رول کیک گردو و دارچین....

مواد لازم برای خمیر:

مایع خمیر 2 ق چ (فرقی نمیکنه از چه نوعی)
آب ولرم نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
نمک کمی
کره نرم شده 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 3.5 پیمانه

موادلازم برای داخل خمیر:

شکر قهوه ای 1 پیمانه ....اگه نداشتین سفید هم میشه...
شیر 3/4 پیمانه
گردو ریز خرد شده نیم کیلو (کمتر و زیاد تر هم میشه ریخت)
کره 1/4 پیمانه
عسل 3/4 پیمانه
وانیل 1 ق چ
دارچین 1 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ

طرز تهیه:

آرد و داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و وسطشو گود میکنیم.....مایع خمیری که با آب آماده شده رو میریزیم و بعد همه مواد یعنی شیر, شکر, نمک, کره نرم شده, تخم مرغ رو هم اضافه کرده و خمیرمون رو درست میکنیم....همون 3.5 پیمانه آرد کافیه...اگه دیدید خییییییییییلی چسبناکه میتونید تا نصف پیمونه دیگه آرد اضافه کنید....
بعد میزاریم تا حجمش دو برابر شه

حالا روی حرارت, مواد داخلش رو درست میکنیم....توی یه ظرف, شکر و شیر و حل میکنیم....بعد کره, عسل رو میریزیم و بعد از حل شدن, گردو, وانیل, دارچین و پودر کاکائو رو میریزیم....لازم نیست که بجوشه...همه با هم حل بشن و به خورد هم برن, کافیه....


**اگه دیدید زیاد شلکی شده با کمی آرد سفتش کنید**



 

 

خمیر و وقتی 2 برابر شد از ظرف در میاریم و به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم....نصف خمیر و با وردنه باز میکنیم ....حدود یه مستطیل 30 در 50 سانت با قطر 1 سانت کافیه...
بعد روی خمیر و از مواد داخلی که خنک شده, می مالیم...


بعد هم خیلی خوشگل و نرم, رولش میکنیم ....



وقتی خمیر دوم رو هم آماده کردیم, هر دوتا رو کنار همدیگه توی قالب از قبل چرب شدمون, میزاریم....



توی قالب یه مدتی استراحت میدیم تا پف کنه....



**اگه می بینید که خمیرتون نسبت به قالب زیاده , اونو 4 قسمت کنید و توی 2 تا قالب درستش کنید**

بعد در فر 160 درجه سانتی گراد به مدت 55 دقیقه بپزید.....


من خمیرم نسبت به قالب زیاد شد و خیلی پف کرد....



اینم نتیجه کار.....نوش جان خوشمزه

فاطمه مامی نیکو

/ 22 نظر / 14 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم (marya)

سلام به سرآشپزهای گل. اول از همه تبریک بابت وبلاگ خوشمزه تون. دوم از همه خیلی با حال بید. منم مثل شیدام. غذای روزمره مون رو زوری می پزونیم. ولی قول میدم با تلاش فراوون و سر فرصت غذاهاتون رو درست کنم و واستون عکس بفرستم.

فاطمه مامی نیکو

مرسی دوست جون مهربونا [ماچ] آرام جون خوب پیشنهادی دادی....همون پیتزا رو میزارم....مونده بودم چیکار کنم [چشمک]

آشپز کوچولو

فاطمه جون ممنون که سر زدی بچه ها آخر هفته خوبی داشته باشین خوب این صبا جون کیه من باید باهاش هماهنگ کنم؟؟ [پلک]

لئو

ایشالله در اولین فرصت می درستمش فاطمه جون.آدرستونو قبلا save نکرده بودم .امروز در حدود نیم ساعت search کردم تا پیداتون کنم.خداییش، خداییش، کی مره این همه راهو! هر وقت درست کردم اشکالامو می پرسم فاطمه جون

مریم (marya)

سلام. صبا جون دلم واست تنگیده. بیا برامون بگو چی شده؟؟؟؟

مامی آلینا

سلامممممممممممممممم منزل نومبارک.[گل]قابل شمارونداره. فاطمه جونم واقعامزه اش عالی بود.جناب همسرفرمودن من این کیک خونگی روبه صدجورکیک خامه ای ترجیح میدم.پدرم هم گفت ترشی نخورم یه چیزی میشم[پلک][نیشخند] راستش من میزان شکرموادمیانی روکم کردم به عسل اضافه کردم.بعدیه سیب بزرگ هم خیلی ریزتوموادمیانی خردکردم چون ترکیب سیب ودارچین خیلی دوست دارم.بعدپودرکاکائوروهم نصف کردم به دارچین اضافه کردم.خلاصه حسابی پاتوکفش استادی مثل شماکردم ولی نتیجه خیلی خوب بود.وبعنوان اولین تجربه کیک پزون کلی قدم روبلندکرد.[چشمک] فقط من باخمیرمشکل داشتم که خیلی شل بودومن آردبیشتری استفاده کردم.شایدمشکل ازآردم بودکیفیت نداشته[سوال] خوشحالم اینجایین چون برای وردوبه سایت اکثرامشکل داشتم.دیگه میتونم حسابی ازدستوراتت استفاده کنم[ماچ] درضمن عکساتم دیدم همون چیزی که فکرمیکردم زیبا/مهربون وخوش تیپ.[ماچ][بغل][ماچ] ازسرآشپزهاهم فعلافقط آرام خانمی رومیشناسم.البته هنربقیه رودیدم ولی افتخارآشنایی نداشتم.باافتخارلینکت میکنم ولی نمیدونم چراصفحه اصلی پرشین الان بازنمیشه[ناراحت] نیکوخوشگلم روبماچ اساسی[ماچ]

فاطمه مامی نیکو

قربونت برم مهدیه جون....خیلی عسیسی برام :))[قلب]

احسانه

چه شود این یکیییییییییییییییی[دست] ممنون خانم هنرمند. ای وای الان یادم افتاد امروز شنبه است و من می خواهم رژیم بگیرم[گریه] چه بد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما می ره تو لیست! یا شایدم رژیم عزیز و از شنبه دیگه شروع کردم[مغرور]

ali

gerdoo ba darchin har dooshoon garman joosh mizanim faravoonAAA ;)) rasti elit ro mishnasi?