هویج پلو



برای تهیه ی هویج پلو مواد زیر رو نیاز داریم ... اندازه ها رو نمینویسم چون هر کسی ذائقه ی خانواده اش یه جوریه که خودش میتونه تشخیص بده از هر کدوم چقدر بریزه بهترهچشمک

- هویج

- مرغ که میتونیم بپزیم و ریش ریش کنیم ... میتونیم جوجه کبابی درست کنیم با زعفرون و بعد به تکه های کوچولو تقسیمش کنیم که مسلما مدل دوم خیلی خوشمزه تر میشهخوشمزه

- پیاز

- زرشک

- خلال بادام و پسته - در صورت تمایل

- ادویه و نمک و فلفل


......................

اول هویجهامون رو پوست میکنیم و به قطعات کوچیک تقسیم میکنیم بعد اون تیکه ها رو خلالی خرد میکنیم .... ترجیحا هر چی یکدست تر باشه خوشگلتره . بعد میریزیم توی ماهیتابه و سرخش میکنیم ...


وقتی به این اندازه سرخ شد از روغن درش میاریم ... هویج باید تو روغن نسبتا زیاد سرخ شه .... نه به حالت غوطه ور ولی به نسبت پیاز داغ اینا روغن بیشتری میخواد


خوب حالا  پیازهای خلالی شده رو سرخ میکنیم و در اخر ادویه هم بهش میزنیم و باز هم از روغن درش میاریم ... 


بعد میریم سراغ مرغها ... بصورت مکعبی خردشون میکنیم و بعدش سرخشون میکنیم


اگه دوست داشته باشیم میتونیم ١ کم صبر کنیم تا پخته بشه ولی جوجه کباب خیلی سریع میپزه


خلال بادام و پسته رو اگه خواستیم اضافه کنیم ... بعد از اینکه یکی دو بار اب از روش رد کردیم که گرد و خاک احتمالیش رو بگیره ١ مدت توی اب میذاریم تا خیس بخوره و یه کم نرم بشه .

توی مرحله ی آخر همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میریزیم داخل ماهیتابه و مجددا تفتشون میدیم . این کار رو دیگه موقعی که میخواین غذا رو بیارید سر سفره انجام بدین که گرم هم بشه ... نمک و فلفلشم همونجا اضافه میکنیم



خوب حالا غذای شما اماده اس ... میتونین لابلای پلو ی ابکش کرده تون بدین یا مثل من روی ظرف پلو بریزین .


خیلی خوشمزه میشه .خوشمزه حتما امتحان کنین ... نوش جونقلب

آرام

/ 11 نظر / 13 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمانه

دلمممممممممم خواست صبا

فاطمه مامی نیکو

به به...خوشمزه [خوشمزه]

لئو

آرامی روسها هم یه غذای اصیلشون همین هویج پلوستو فکر می کنم ایرانیها از اونا یاد گرفتند.اونا به جای زرشک ، کشمش می ریزندو طعم هویج با کشمش خیلی خوب می شه.بعد که باقی مراحل عین همونیه که گفتی.اخر سر هم موادشونو می ریزن لای پلو که دم بکشه....خیلی خوشمزه است اینجوری...به یه بار امتحانش می ارزه.

مریم بانو

ارام جون من این غذا رو درست کردم و کلی حالش رو بردم دستت طلا خانوم گل :)

فیروزه

آرام جون! خیلی اشتها برانگیره این هویج پلوی شما ..... من خودم مثل لئو جون هویج پلو رو با کشمش و دارچین درست می کنم و یه کمی هم شکر می پاشم .... گاهی مرغش رو مثل تو لا به لاش دم می کنم و گاهی مرغش رو جدا می پزم .... با کشمش هم امتحان کن...مطمئنم خوشت می آد

Mom of 1 Son

سلام، آرام جون وبلاگ جدید رو تبریک میگم،[گل] من امروز این غذا رو درست کردم خیلیییییییییییی خوشمزه شد، مهربون خانوم واقعا ممنون بابت این دستور خوشمزه، به همه توصیه میکنم یک دفعه اینو درست کنند. [خوشمزه] این غذا رفت جز لیست غذاهای هفتگی مون. [تایید] موفق باشید.

راضیه

ارام جان دستت درد نکنه . خانمی خیلی دل و جیگر اب کنه . میدرستمش حتما .اوم بوسسسسسسسسسسسسسس.[ماچ][گل]

nooshin50

آرام جون خیلی خوشگل و حتما خوشمزه شده یه سئوال شما اصلا شکر تو هویجش نمیریزی؟

nooshin50

مرسی آرام جون که جواب دادی.آخه تو چند تا دستور دیدم که هویج رو تو آب شکر چند جوش میدن و بعد درش میارن با بقیه مواد قاطی میکنن.البته 2 بار اونجوری درست کردم خوب بود خیلی شیرین نبود .ولی بار بعد مدل شما درست میکنم خبرشو بهت میدم باز مرسی گلم .بووووووس

ali

osareye zafaroone elit ham mitooni test koni too hin ghaza