Stuffed jumbo shells pasta

خوب خوب میبینم که هیشکی اینجا رو تحویل نمیگیره !!! حالا صبا عذرش موجه هست؛ باقی دوستان چرا قدم رنجه نمیفرمایند !!! هان !!!

اما غذا (یا به قول یکی از دوستان نکته بین !!) خوراک امروز یه نوع پستای صدفی درشت هست که توش و با هر چیزی که دوست دارید میتونید پر کنید و نوش جان بفرمائید...خیلی راحته و خوشمزه...امروز من نوع پر شده با سوسیس و اسفناج و آموزش میدم (آخه فقط اینا رو تو خونه در دسترس داشتم !!)

مواد لازم برای 3 نفر شکمو !!!

سوسیس  6 عدد (کوکتل تپلی البته !!)

اسفناج ریز شده و بخار پز شده   3 پیمانه (حدود 1 کیلو)

پنیر پارمزان  بدلخواه

پنیر مازارلا  بدلخواه

گوجه متوسط ریز شده  3 عدد

رب گوجه  2 ق غ

نمک/فلفل/زردچوبه/ آویشن  به مقدار لازم

سیر  ریز شده  1 بته

پیاز ریز شده  1 عدد متوسط


اول آب و بزارید با کمی روغن و نمک جوش بیاد و صدف ها رو توش بریزید و برای 10-15 دقیقه بجوشونید...البته همیشه طبق دستور پشت جعبه سیف ترین راهه...بعد آبکش کنید...

سیر و پیاز و تفت بدید و بعد گوجه ها/ رب/نمک/فلفل/ آویشن/زردجوبه و با یه کوشولو آب بهش اضافه کنید و در ماهیتابه رو ببندید و بزار آروم بپز تا نرم بشن....

بعد از یه 10 دقیقه اونو با گوشت کوب بکوبید و بصورت پوره نرم دربیارید...(گوشت کوب سریع ترین راه حله !!)

اسفناج ها رو هم میتونید بخار پز کنید و یا اینکه توی یه ماهیتابه فقط بدون روغن تفتش بدید تا نرم بشن...

سوسیس ها رو هم ریز کنید و با کمی روغن تفت بدید...

خوب حالا همه مواد آماده هستن...حالا نوبت پر کردنه پستا صدفی هاست...

توی ظرف مخصوص فر, نصفی از سس گوجه رو پخش کنید...

صدف ها رو با کمی سوسیس/ بعد اسفناج و روش با پارمزان پر کنید و کنار هم توی ظرف روی سس بچینید...

بعد باقی سس و روشون بریزید و در فر از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم شده برای 20-30 دقیقه بپزید....

5 دقیقه آخر میتونید ظرفتونو بکشید بیرون و روی صدف ها رو با پنیر مازارلا بپوشونید و برای 1 دقیقه گریل کنید تا پنیرا آب بشن....

بعدشم نوش جان....من با ترشی گشنیز کامران خان (آشپزخونه سناتور) خوردم و بسی خوشمزه شده بود خوشمزه

فاطمه مامی نیکوقلب

 

/ 18 نظر / 42 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هنگامه

سلام یعنی از همین پاستاهایی که هست استفاده کردید یا بزرگتر است؟ این که به نظر بزرگتر می آید؟ خدای من این آشپزها با این مواد چه می کنند؟[گل]

مریم بانو

واااااااااااااااااااااااااااای که چقده خوشمزه بید به به به[خوشمزه]

مامان سهند

فاطمه جون حالا یعنی باید بریم تبریز راه دیگه ای نداره خواهر؟بدجوری دلمان خواست[خوشمزه]

homa

شیدا جون منم از اینها اینجا ندیدم! فاطمه جون مارکش چیه؟از کجا یافتیدی؟

homa

مرسی فاطمه جون این مارک رو ندیدم[متفکر]

آرام

فاطمههههههههههههههههههه آخه این غذاها - خوراکها:دی- چیه درست میکنییییییییییییییی؟ من اعصابم ضعیفه .... اصلا تحریمت میکنم:دی قربونت برم تو مملکت غیاث آباد از این پاستاها نیست که ننه! میگردم اگه یافت شد به اطلاع دوست جونا میرسونم:بوووووووووووووووووووووس مثل همیشه عاااااااااااااااااااااااالی[ماچ][ماچ][ماچ] راستی گفتی چرا دستور غذا نمیذاریم .... شاید به این دلیل که غذا نمیپزیم:دی چرا عذر صبا موجه مال ما ناموجه!:دی

shahla

سلام فاطمه جونم اصلا" نمیدونستم وبلاگ دارید اینجارو بر حسب تصادف یافتم خوشحالم که پیداش کردم موفق باشید راستی یادم رفت این غذا ظاهر زیبائی داره حتما"مزه اشم خوبه

مامی آلینا

فاطمه جون تروخدازودتراینجاروآپ کنین .من صفحه روبازمیکنم چشمم به این پاستامیخوره وپنیرآب شده روش کلابی خیال رژیم میشم دل ضعفه میگیرم[نیشخند] پیشاپیش عیدتون مبارک.روزهمسران مهربون وپدرای فداکارمبارک[گل]

یلدا

من اینو درست کردم فوقثالاده بودددددددددد

مرجان

به جای سیر له شده عصاره استفاده کن همون کار سیر رو می کنه با همون طعم و بو الیت عصاره زیاد داره از عصاره سیر الیت بگیر