شیرینی نسکافه و گردو

 

 

مواد لازم


کره 50 گرم


پودر قند 40 گرم

 
نسکافه 1 قاشق سوپخوری


آب یا شیر 1 قاشق سوپخوری


زرده 1 عدد


گردوی ریز شده نصف پیمانه


آرد 100 تا 120 گرم


بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
.........................................

طرز تهیه


کره و پودر قند را با همزن بزنید.

نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید سپس زرده و گردو را نیز اضافه کنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را ما بین 2 کیسه باز کرده به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

......................................................................

 



شیرینی خوشمزه ای بود به نظرم اگه نسکافه رو یه کوچولو بیشتر بریزید خوشمزه تر هم می شه قلب

 

 

/ 7 نظر / 16 بازدید
homa

مرسی رها جونم[قلب] بعد از پخت طعم نسکافه تو شیرینی میمونه ؟؟ بوووووسسسسسسسسسسس[ماچ]

ترانه

ممنون رهاجون[گل] من اینو درستیده بیدم[نیشخند]

صبا

به به رهااااااااااااااا چه خوشگلننننننن ... اومممممممم خوشمزه هم هستنددددددددددددددددددددددددددد [خوشمزه][خوشمزه]

صبا

دستت طلاااااااااااااااااااااااااااا عزیزممممممممممممممم [ماچ][گل]

رها

هما جونم ببخشید دیر شد [ماچ] بله عزیزم می مونه ولی اگه طعم نسکافه رو دوست داری یه خورده بیشتر نسکافه بریزی بهتره [قلب] ترانه جون شیرینی هات خیلی خوشگل شدن [ماچ]

homa

مرسی رها جونی مااااااااااااچ[ماچ]

مرجان

دستت درد نکنه چه چیز خوشمزه ایه[قلب] دوست خوبم پیشنهاد می کنم از عصاره های الیت توی غذاهات استفاده کنی