پیتزای سیب زمینی ...

هوالمحبوب

دوستای گلم این آپی که امروز براتون میزارم رو شیدای عزیزم قلبزحمت کشیده و تمامی عکس ها و دستور مال شیدای گلم هست ...متن رو هم خودش برامون نوشته من فقط کپی کردم اینجا ...

مرسی شیدا جونم ماچ

*****

یه پیتزای شیک و خوشمزه و کاملا جدید !

مواد لازم:(اندازه تمامی مواد به دلخواه )

سیب زمینی ٢ عدد بزرگ

فلفل دلمه قرمز و  زرد و سبزنگینی خرد شده

مرغ پخته ریش ریش شده

قارچ کمی تفت خورده

پنیر پیتزا رنده شده

نمک و فلفل و پودر سیر

روغن زیتون

طرز تهیه :

اول دو تا سیب زمینی بزرگ رو رنده درشت می کنید . نمک ، فلفل و پودر سیر و یک تا دو قاشق روغن زیتون بهش می زنیم . توی ظرف میریزیم و با کمی فشار صاف می کنیم . میذاریم روی گاز یا توی فر سرخ بشه .




حالا روی دیگه کوکو رو میزاریم سرخ بشه ...


حالا روش سس و پنیر می ریزیم،



مرغ پخته و قارچ کمی تفت داده شده و پودر سیر و ادویه پیتزا رو روی ان میریزیم ...



در این قسمت فلفل دلمه های رنگی و پنیر رو میریزیم و توی فر قرار میدیم تا پنیر آب بشه و چند دقیقه هم گریل که روش برشته بشه...پیتزای شما اماده است ...



و اینم برش خوردش ...

نوش جان ...

شیدا

/ 13 نظر / 20 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامی آلینا

سیب زمینی زیرش خیلی برشته نمیشه؟یااینکه رطوبت موادروش نرمش میکنه؟

آرام

شیدا جونی دستت درست ابجی:دی به نظر خیلییییییی خوشمزه میاد:) بوووووووووووووووووووووووس

راضیه

وای شیدایی چه ابتکاری کردی ها . مرسی از اینکه به دوست جونات باد دادی .[ماچ][گل]

مریم (marya)

آفرین به این شیدا خانم خلاق. دستت درد نکنه. یه غذای سالم و خوشمزه.

صبا

شیدااااااااااااا من دلم میخواد اینو بدرستممممممممممممممم ... در اولین فرصت میرم توو کارششششششششششششش [خوشمزه]

شیدا

مامی آلینا جون هر اندازه هم که برشته بشه باز هم وسطش نرمه . برای همین من دو طرفش رو سرخ کردم که مطمئن باشم اون سیب زمینی هایی که وسط موندن پخته شدن . در نهایت زیرش نرمه و باید حتما با چنگال خورده بشه .

شیدا

صبا جونم - مریم گل - آرام عزیز و راضیه مهربون . از لطف همتون ممنونم . به پای کارای شما که نمیرسه . مخصوصا این خورش قلیه ماهی آراااااااااااااام [چشمک]

نسیم

سلام راستش من چند روز پیش اومدم درست کنم ولی سیب زمینی به ته ماهی تابه چسبید و جدا نشد ایراد کارم کجا بود

شیدا

نسیم عزیز من کلا برای این غذا حدود 4 قاشق غذاخوری روغن مصرف کردم . یعنی خیلی کم . ولی تو تابه تفلون . هر طرفش هم که سرخ شد یه کم تکونش دادم و سریع جدا شد . حالا این بار یه تابه بردار که تفلونش صحیح و سالم باشه .

شیدا

آهان اینو یادم رفت بگم که وقتی مطمئن شدم جدا میشه تو یه دیس برگردوندم و بعد دوباره از طرفی که سرخ نشده هلش دادم تو تابه که اون طرف هم سرخ بشه .