سالاد شیرین مرکبات

این دسر خوشمزه 15 دقیقه ای آماده میشه و میدونیم که گریپ فروت در لاغر شدن هم خیلی موثره.

مواد لازم:

2 عدد پرتقال

1 گریپ فروت

2 قاشق orange sorbet (آب پرتقال رو در ظر فی بریزید و در فریزر به مدت چند ساعت بزارین تا یخ ببنده)

سس عسل و آب پرتقال:

آب یک عدد پرتقال

2 ق سوپخوری عسل

خیلی کم وانیل

پرتقالها و گریپ فروت را برش بزنید و بعد با یک چاقوی تیز ابتدا دور و سپس بین پره ها و قسمتهای سفید رو برش بزنید تا گوشت میوه جدا شود

میتونید میوه ها رو نصف نکنید و ابتدا پوست میوه رو جدا کنید و بعد گوشت اونو .درست مثل وقتی که برای تزیین کیک استفاده میکنید

برای سس,آب پرتقال,عسل و وانیل رو مخلوط کنید

میوه ها رو در ظرف ریخته و با sorbet و سس سرو کنید.

نوش جان

منبع:taste for life

/ 13 نظر / 18 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آرام

وای به به .... چه دلم خواست ... میدرستمش هما جونی . مرسی:بووووووووووووووووووووووووووس

آرام

صبا گریپ فروت 1 ته مزه ی تلخی داره ... من عاشق طعم تلخی تو بعضی خوراکی هام مثل نسکافه و قهوه ... این میوه خیلی سلیقه ایه .... ولی من عاشقشم:)[خوشمزه]

صبا

مرسی هما جونننننننننن من میخواستم امروز یه غذا درست کنم و اپ کنم اما نشد ... چه خوب شد اپیدی توو فکر اینجا بودم که کی اپش کنه ... بوووووووووووووس[ماچ]

صبا

ارام منم طعم تلخیه قهوه رو دوست دارم ... یا نسکافه ... اما این گریپ فروت میگن خیلی بد مزه است ... منم که خیلی وقته نخوردم ... می ترسم تست کنم ... تو درست کن بیا به ما هم اطلاع بده [نیشخند]

ترانه

هما و فاطمه عزیز می خواستم اگه میشه چندتا شیرینی بدون خمیر هم یاد بدین! [نیشخند] منظورم شیرینی خشک هست[پلک] ممنون[گل][گل]

الهام

وای چه سالاد اشتها برانگیزی ممنون

nooshin50

یه سالاد جدید و خوشمزه .دستت درد نکنه هما جون.

صبا

هما جون من میخوام این سالاد رو درست کنم ... امروز گریپ فروت بابام برام گرفت ... چطوری گوشتاشو جداکنم ؟؟ از تو دستور متوجه نشدم [نگران]

صبا

خوبا ارام مگه چیه ؟؟ بلد نبودممممممممم ... با بدبختی گوشتاشو جدا کردم درست کردم ... مرسی هما جون خیلییییییییییییییی خوشمزه بودددد ... اصلا فکرشو نمیکردم این طعمی بشه ... عکسشو میزارم توو قسمت کارهای بچه ها ... بووووووووووس

پریسا

عزیزم عصاره های الیت رو می شناسی؟؟؟؟ من و دوستهام اکثر مواقع برای غذاهامون یکی از محصولات الیت رو می ریزیم یه طعم خاصی دارن