خام میریزی ؟ مزه بدی نمیده ؟

آرام

به به چه عالی ... حتما درستش میکنم .... از این ماکارونی ها دارم تو خونه ... دستت درد نکنه:بوووووووووووووووس شیدا اصلا بروکلی رو خام میخورن ... روس سالاد و اینا میریزن .... خیلی خوشمزه اس:)

صبا

یوهوووووووووووووووووو چهارمممممممممممممم [نیشخند]

صبا

دستت طلاااااااااااااااااا فاطمه جونی ... بوووووووووووووس ... [ماچ]

شیدا

آرام آخه من بروکلی رو فقط تو غذا ریختم تا حالا یا بعنوان دورچین که در هر دو صورت بخارپز شده یا پخته بوده . ولی کلا از طعم بروکلی خام خوشم نمیاد .

مرجان

دوست خوبم یه خورده چاشنی الیت هم بریز تو سالادت

مرجان

یه خورده چاشنی لیمو و فلفل الیت بریز طعم غذات رو فوق العاده می کنه;)