آموزش تصویری شیرینی زبان با خمیر 1000 لا :))

سلام.....اولین پست غذایی سال جدید و با شیرینی آغاز میکنیم به امید اینکه زندگیتون در سال جدید سرشار از شیرینی و خوشمزگی بشه :))

فعلا این باشه تا بیام !!!مژه

خوب حالا برگشتم با آموزش کامل :)))

 

مواد لازم برای تقریبا ۵٠ عدد شیرینی زبان با قالب کوچیک:

خمیر:

آرد ٣ پیمانه (البته مقدارشو میتونید کم و زیاد کنید تا حدی که خمیرتون خوب صاف بشه و به دست نچسبه)

آب ١ پیمانه

نمک خیلی کم

کره ۵٠ گرم

 

مواد لازم برای کره داخل خمیر:

آرد ١٠٠ گرم

کره قالبی نصف پیمانه (خنک باشه) ٢٢۵ گرم

آبلیمو ٢ ق غ

 

طرز تهیه:

اول برای خمیر که همه مواد و با هم مخلوط میکنیم و خوب با کف دست برای ۵-٨ دقیقه ورز میدیم و بعد میزاریم تو یخچال که خنک بمونه....

بعد کره قالبی خنک و با رنده درشت ,رنده میکنیم و با آرد و آبلیمو مخلوط میکنیم....فقط نکته اینه که با نوک انگشتاتون مخلوطش کنید که گرمای دستتون کره و شل نکنه....بعد بصورت یه مربع تخت صافش میکنیم و میزاریم تو یخچال خوب خنک بشه....

بعد از اینکه هم خمیر و هم کره آماده شدن, کارمون و شروع میکنیم....

خمیر و روی سطح آرد پاشی شده میزاریم و از وسط به سمت کناره های خمیر وردنه میکشیم بصورتیکه وسط خمیر کلفت تر باقی بمونه....

بعد کره و وسطش میزاریم و بقولی بقچه پیچش میکنیم....

نکته اینجاست که حتما بعد از هر لایه , با فرچه آرد های اضافی و خوب از روی خمیر پاک میکنیم....

بعد با وردنه بصورت ضربه ای روی خمیر میزنیم و کم کم بازش میکنیم....یواش حرکت میکنیم که کره از خمیر بیرون نزنه....

کمی که بصورت یه مربع ٣٠*٣٠ درومد, از دو طرف خمیر و به وسط جمع میکنیم و یه تای ۴ لایه ای برامون درست میشه....حالا میره تو یخچال برای ٢٠ دقیقه....

از یخچال که درومد دوباره با ضربه های یواش اونو باز میکنیم و وردنه میکشیم....حالا از جهت مخالف یه چهار تای دیگه میزنیم و دوباره میره تو یخچال.....کلا ١.۵ ساعت طول میکشه که این خمیر آماده بشه....یعنی حدودا ۶ بار تا زدن از جهات مختلف انجام میشه و ۶ بار خمیر میره تو یخچال....این خنک موندن از این جهت مهمه که کره آب نشه و از لایه های خمیر بیرون نزنه....چون همین کره است که باعث میشه لایه های خمیر ١٠٠٠ لا به هم نچسبن و موقع پخت خوب پف کنن....

مرحله آخر اینه که خمیر و به قطر تقریبی ١.۵ سانت باز میکنیم .....نکته مهم اینه که یادتون باشه دور تا دوره خمیر و با یه وسیله تیز ببرید چون اونا بهم چسیبیدن و نمیتونن که پف کنن....

روی خمیر و با مخلوط عسل و آبی که درست کردیم (١ ق غ عسل و با یه کمی آب مخلوط میکنیم) پوشش میدیم و بعد قالب میزنیم....کنار هم و تمیز که خمیرمون هدر نره.....

بعد توی سینی فر میزاریم و روشونم با چاقو یه چاک کوچیک میدیم و کمی شکر میپاشیم ...

 و در فر از قبل ١٨٠ درجه سانتی گراد گرم شده برای ٢٠-٢۵ دقیقه میپزیم تا روی شیرینی ها طلایی شه....از فر در اومدن دوباره با محلول عسل پوشش میدیم و میزاریم خنک بشن....

نوش جونتونخوشمزه

توضیح بدم که این خمیر و برای زبان, پاپیون, دانمارکی و ناپلئونی استفاده میکنن ....بعدا مفصل و تصویری اون ها رو هم آمورش میدم :))

فاطمه مامی نیکو قلب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 15 نظر / 106 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهام

سلام فاطمه جون ایشالا سال خوبی داشته باشی...شیرینی ها هم خیلی اشتها برانگیزن..دستت طلا سحر جون با اجازه فاطمه جون من جوابتو بدم..فاطمه جون یک هیکل مانکنی داره که ادم باورش نمیشه با اینهمه هنر شیرینی پزی !! فاطمه جون سلام منو به همه بچه های کلوب برسون و بگو من هر روز جند بار سعی میکنم وارد سایت بشم ولی نمیشه که نمیشه دلم برا همه تنگ شده

homa

فاطمه جون دست مریزاد[گل][قلب]

سحر

يعني چي حسوديم شد چرا اينقدر هيكلت خوبه[زبان] كمربند قهو ه اي داري واقعا پس نميشه باهات شوخي كرد[اوه] ولي كاش مشكي رو هم ميگرفتي[بغل]

سحر

خوب خیلی خوبه که اینقدر اراده داری کاش منم یه ذره اراده تو رو داشتم هیکلم خیلی ناقص شده[دلشکسته]

آرام

به به آخجون [خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه] مثل همیشه عااااااااااااااالی[ماچ]

سلام. ممنونم از دستور خوبتون برای شیرینی زبان. لطفاً بگین مقدار کره تقریبن چند گرمه؟ چون کره قالبیه میتونید وزنش رو دقیق بگید ممنون میشم موفق باشید و شیرین کام

زهرا بانو

سلام به همگی دستتون درد نکنه وبلاگتون عالیه فاطی جون دستت طلا خیلی خوشم اومد با اینکه علاقه ای به شیرینی پزی ندارم ولی خوشم اومد نیکو جون رو هم ببوس

زهرا بانو

سلام به همگی دستتون درد نکنه وبلاگتون عالیه فاطی جون دستت طلا خیلی خوشم اومد با اینکه علاقه ای به شیرینی پزی ندارم ولی خوشم اومد نیکو جون رو هم ببوس

مرجان

به سایت من و الیت یه سر بزن خبرهای خوبی داره [چشمک] http://www.manoelite.com/index.php/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C.html

زاد

از اموزش شما تشکر میکنم