سوپ جو

 

برای تهیه ی سوپ جو مواد زیر رو لازم داریم ... من این مقدار مواد رو برای ٩ نفر درست کردم که زیاد هم اومد

- بلغور جو (اگه بلغور باشه بهتره وگرنه میتونین آخر کار میکس کنین سوپتون رو) ١ پیمانه

 

- هویج ٣-۴ عدد

- سیب زمینی بزرگ ١-٢ عدد

- پیاز ١ عدد متوسط

- آب مرغ یا اگه نبود از این اسرار خورشتهای مگی که برای گوشت و سبزیجات هستش و با زعفرونه بگیرین و همون اول بریزین توی آب

- شیر ١ پیمانه

- خامه ١ پاکت

- نمک و فلفل

 

......................................

بلغور جو رو ٢-٣ ساعت یا بیشتر میریزیم تو اب که خیس بخوره ... بعد میریزیم توی قابلمه ی بزرگ و یه عالمه اب توش میریزیم:) چون میخوایم زیاد بجوشه زیاد اب بریزین که آب سوپتون تموم نشه . اگه اب مرغ داشتیم که بجای آب اونو میریزیم وگرنه همون موقع ٢ تا از این بسته های اسرار خورشت میریزیم .... یا حتی قرص سوپ

حالا پیاز و سیب زمینی و هویج رو میریزیم تو غذاساز تا این شکلی بشه ...

بعد همه رو میریزیم توی جوهای در حال جوشیدن ... فقط به ١ چیز دقت کنین که ١ قاشق چوبی بذارین توی قابلمه تون که در قابلمه کامل بسته نشه وگرنه سر میره و کلی کار اضافه میشهشیطان  البته زیر غذا هم باید کم باشه تو کل مراحل پخت وگرنه قاشق هم چاره ساز نیست:)) بلایی که سر من اومدعصبانی

خوب میذاریم خوب ٢-٣ ساعت بجوشه ... حالا سوپ ما اماده اس ... من از روی گاز برش میدارم و شیر رو که ١ کم گرمش کردم رو بهش اضافه میکنم ... حالا میکشیم توی ظرف و با خامه تزیینش میکنیم . (چقدرم که من بلدم تزیینش کنمنیشخند) البته من ١ دفعه ١ جایی سوپ خوردم که حدس زدم خامه و شیر رو با هم قاطی کرده بود و اخر کار ریخته بود توی سوپ که اونم بسیار بسیار خوشمزه بود . خیلی سوپ راحت و خوشمزه ایه .... حتما امتحانش کنینخوشمزه

نوش جووووووووووووووووووونقلب

آرام

 

/ 19 نظر / 11 بازدید
نمایش نظرات قبلی
nooshin50

سلام به همه ی دوستان عزیز(فاطمه -آرام-صبا- رها).منزل نو مبارک .چرا خبر ندادین بابا.دمتون گرم وقتی مامی سایت مشکل داره اینجا خونه امیدمونه. آرام جون دستت درد نکنه خوشمزگی میباره از این سوپ و اما من این سوپ رو اینجوری میدرستم که هم خیلی خوشمزه میشه و هم اونقدر لعاب میندازه که باورت نمیشه. اول چند تیکه مرغو با وپیاز ونمک و یه کمی فلفل قرمز(خونگی که خودم خشک کردم) میپزم(یا از آب مرغ استفاده میکنم).بعد که حسابی پخت گوشتها رو ریش میکنم و آب مرغ رو از صافی رد میکنم بعددوباره اینا رو میریزم تو قابلمه و 50 گرم کره میریزم توش و جوی خیس شده رو اضافه میکنم میذارم حساب جو نرم بشه و لعاب بندازه .کره رو اگه از همون اول اضافه کنی سوپ خیلی لعابدار میشه و نیازی به سیب زمینی نیست.تا زمانیکه جو نرم میشه باید سوپ رو گاه گاهی به هم بزنی بعدش هویج نگینی یا خلالی ریز و یک لیتر شیر اضافه میکنم و میذاریم حسابی سوپ بپزه و جا بیفته. بعد از افزودن شیر باید در قابلمه باز باشه و گرنه شیر هم میبره و هم سر میره.نزدیکای آماده شدن سوپ جعفری اضافه میکنم . وموقع سرو هم چند قاشق خامه . (اگه دوست داشتی میتونی خامه نریزیو چند قاشق آبلیموی تازه

nooshin50

راستی من با جوی پوست کنده معمولی میدرستمش برای 1 لیوان جو 1 لیتر شیر لازمه.جو حتما باید قبلش خیسانده بشه.بووووووووووس

صبا

[نیشخند] کار خاصی نداشتم فقط اومدم یه سُک سُک کنم . برم ... [نیشخند]

صبا

اااااااااا یادم رفت سُک سُک کنم .... سُک سُک [نیشخند][نیشخند][نیشخند][نیشخند][نیشخند]

شنل یا راضیه

سلام .مرسی ارامی بووووووووووووووووس منم سوپ جو بسیار میدوستم .من هم با سس سفید درست می کنم که اخر خوش مزه گی است . همیشه برای مهمونام درست میکنم . و کلی هم طر فدار داره . حتما این سوپ هم امتحان می کنم ولی من غذا ساز ندارم هنوز .گریههههههههههه.مرسی ارامی .

فاطمه مامی نیکو

این خوشگل ترین سوپ جویی هست که تا حالا دیدم ....به به به به به ....منم که عشق سوپ....خودت میدونی [ماچ]

مامی آلینا

مرسی بابت دستورارام جون.[ماچ] منم همیشه شیروخامه روقاطی میکنم وقتی زیرسوپ روخاموش کردم اضافه میکنم. برای لعابش هم ازسوپهای آماده مگی استفاده میکنم که خیلی طعم خوبی داره.

مامی آلینا

مرسی بابت دستورارام جون.[ماچ] منم همیشه شیروخامه روقاطی میکنم وقتی زیرسوپ روخاموش کردم اضافه میکنم. برای لعابش هم ازسوپهای آماده مگی استفاده میکنم که خیلی طعم خوبی داره.

شیدا

من دیشب به افتخار آرام گل یه سوپ جو پختم . چه جوری باید عکسشو براتون بفرستم ؟

homa

سلام چه خوشمزززززه آرامی اگه مگی نبود چی جاش بریزیم؟