رول های کشمشی ....

بعدا نوشتم :

در جواب یکی از دوستان در مورد تبدیل گرم به پیمانه لازم دیدم این توضیحات و اضافه کنم:

١ پیمانه حدود ١٢٨ گرم هست...

١ پیمانه حدود ٢۵٠ میلی لیتر هست....

********************************************

این یه دستور فوق العاده تازه است که همین امروز بعد از کشف کردنش, شروع به پختنش کردم....کسانی که به کلوچه علاقه داشته باشن از خوردنش سیر نخواهند شد :)))خوشمزه

مواد لازم:

آرد  400 تا 500 گرم

شکر  50 گرم

مایع خمیر فوری  2 ق چ

تخم مرغ  1 عدد

آب ولرم  180 میلی لیتر

کره  50 گرم

 

برای داخل رول ها:

شیر  100 میلی لیتر

کشمش  بدلخواه

پودر کاستارد  60 گرم ( من نداشتم 2 ق غ آرد جایگزین کردم و 50 گرم هم شکر بهش زدم)

طرز تهیه:

اول کشمش ها رو شسته و میزاریم خوب توی آب خیس بخوره....

آرد و آب و مایه خمیر و تخم مرغ شکر و کره ....همه رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدیم تا خمیر نرم و یکدستی برامون درست بشه....حدود 10 دقیقه باید ورز بدید....

بعد میره لالا برای حدود 1 ساعت تا جائیکه حجمش 2 برابر بشه...

تا اون استراحت میکنه مواد داخلی رو درست میکنیم....شیر و گرم میکنیم .....اگه کاستارد دارید که اونو میریزید و خوب مخلوط میکنید تا مایع یکدستی براتون درست شه....نباید خیلی آبکی و شل بشه...

اگه هم مثل من با آرد درست میکنید که باز هم شیر و آرد و شکر و با هم میجوشونید تا به غلظت دلخواه برسه.....میزاریم کنار تا خنک بشه....

کشمش ها رو از آب درآورده و خوب خشک میکنیم...

حالا خمیر پف کرده و روی تخته باز میکنیم و به اندازه یه مستطیل 40 در 20 صافش میکنیم....بعد از کاستارد یا آرد خنک شده روش میمالیم و از کشمش ها هم روش میپاشیم....

بعد شروع میکنیم به رول کردن خمیر و بعدش اونو به تیکه های مناسب میبریم و توی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشوندیم (اگه ندارید, همون کف سینی رو کمی چرب کنید, کافی خواهد بود )با فاصله قرار میدیم....

توی همون حالت میزاریم یه 10 دقیقه ای بمونن تا کمی پف کنن...

فر و از قبل روی 170 گرم میکنیم و سینی ها رو توی فر به مدت 20-25 دقیقه قرار میدیم....بسته به درجه فر, باید تا حدی بمونن که قهوه ای روشن بشن....

نوش جونتون :))

فاطمه مامی نیکو قلب

 

 

 

/ 18 نظر / 10 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه از ونکوور

راضیه جون برای عکس گذاشتن اینو ببین : http://sar-ashpazha.persianblog.ir/page/aks

homa

به به فاطمه جون[قلب][خوشمزه][خوشمزه]

دوست

میشه اندازه هارو به پیمانه هم بگید که منم بتونم درست کنم[ناراحت]

مرجان

مرسی از همه شما عزیزان که اینجا دارید زحمت میکشید و چیزهای خوشمزه درست میکنید[قلب]

ساقی

کارتون عااااااااااااااااااااااااااااالیه[نیشخند] عاشق اینجا شدم[نیشخند] ولی تورو خدا تا وقتی من ترازو بخرم اندازه هارو به پیمانه هم بنویسید[زبان]

مریم بانو

مثل همیشه عالیییییییییییییییییییییی فاطمه جون [ماچ]

مامی آلینا

[خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه] عمرامن بتونم رژیم بگیرم

صبا

فاطمه من 100 بار رفتم اینو درست کنم اما نفهمیدم 180 میلی لیتر اب چقدره یا 100 میلی لیتر شیر [گریه] نمیتونم بفهمممممممم [ناراحت] کمــــــــــــــــــــــــــــــــک[گریه]

فاطمه مامی نیکو

صبا جون تو یه لیوان و نیمه دسته دار آب بریز و 1 لیوان هم شیر.....اوکی؟؟؟[شرمنده]

صبا

فاطمه جونننننننن من اینو درست کردم با مصیبت ... میدونی من یک لیوان اب ریختم تازه شل بود 4 تا قاشق هم ارد اضافه تر ریختم ... خلاصه که اینی شد که میبینی ... عکسشو میزارم توو اونجا که کارهای بچه ها رو میزاریم ... بیا ببینش ... نمیدونم چرا تووی فر انقدر ژف کردن و گنده شدن ... [اوه]