شیرینی مارمالادی یا thumbprint

مواد لازم:

١٢۵ گرم کره یا مارگارین نرم شده

٣قاشق سوپخوری شکر

١ عدد زرده تخم مرغ

١ پیمانه نشاسته ذرت یا سیب زمینی

٣-۴ ق مارمالاد

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن بزنید تا روشن شود.زرده تخم مرغ و نشاسته را اضافه کنید.خمیر رو به شکل توپهای کوچکی درآورید و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشتید قرار بدید.وسط هر شیرینی را یک فرو رفتگی با انگشت ایجاد کنید(به عمق ١ سانت)و با مارمالاد پر کنید.

در فر با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد به مدت ١۵ دقیقه بپزید تا زیر شیرینی طلایی شود.

به جای مارمالاد میتونید از مغزی استفاده کنید

منبع:کتاب شیرینیها و کیکهای سوئدی

نوش جانقلب

/ 11 نظر / 18 بازدید
نمایش نظرات قبلی
صبا

دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]دومممممممممممممممممم [نیشخند]

صبا

سوم سوم هی هی [نیشخند]رسما دیوونه شدم ... [ابله] خیلی باحاله هما جونیییی ... خوش به حالت که این همه شیرینی های خوشمزه درست میکنی ... من چند وقته پروزه هام با شکست مواجه میشه !!![شرمنده][نگران]

صبا

[ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل][ماچ][گل] دستت طلا هما جونیییییییییییییییییییییییی خسته نباشیییییییییییییییییییی

ترانه

ممنون هماجون بابت اینهمه شیرینی که یاد میدی[گل][قلب] انقدر دلم میخواد امتحانشون کنم!! ولی مگه خونه تکانی و خستگی میذارن!! [ناراحت]

lili

[گل][گل][قلب][گل][گل] صبا، هما، سر آشپزهای عزیز سال نو مبارک به امید سالی خوش [گل][گل][قلب][گل][گل]

ماریا از تورنتو

ممنون از مطالب خوبتون نشاسته ذرت و سیب زمینی به انگلیسی چه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامی آلینا

سرآشپزان محترم ودوستان هنرمندم سال نوی همگی مبارک.[ماچ][بغل]

یاسمن

خیلی خوشمزه شد.سرآشپزها بازهم شیرینی یادبدید

مرجان

تا حالا از روغن زیتون الیت استفاده کردی؟؟؟

پریسا

[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]